• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski tarihli gazete

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
423
merhaba kızlar eski tarihli gazete bulabileceğim bir yer biliyormusunuz acaba :16:

üniversite kütüphanelerinde bulunur canım ama köklü üniversitelerde bulunur.
mesela biz eskişehir anadolu üni.nde gitmiştik en eski gazeteler böyle arşiv halinde vardı.
kitap şekline getirmişlerdi.
bunları direkt vermezler ama fotokopisini veya renkli çıktısını alırsın:34:

Tatlım Kadıköy'de bi yer biliorum 4 yıl önce almıştım. Düşün ki taa Titanic'in battığı haberi yazıyordu inanılmaz etkileyici haberler vardı. Şimdi o yerin ismini unuttum kuzenim biliyordu ona bi sorayım dönerim sana.

üniversite kütüphanelerinde bulunur canım ama köklü üniversitelerde bulunur.
mesela biz eskişehir anadolu üni.nde gitmiştik en eski gazeteler böyle arşiv halinde vardı.
kitap şekline getirmişlerdi.
bunları direkt vermezler ama fotokopisini veya renkli çıktısını alırsın:34:

Canım Kadıköy'de direk satan bi yer biliyorum. Minicik bi dükkandı. Kuzenime mesaj attım cevap vermedi bi yazsın, ismini yazarım :)

Canım Kadıköy'de direk satan bi yer biliyorum. Minicik bi dükkandı. Kuzenime mesaj attım cevap vermedi bi yazsın, ismini yazarım :)

İstanbuldaysa julia orda daha rahat bulunur tabi :6:

merhaba kızlar eski tarihli gazete bulabileceğim bir yer biliyormusunuz acaba :16:

ne kadar eski gazete istediğini bilmiyorum ama özelden bir mesaj attım yılların üstüne tıklarsan pdf şeklinde açılacaktır sayfalar. Umarım işine yarar.

Arkadaşlar merhaba,
ben 10 eylül 2014 tarihli gazete arıyorum. nasıl temin edebilirim acaba? Oğluma anı kutusu hazırlıyorum ama o gün gazete almayı unutmuşuz :(

Back