- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Velev ki öyle . Veya değil .Bu cevabın bu konunun cevabı olmadigini değiştirmez.Ne yani boşu boşuna mı soruyor bu soruyor amacı yok mu? Boş işler müdürü mü.bu kız? : )
Bana göre konunun cevabı benim verdiğim cevap ve vb cevaplardır. Var mı ötesi?Velev ki öyle . Veya değil .Bu cevabın bu konunun cevabı olmadigini değiştirmez.
Sen öyle cevap vermeye devam et o halde .sen seni istemeyeni isteme .sen seni istemeyeni istememeye devam ederken bırak isteyenler istesin. Kendince cevap versin çözüm bulsunlar. Sen sen ol seni istemeyeni istememeye devam etSenli benli konuşmaya da gerek yok. Kitap hakkında bi bilginiz yoksa yazmazsınız, biz burada eski sevgiliden hayır gelmeyeceğini, boşuna böyle kitaplar okumaması gerektiğini belirtiyoruz.
Olmaz mı tabiki var. Arkadaşım alakasız işte diretmeye ne gerek var. Burada biri kocam beni dövuyor konusu acıyor altına benim kocam çok iyidir yorumları geliyor .onun laciverti işte bu durum daBana göre konunun cevabı benim verdiğim cevap ve vb cevaplardır. Var mı ötesi?
Olmaz mı tabiki var. Arkadaşım alakasız işte diretmeye ne gerek var. Burada biri kocam beni dövuyor konusu acıyor altına benim kocam çok iyidir yorumları geliyor .onun laciverti işte bu durum da
Yok kız, niye boşuna olsun, umut satıyor adamlar, parasını alacak o..arz talep işi, libarel marketGerekli sahis olsaydi Eski olmazdi , kitap bisuna cikartilmis..
Yok kız, niye boşuna olsun, umut satıyor adamlar, parasını alacak o..arz talep işi, libarel market
emek hırsızlıgı bu degıl kı..konuyu anlatmak baska kıtabı yasal olmayan yollardan cogaltıp'emek hırsızlıgı ' baskaO kitabı okumuş biri içeriğini sana yazsa ne olacak ben sana söyleyeyim : emek hırsızlığı.
Çok merak ettiysen alıp okuyabilirsin
Kim ne amaçla yazmış bilmiyorum ama yerde görsem alıp okumam
emek hırsızlıgı bu degıl kı..konuyu anlatmak baska kıtabı yasal olmayan yollardan cogaltıp'emek hırsızlıgı ' baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?