Eski sivilce lekelerini geçirmek???

TinkerB

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
364
1
Merhabalar kızlar 15 gün sonra tatile çıkıyorum ve eski sivilcelerimden kalan izler var yüzümde. Çok rahatsız edici değil, birkaç tane ve bazıları kırmızı bazıları kahverengi lekeler. Ama 15 güne kadar onları açmak veya yok etmek istiyorum ki rahat rahat yanabileyim. Sizin denediğiniz ve işe yarayan yöntemlerin hepsini bilmek isterim, şimdiden teşekkürler :)

Merhabalar kızlar 15 gün sonra tatile çıkıyorum ve eski sivilcelerimden kalan izler var yüzümde. Çok rahatsız edici değil, birkaç tane ve bazıları kırmızı bazıları kahverengi lekeler. Ama 15 güne kadar onları açmak veya yok etmek istiyorum ki rahat rahat yanabileyim. Sizin denediğiniz ve işe yarayan yöntemlerin hepsini bilmek isterim, şimdiden teşekkürler :)

bence hiç bir şey yapma zaten bronzlaştıkça gider benımde sivilce ve lekelerim vardı geçen sene bronzlaşınca çoğu lekem azaldı kayboldu diyebilirim güneş iyi geldi bana. bol bol güneşlenmeni tavsiye ederim.

bence hiç bir şey yapma zaten bronzlaştıkça gider benımde sivilce ve lekelerim vardı geçen sene bronzlaşınca çoğu lekem azaldı kayboldu diyebilirim güneş iyi geldi bana. bol bol güneşlenmeni tavsiye ederim.

Canım teşekkür ederim ama bende sivilce hiç yok, sadece lekeler var. Oraya gittiğimde de lekesiz görünmek istiyorum, limon suyu işe yarar mı acaba?

hala çözüm bulmuş değil ben ama bunun çözü yok demek değil unutmayalım herkesin cildi farklıdır

bir çözüm bulan oldu mu, bende bir sivilce ile oynamam sonuunda güneş lekesi gibi ufak bir leke kaldı yanagımda

Ben de çok açık beyaz tenliyim kızlar ve sanırım tek yol bronzlaşmak. Bronzlaştırıcı aldım Nivea Karotinli Havuç Losyonu adı da :) Bronzlaşırsam kaybolurlar diye düşünüyorum...

X