eski usul gebelik testi gelin doğruluguna beraber karar verelim!!!!!

allah allah,bende dün akşam denedim,sabah kaktım üste yağ gibi,bir tabaka boyle bişey vardı,ben hamilemıım şimdi,test yaptım o tek çizgi çiktı :uhm:,bide gerçek hamiş olanlar denesın

bende deneyim bari 3 4 gün var adetime hiç umudum yok ama denemekte fayda var yaparım sabahtan temizliği bitirene kadar bekletirim bi bakarım ve burayada yazarım kızlar.

arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama, eskiden böyle test yapma imkanları yokmuş insanların o yüzden çeşitli yöntemler geliştirmişler ama artık günümüzde daha sağlam öğrenme yöntemleri var, bir kan testi, bir idrar testi yapıp daha garanti şekilde öğrenmek varken bu yöntemler bana biraz gereksiz geliyor
haddimi aştıysam bağışlayın fikrimi belirtmek istedim sadece

cnm bende bilıyorum testler var,ama biraz heves işte,bide eski üsülü testleri deneyım dedik kaydirigubbakcemile3

cnm bende bilıyorum testler var,ama biraz heves işte,bide eski üsülü testleri deneyım dedik kaydirigubbakcemile3

gız çok güldüm düştüğün hale :roflol: :roflol: taş devrinden mi geldin he sırnaşık şey . arkadaş iyi bi ayar vermiş. yoksa ciddi ciddi mi yazmış başka yöntemler var ben sizi aydınlatayım ışıl ışıl olun cahal kalmayın her bi şey bilirim ben bak bunu da biliyom diye :uhm: olsun iki durumda çok komik ben gülecem :roflol::roflol:

gül gızz sende gül kaydirigubbakcemile3 madem test yapmışşım çişim boşuna gitmesın bir bekletim dedim kaydirigubbakcemile3 orda pozitif,teste tek çizgi kaydirigubbakcemile3 ne varsa eskilerde var

yanlış anlamayın arkadaşlar niyetim ayar falan vermek değildi

cok ilginc arkadaslar yaaaaaaaa, deneyen var mi? hamile bi arkadas denesede haber verse ne iyi olur:Saruboceq:

arkadaşlar reglime 5 gün var aynen dediğiniz gibi yaptım. sabaha kadar beklettim. sonuç: üstte bi yağ tabakası yok ama alttada bi tortulaşma yok. yandan bakıldığında aşağıdan yukarı ince bi yol gibi bi yağ tabakası gibi bişey var yani bardağın altından üstüne doğru uzanan bi çizgi gibi işte.ne anlamam gerek bundan bilemedim doğrusuu...bilen var mı:)

valla bende yaptım yağ tabakası oluştu fakat umudum yok ciddiyede almadım eğlence olsun diye yaptım bide eşime denettim bakalım böyle bişey onda ne sonuç verecek yağ tabakası oluşcakmı yoksa onunki normalmi olcak görcez

ooooooo hamileler yapsada öğrensek sonucu ama onların burda ne işi varki anca bizim gibi uğraşanlar bakıyo

hanimlar söz birgün hamile kalirsam testi deneyip yazicam buraya burdaki hamilelerde is yok hooop diger topige gecen ay daha burda belirti arayanlar oluyodu halbuki:))))allah hayirlisini versin bize hanimlar ne diyeyim:)

ya kızlar bende yaptım bu testi dün akşam sabaha kadar beklettim ama ne dibe çökmüşlerdi nede üstte kaymak tutmuştu ortada bi yerde yumak halinde bembeyadı bugün adet günüm bakalım olucakmyımmafoldumben

ya kızlar bende yaptım bu testi dün akşam sabaha kadar beklettim ama ne dibe çökmüşlerdi nede üstte kaymak tutmuştu ortada bi yerde yumak halinde bembeyadı bugün adet günüm bakalım olucakmyımmafoldumben

ebruli benimde anlatmak istediğim aynı seninki gibiydi. benim adetime 2 gün kaldı senin bugünmüş bi test yapsan da sonucu burayada yazsan nasıl olur:) hamilelik durumu varsa bugn testte çıkar nasılsa

kızlar benim adet 3 gün geçti bugün gecemi yapsam sabaha kadarmı bekliycek ne olursa hamile oluyodu

kızlar benim adet 3 gün geçti bugün gecemi yapsam sabaha kadarmı bekliycek ne olursa hamile oluyodu

geceden yapacaksın sabaha kadar durmalıymış ama öncesinde bi kaç saat su içmemek yani fazla sıvı almamak gerekiomuş. aslında normaldede yapılıp 5-6saat bekletilcek gibi şeylerde duymuştum.ben ikisinide denedim aynı sonuç çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…