- 1 Eylül 2014
- 347
- 274
- 73
- 43
Heheheh çok güldüm kızKitap 72 tl şimdi baktım. Yok benim eski sevgili bu kadar etmez
Odun sevgiliyi yontmanın yolları çok orijinal o konuda çalışma yapBen de yazcam böyle bir kitap. Paraya para demem valla.
Bir konu bulayım da dalayım yazarlık dünyasına.
Sevgiliyi elde tutma rehberi
Sevgili nasıl parmakta oynatılır
Odun sevgiliyi yontmanın püf noktaları
Önerisi olan?
Güzel geri dönüşler aldım bu konuda bugün. Başlayayım bari.Odun sevgiliyi yontmanın yolları çok orijinal o konuda çalışma yap
cevEvet . Konun fake olduğunu düşünerek reklam amaçlı olduğunu düşünerek böyle yazdım gelecek cevabı merak ettim ama cevap da gelmedi konu sahibi kayıplara karıştı.
cevap verdiğimi düşünüyorum.. sadece o kitapta ne anlatıldığını ya da okuyan kişiye bi fayda sağladımı bunu öğrenmek için sordum bu soruyu ama sorduğuma soracağıma bin pişman oldum öyle alakasız cevaplar verildi. yok reklammış yok bilmem neymiş neyse herkesin canı sağolsun.Evet . Konun fake olduğunu düşünerek reklam amaçlı olduğunu düşünerek böyle yazdım gelecek cevabı merak ettim ama cevap da gelmedi konu sahibi kayıplara karıştı.
yok değil işte sadece internet ortamınnda satılıyo. mail adresine indiriyosun kitabıAşk acısı çekenler bölümünde o kitabı duymuştum, gideni ben de istemem fakat olsa okurdum.
Elbette uygulamazdım fakat kitap sonuçta acaba ne tavsiyeler veriyor.
Ayrılıklar da mantıklı düşünülemiyor aşıksan ve terkedildiysen bir umut , isteğin oluyor bu da çok normal.
Eğer okuyan olduysa ben de merak ederim. D&R ' da satılan bir kitapsa alabilirim
çok isterim eğer gönderebilirsen..Herkes egosunu tatmin etmek icin ne kadar gururlu ve mukemmel oldugundan bahsetmis. Ben de soruna cevap olabilecek bir sey yazayim.
O kitabin tamami bende var isteyenin mailine atabilirim.
Almadim ama bi siteden bulup kaydetmistim, mailimde duruyor. İse de yaramisti o zamanlar, henuz 17ydim, heheh
D deryali44
Tabi özelden mailini at göndereyim.çok isterim eğer gönderebilirsen..
Herkes egosunu tatmin etmek icin ne kadar gururlu ve mukemmel oldugundan bahsetmis. Ben de soruna cevap olabilecek bir sey yazayim.
O kitabin tamami bende var isteyenin mailine atabilirim.
Almadim ama bi siteden bulup kaydetmistim, mailimde duruyor. İse de yaramisti o zamanlar, henuz 17ydim, heheh
D deryali44
seven bırakmaz .. sevmıyosada kal demeyle kalmaz cnm bosverın eskıyı onunuze bakın...Canım zahmet olmazsa banada mail atar mısın? Özelden mailimi atacağım sana ...
çok isterim eğer gönderebilirsen..
Canım zahmet olmazsa banada mail atar mısın? Özelden mailimi atacağım sana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?