arkadaşlar işinize karışmak gibi olmasın ama, eskiden böyle test yapma imkanları yokmuş insanların o yüzden çeşitli yöntemler geliştirmişler ama artık günümüzde daha sağlam öğrenme yöntemleri var, bir kan testi, bir idrar testi yapıp daha garanti şekilde öğrenmek varken bu yöntemler bana biraz gereksiz geliyor
haddimi aştıysam bağışlayın fikrimi belirtmek istedim sadece
cnm bende bilıyorum testler var,ama biraz heves işte,bide eski üsülü testleri deneyım dedik kaydirigubbakcemile3
gız çok güldüm düştüğün hale :roflol: :roflol: taş devrinden mi geldin he sırnaşık şey . arkadaş iyi bi ayar vermiş. yoksa ciddi ciddi mi yazmış başka yöntemler var ben sizi aydınlatayım ışıl ışıl olun cahal kalmayın her bi şey bilirim ben bak bunu da biliyom diye :uhm: olsun iki durumda çok komik ben gülecem :roflol::roflol:
gız çok güldüm düştüğün hale :roflol: :roflol: taş devrinden mi geldin he sırnaşık şey . arkadaş iyi bi ayar vermiş. yoksa ciddi ciddi mi yazmış başka yöntemler var ben sizi aydınlatayım ışıl ışıl olun cahal kalmayın her bi şey bilirim ben bak bunu da biliyom diye :uhm: olsun iki durumda çok komik ben gülecem :roflol::roflol:
yanlış anlamayın arkadaşlar niyetim ayar falan vermek değildi
yanlış anlamayın arkadaşlar niyetim ayar falan vermek değildi
arkadaşlar reglime 5 gün var aynen dediğiniz gibi yaptım. sabaha kadar beklettim. sonuç: üstte bi yağ tabakası yok ama alttada bi tortulaşma yok. yandan bakıldığında aşağıdan yukarı ince bi yol gibi bi yağ tabakası gibi bişey var yani bardağın altından üstüne doğru uzanan bi çizgi gibi işte.ne anlamam gerek bundan bilemedim doğrusuu...bilen var mı:)
ya kızlar bende yaptım bu testi dün akşam sabaha kadar beklettim ama ne dibe çökmüşlerdi nede üstte kaymak tutmuştu ortada bi yerde yumak halinde bembeyadı bugün adet günüm bakalım olucakmyımmafoldumben
kızlar benim adet 3 gün geçti bugün gecemi yapsam sabaha kadarmı bekliycek ne olursa hamile oluyodu
geceden yapacaksın sabaha kadar durmalıymış ama öncesinde bi kaç saat su içmemek yani fazla sıvı almamak gerekiomuş. aslında normaldede yapılıp 5-6saat bekletilcek gibi şeylerde duymuştum.ben ikisinide denedim aynı sonuç çıktı[/QUO
ya yapmak istiyorum test ama daha erken olmazmı çıkarmı bilmiyorum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?