eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları diye bir kitap var

Odun sevgiliyi yontmanın yolları çok orijinal o konuda çalışma yap

Evet . Konun fake olduğunu düşünerek reklam amaçlı olduğunu düşünerek böyle yazdım gelecek cevabı merak ettim ama cevap da gelmedi konu sahibi kayıplara karıştı.
cev
Evet . Konun fake olduğunu düşünerek reklam amaçlı olduğunu düşünerek böyle yazdım gelecek cevabı merak ettim ama cevap da gelmedi konu sahibi kayıplara karıştı.
cevap verdiğimi düşünüyorum.. sadece o kitapta ne anlatıldığını ya da okuyan kişiye bi fayda sağladımı bunu öğrenmek için sordum bu soruyu ama sorduğuma soracağıma bin pişman oldum öyle alakasız cevaplar verildi. yok reklammış yok bilmem neymiş neyse herkesin canı sağolsun.

Aşk acısı çekenler bölümünde o kitabı duymuştum, gideni ben de istemem fakat olsa okurdum.
Elbette uygulamazdım fakat kitap sonuçta acaba ne tavsiyeler veriyor.
Ayrılıklar da mantıklı düşünülemiyor aşıksan ve terkedildiysen bir umut , isteğin oluyor bu da çok normal.
Eğer okuyan olduysa ben de merak ederim. D&R ' da satılan bir kitapsa alabilirim

yok değil işte sadece internet ortamınnda satılıyo. mail adresine indiriyosun kitabı

Herkes egosunu tatmin etmek icin ne kadar gururlu ve mukemmel oldugundan bahsetmis. Ben de soruna cevap olabilecek bir sey yazayim.
O kitabin tamami bende var isteyenin mailine atabilirim.
Almadim ama bi siteden bulup kaydetmistim, mailimde duruyor. İse de yaramisti o zamanlar, henuz 17ydim, heheh
D deryali44

çok isterim eğer gönderebilirsen..

Canım zahmet olmazsa banada mail atar mısın? Özelden mailimi atacağım sana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…