Eski Sevgiliyi Geri Döndürme

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Arkadaşlar oldukça klasik bir başlık ve yıllardır herkesin isteklerinden biri haline gelen bir durum evet.
Hatta boşver, devam edecek olsa bitmezdi denilebilir ama o elini tuttuğum ilk adam ve ben son olsun istedim hep. Hatalı olan, sürekli ayrılalım diyen de bendim.

Yaklaşık 4 ay oldu. Bu süreçte ara ara iletişim kurduk , görüştük. Yalnız bana hep olamayacağını söyledi tekrar. Geçen hafta ilk kez hatalarını anlamışsın dedi ama bitti.
Kendisi aslan burcu alaksı var mı bilmiyorum ama bitti deyince bitiyor.
Geçen görüşmemizde metroya bıraktı gelmesini bekledi, vedalaştı ve öyle ayrıldık.

Konuşurken hala kıskanma belirtileri görüyorum. Dün drivedaki tüm fotoğraflarımızı sildi. Bana seni kovalamama fırsat vermedin ayrıldıktan sonra dedi. şu an işsiz ve mutsuz bunu da biliyorum.Şimdi taktik geliştirirsem herkes döneceğini söylüyor sizce ne yapmalı?

Bence boşver bitmesi gerekiyormuş demek ki o yüzden bitmiş arkasına da düşüp nee kendini ne onu çıkmaza sürükleme bence

Ayni filmi bir daha izlemenin hicbir anlami yok.

Önünüze bakın.
Hiç bir erkek cepte gördüğü kadının artık ilgisinin tamamen yok olduğunu kabullenemez.
Ve ilk duygusal boşlukta kendisini istemediğini sandığı kadının peşinde bulur.
Kadınlar da sandığınızdan o kadar güçlüdür ki, gerçekten önüne bakmaya başlayabilirse bir daha zaten arkasına bakmak bile istemez.
Ön daima aydınlıktır.

ben ayrıldığım sevgilimle aylar sonra barıştım
sonra yine ayrıldık yine barıştık
yine ayrıldık yine barıştık
vs vs vs

“ayrıldıktan sonra o ilişki düzelmez” diyenlere yo bakın biz gayet iyiyiz diyordum
ama o iş öyle olmuyor
inan bir kere ayrıldıysan 2. ayrılık çoook daha kolay geliyor

“ayrıyken dersimizi aldık, bir daha ayrılmayız asla” gibi bir durum söz konusu değil

ayrılık daha kolay ulaşılan bir seçenek halina geliyor, hani o ilk başlardaki ayrılığı düşününce bile kalbin ağrıması hissi kalmıyor

denendi, onaylandı :)

1 senedir 10 kere aynı adamı unutmaya çalıştım

bazen keşke hiç geri bir araya gelmeseydik diyorum

bence bu tavsiyelerimizi göz artı etme
barışmak ziyade unutmaya odaklan

Bence boşver bitmesi gerekiyormuş demek ki o yüzden bitmiş arkasına da düşüp nee kendini ne onu çıkmaza sürükleme bence

Ayni filmi bir daha izlemenin hicbir anlami yok.

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı canım iyi olsa zaten bitmez

Yeni bir aşk her zaman daha iyidir.
Boşver.
Pişman olursun!

ben acı çekiyorum ama .
bayağı da kötü haldeyim ve başkası olacağına inanmıyorum

Arkadaşlar oldukça klasik bir başlık ve yıllardır herkesin isteklerinden biri haline gelen bir durum evet.
Hatta boşver, devam edecek olsa bitmezdi denilebilir ama o elini tuttuğum ilk adam ve ben son olsun istedim hep. Hatalı olan, sürekli ayrılalım diyen de bendim.

Yaklaşık 4 ay oldu. Bu süreçte ara ara iletişim kurduk , görüştük. Yalnız bana hep olamayacağını söyledi tekrar. Geçen hafta ilk kez hatalarını anlamışsın dedi ama bitti.
Kendisi aslan burcu alaksı var mı bilmiyorum ama bitti deyince bitiyor.
Geçen görüşmemizde metroya bıraktı gelmesini bekledi, vedalaştı ve öyle ayrıldık.

Konuşurken hala kıskanma belirtileri görüyorum. Dün drivedaki tüm fotoğraflarımızı sildi. Bana seni kovalamama fırsat vermedin ayrıldıktan sonra dedi. şu an işsiz ve mutsuz bunu da biliyorum.Şimdi taktik geliştirirsem herkes döneceğini söylüyor sizce ne yapmalı?
Aynen öyle bende aslan burcuyum bittince bitiyor bence uğraşma olacağı varsa olur nasip kısmet işi ama zor aslan geri dönmez birdaha denemez pek.

Siz tekrar başlayalım diye konuştunuz o olmaz dedi mi kesin bı şekilde?

Arada seni yoklayıp egosunu tatmin ediyordur başka birşey değil.
İlgini bi anda kesersen ve umursamazsan aklına düşersin aslanın. :)

Bazen insanın yapması gereken tek şey ‘hiçbi şey yapmamaktır’.. Hiçbi şey yapmadan ve beklentiye girmeden hayatınıza devam edeceksiniz. Baska bi taktik vs aramayın.

ben acı çekiyorum ama .
bayağı da kötü haldeyim ve başkası olacağına inanmıyorum

Canım olmaz olur mu... Elbet olacak. Dünyadaki tek erkek o mu?
Ne erkekler var sevgili, saygılı, asil, ilgili, sevecen insan evlatları da var.
Eskisi ile vakit kaybetmenin anlamı yok.
Hayat böyle işte. Düm düz bir çizgi değil. İnişleri çıkışları var. Hayatımının en başından beri yanımızda olan tek kişi yine kendimiziz.
Bizden daha değerli bir şey olamaz.
Acı çekmek çok doğal. Ama zaman ver kendine. Geçecek ve sana bunları unutturanlar olacaktır.
Yine seversin, yine olmaz, bir daha seversin yine olmaz...
Ama o bir kişi gelir ki herşeyi unutturur.
Sen kendine değer verdikce, kendini ezdirmedice karşındaki de sana değer verecek.
Sakın eskiye takılıp kalma, olmayan bir şeyi oldurmaya çalışma.. Değişir deme..
Yanılırsın... yanılırsın!!
Hadi bakalım biraz ağla kendine gel.. Daha sonra hayatına devam et.
Hayat biri için kahrolmaya değmeyecek kadar güzel ve tek. Zamanını harcama..
Senin şimdiden gelecek güzel günlerini ve dolu dolu aşklarını kutluyorum :)

Ayrılma sebebiniz ne ?

Babam katı bir adam bir yere göndermez vs konu oradan çıktı ayrılalım dedim böyle

Siz tekrar başlayalım diye konuştunuz o olmaz dedi mi kesin bı şekilde?
Evet ben konuştum.son buluşmada da duygularım yok artık dedim nasıl yok diye şaşkın tepki gösterdi
Mutlu muyum hayır ama barışsak mutlu mu olurum yine hayır dedi

Canım olmaz olur mu... Elbet olacak. Dünyadaki tek erkek o mu?
Ne erkekler var sevgili, saygılı, asil, ilgili, sevecen insan evlatları da var.
Eskisi ile vakit kaybetmenin anlamı yok.
Hayat böyle işte. Düm düz bir çizgi değil. İnişleri çıkışları var. Hayatımının en başından beri yanımızda olan tek kişi yine kendimiziz.
Bizden daha değerli bir şey olamaz.
Acı çekmek çok doğal. Ama zaman ver kendine. Geçecek ve sana bunları unutturanlar olacaktır.
Yine seversin, yine olmaz, bir daha seversin yine olmaz...
Ama o bir kişi gelir ki herşeyi unutturur.
Sen kendine değer verdikce, kendini ezdirmedice karşındaki de sana değer verecek.
Sakın eskiye takılıp kalma, olmayan bir şeyi oldurmaya çalışma.. Değişir deme..
Yanılırsın... yanılırsın!!
Hadi bakalım biraz ağla kendine gel.. Daha sonra hayatına devam et.
Hayat biri için kahrolmaya değmeyecek kadar güzel ve tek. Zamanını harcama..
Senin şimdiden gelecek güzel günlerini ve dolu dolu aşklarını kutluyorum :)

Ne güzel yazmışsın uzun uzun değer verip. Hepiniz mutlu ettiniz teşekkür ederim ☺️

Back
X