• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları" ?? Neler ki

Minikgirl35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
502
471
103
Böyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???

Böyle bir e kitap varmış 72 tl diyor. Sadece 4 hafta kadar iletişim kurmayın deniliyormuş bunu öğrenebildim. Hiç okuyanınız var mı aranızda ? Bu veya bu tarz? Neymiş o yollar ???

Denenmişi denemek, deneyenin hamlığındandır der eskiler, severim bu sözü...
Kitabı duymadım ilgi alanım dışında ama bu konu üzerine basılmış bir şey (kitap demeye eriniyorum) para tuzağıdır, koy 72 liranı cebine, arkadaşlarınla gez, unutmak için iyidir

Valla her sevip de ayrılan dönsün ister illa ki. Şimdi kimisi der geçmiş geçmişte kalsın cool cool konuşuyor çoğu ama. Kendi ayrılınca sanki dönsün istemiyor. Görüyoruz kk da konuları o zaman niye herkes acı çekiyor. Aramadı da şu da bu da. En azından çözüm konusu. Taktik bileniniz varsa sevaba girer :) sadece ben değil tüm dönsün isteyenlere gelsin konu :)

Son düzenleme:
Valla her sevip de ayrılan dönsün ister illa ki. Şimdi kimisi der geçmiş geçmişte kalsın cool cool konuşuyor çoğu ama. Kendi ayrılınca sanki dönsün istemiyor. Görüyoruz kk da konuları o zaman niye herkes acı çekiyor. Aramadı da şu da bu da. En azından çözüm konusu. Taktik bileniniz varsa sevaba girer :) sadece ben değil tüm dönsün isteyenlere ğelsin konu :)
biz dağılalım o zaman cool cool:))

Beni bırakıp giden beş para etmez adam için 70 tl gibi bir parayı asla vermem. O kimki geri gelsin diye uğraşayım. Gider fakir birinin karnını doyururum o parayla. En azından hayırlı bir işe gitmiş olur. Giden mümkünse bir daha gelmesin. Zaten sevseydi gitmezdi.

Valla her sevip de ayrılan dönsün ister illa ki. Şimdi kimisi der geçmiş geçmişte kalsın cool cool konuşuyor çoğu ama. Kendi ayrılınca sanki dönsün istemiyor. Görüyoruz kk da konuları o zaman niye herkes acı çekiyor. Aramadı da şu da bu da. En azından çözüm konusu. Taktik bileniniz varsa sevaba girer :) sadece ben değil tüm dönsün isteyenlere ğelsin konu :)

O zaman en cool halimle sıradaki öneri tüm eski sevgililere gelsin diyorum.

Bak kardeşim şimdi sen bu adamla ayrilmayip nihayetinde mutlu bir yuva kursaydin en muhteşem aşkı yaşıyor olsan dahi en iyi ihtimalle üç sene sonra çorapları sepete atmadığı için poykureceksin. Çocuğun boklu bezini eline tutuşturup onun o eksimis suratına bakacaksın. Pijama üstünden kasidigi kasıklarına bakıp seksten soguyacaksin. Hadi döndü diyelim o uğruna gözyaşı doktugun adam en fazla üç yıl sonra "kocam bana ilgi göstermiyor" derdinden kaynaklı "bayan azdırıcı Damla" reklamlarına bakıp iç geçiriyor olacak. Senin şu anki derdin o lüzumsuz kitaplar iken, yıllar sonra sen bebek poposunun pişik olmaması için uğraşırken o damlaya iç geçirecek. Nihayetinde o aşk bitecek. Ha şimdi ha üç beş yıl sonra.

Tecrubeliyiz cool değil. Diyorum ki uğrasma kardeş. Boş işler bunlar. Bak şu anda milyonlarca kaslı var. Sen gidip yok ben seviyommm onu istiyom baane diyorsun. Gitsene diğer ihtimallere. Belki biscolata erkeklerinden biri denk gelecek. Belki muhteşem bir aşk yaşayacaksın. Niye ihtimalleri öldürüyorsunuz eski için.

Ben kalkıp bebeğin bezini değiştireyim. Cool halimle.

Back
X