• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları diye bir kitap var

Kız soru sormuş herkes alakasız cevaplar vermiş .siz mükemmelsiniz zaten sizi istemeyeni tabiki istemezsiniz

Beni istemeyeni tabi ki istemem. Niye gurursuz olayım?

Dipnot: Konu sahibi, kitabı okumadım. Okuyabileceğim bi kitap da değil.

Boyle bir kitap varsa eger bedava olsa bile almam. Yani kitaba gore bi seyler yapmak ta ne demek ?!

Dogruyu söyle Allah aşkına reklam icin mi üye oldun? Hemen üye olup da forumun en hareketli yerini bulup da ilk konunu acman ilginc değil mi? Ben bunu merak ediyorum sadece...
hayır ya ne ilgisi var ben asıl sırf bu soruyu sormak için üye oldum çünkü gerçekten merak ediyorum o kitabı içindekileri ne reklam yapıcam yaa böyle saçma şey de ilk kez duydum içinde yazılanı bana birininn bana özetlemesini istiyorum

hayır ya ne ilgisi var ben asıl sırf bu soruyu sormak için üye oldum çünkü gerçekten merak ediyorum o kitabı içindekileri ne reklam yapıcam yaa böyle saçma şey de ilk kez duydum içinde yazılanı bana birininn bana özetlemesini istiyorum

Sadece böyle bir kitap varmis diye konu actiginiz icin merak ettim. Hadi bakalim. Belki okuyan çıkar siz de ogrenirsiniz içinde ne yazdigini..

Onu bilmem de kizlar sozluk yazarlari bizi cok fena kitap haline getirmis gibi duruyorlar. Bu arada dipnot: bende 'aldatiliyor musunuz? , sevgiliniz sapik mi?, sevgiliniz sizle neden birlikte neden bu kadar katlaniyor?' diye kitap yazcam tek sayfa icinde de 'BİLMİYORUM' yazcak.

O kitabı okumuş biri içeriğini sana yazsa ne olacak ben sana söyleyeyim : emek hırsızlığı.
Çok merak ettiysen alıp okuyabilirsin
Kim ne amaçla yazmış bilmiyorum ama yerde görsem alıp okumam

Yok mu? Eski sevgilisi istese zaten kitaba gerek duymazdı. Bu istemeyeni istemek değil nedir?
Kitabı okudunuz mu içinde ne yazıyor deniliyor. Cevabı beni istemeyeni ben de istemem mi ? Çanakkale'de oturan var mı tayinim çıktı diyene benim büyük dedem orada şehit mi diyeceksiniz

Kitabı okudunuz mu içinde ne yazıyor deniliyor. Cevabı beni istemeyeni ben de istemem mi ? Çanakkale'de oturan var mı tayinim çıktı diyene benim büyük dedem orada şehit mi diyeceksiniz
Ne yani boşu boşuna mı soruyor bu soruyor amacı yok mu? Boş işler müdürü mü.bu kız? : )

ilk konuya göz gezdirir gezdirmez konunun reklam amaçlı olduğunu düşündüm ben de. çünkü aynen bu içerikli bir konu daha var forumda
yok eğer konu gerçek ise, konu sahibi arkadaşım para verip o kitapları almana gerek yok, ben söleyim sana, eski sevgili rahvan gidecek.. net yani!!

Ya istediğini iste konuyla alakası yok onu diyorum

Senli benli konuşmaya da gerek yok. Kitap hakkında bi bilginiz yoksa yazmazsınız, biz burada eski sevgiliden hayır gelmeyeceğini, boşuna böyle kitaplar okumaması gerektiğini belirtiyoruz.

Back