eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları diye bir kitap var

Senli benli konuşmaya da gerek yok. Kitap hakkında bi bilginiz yoksa yazmazsınız, biz burada eski sevgiliden hayır gelmeyeceğini, boşuna böyle kitaplar okumaması gerektiğini belirtiyoruz.
Sen öyle cevap vermeye devam et o halde .sen seni istemeyeni isteme .sen seni istemeyeni istememeye devam ederken bırak isteyenler istesin. Kendince cevap versin çözüm bulsunlar. Sen sen ol seni istemeyeni istememeye devam et

Bana göre konunun cevabı benim verdiğim cevap ve vb cevaplardır. Var mı ötesi?
Olmaz mı tabiki var. Arkadaşım alakasız işte diretmeye ne gerek var. Burada biri kocam beni dövuyor konusu acıyor altına benim kocam çok iyidir yorumları geliyor .onun laciverti işte bu durum da

Ciddi bir yorum getirip özsaygı falan dedim de , reklam içinse; kardeş senin bu kitabın ancak ve ancak Migros kitabı olur =(

Eski sevgiliyi kazanmak denmez ona eski sevgiliyi tekrar başa bela etmek denir

Arkadaşlar, benim de " kadın ütopyasında erkek kökenli bireyleri öldürmenin yeri" kitabım yakında tüm Migroslarda raflarda olacak. Destek verirseniz sevinirim, teşekkürler.

O kitabı okumuş biri içeriğini sana yazsa ne olacak ben sana söyleyeyim : emek hırsızlığı.
Çok merak ettiysen alıp okuyabilirsin
Kim ne amaçla yazmış bilmiyorum ama yerde görsem alıp okumam
emek hırsızlıgı bu degıl kı..konuyu anlatmak baska kıtabı yasal olmayan yollardan cogaltıp'emek hırsızlıgı ' baska

emek hırsızlıgı bu degıl kı..konuyu anlatmak baska kıtabı yasal olmayan yollardan cogaltıp'emek hırsızlıgı ' baska

Evet . Konun fake olduğunu düşünerek reklam amaçlı olduğunu düşünerek böyle yazdım gelecek cevabı merak ettim ama cevap da gelmedi konu sahibi kayıplara karıştı.

Ne demişler eskiye rağbet olsa bit pazarına Nur yağardı... Onçün iyisini yenisini bulma kılavuzu yazsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…