eski sevgiliye sosyal medyadan bakmak

aralarındaki engel çok mühim bir şey değilmiş aslında biraz mesafe girmiş tartışmalar artmış öylece ayrılmışlar. kız evli suan bir de çocuğu var. eşimin bu ayrılıktan çok etkilendiğini çevresinden duymuştum. her istediğimiz olmuyor her istediğimizi de elde edemiyoruz dediğiniz gibi

ben beni sevmiyor demedim ki beni çok sevdiğini biliyorum biz altı yıl çıktık beni uzun süre bekledi evlilik için sevgisinden şüphem yok ama eski sevgilisine beslediği merak beni üzdü

bir kişiyi gerçekten sevmişsen unutamazsın

eşinden önce kimseye aşık olmadın mı?
İlk aşk kaç yaşında oldu o zaman yani eşinle kaç yaşında tanışıp evlendin?
lisede erkeklerden hep uzak durdum üniversiteye başlayınca da bende güven problemi var bundan dolayı bu tarz yakınlasmalardan kaçındım. ama eşimi hemen benimsedim. 19 yaşındayken eşimle görüşmeye başladık

bu konuyu açmaktan bu sebeple çekiniyorum çünkü ilk yıllarımızda bu hatayı çok yaptım

Benim bir arkadas var, cikmadigi yabi reddettigi ama kendisine cok yogun duygular besleyen eekeklerin profiline cok nadir de olsa bakar, aciklamasini da soyle yapar, " insallah beni asmislardir, insallah yanlarinda onlari mutlu edecek hatunlar gorurum. Cunku bir yerlerde benimle olamadigi icin , benim yuzumden , bilerek olmasa da uzulen birileri olsun istemem." Belki kizin da mutlu olup olmadigina bakmistir.

Belki bir ihtimal, kizin kocasini merak etmistir. Surekli baksa hic iyi degil. Bir kere bakmis olmasi da hos olmayabilir bakis acisina gore ama bunun cevabi yalniz esinizde. Ve asla dogru ya da tam cevap verdigini bilemezsiniz. Akisina birakin, kocanizin o sosyal medya hesabina odaklanmasini istemiyorsaniz simdilik bekleyin. Arada gozkemleyin, surekli olursa takinti olur. Gonlunuzu ferah tutun.

benim kuzenimin baktığına da şahit oldum ben.
ama nişanlısını da çok seviyordu ona da şahidim.
yani bir süre önce hayatındaydı, merak etmiş olabilir. tamamen akıldan çıkma diye bir şeyin oldugunu düşünmüyorum ben. bir zaman geçirmiş sonuçta. tamam hep aklında değildir ama ya acaba x napıyodur diye belki arada düşünebilir ama ''arada''

herkes merak demiş ama bence fazlasıyla onur kırıcı..
acaba unutamadı mı sorusunu sorman gayet normal..
bence eşine açıkça söyle çok kırıldığını..
birde sevgilisini tanıyor muydun internet dışında yoksa kendisi mi gösterdi kızın hesaplarını

Yaa aynı durumdayız bnm sevgilinin de eski sevgilisini, Askerdeyken zorla biriyle evlendirmişler , benimde aklımdan bu çıkmıyor hep şarkı çaldığında acaba onu mu dusunuorrr DİE düşünmeden duramiyorum , nasıl yeneriz ki bunu

Valla bende geçen gün baktım eski sevgilim mi desem işte onun face ine sırf meraktan bişey hissettiğim yok halbuki aklıma geldi silmistim sadece girdim baktım benim için hı bişey ifade etmiyordu geri çıktım çokta abartmadan bişey değil yani bence arada eski arkadaşlarıma falan da bakarım hatta lise de çocukça hoslandigim biri vardı platonik ona da baktım evlenmiş ay çok tatliydilar çocuğu olmuş birde allah mesut etsin dedim kapattim ben çok merak ediyorum böyle şeyleri niye kafaya tanıyorsunuz ya aklına geldi benim gibi bakayım dedi belki işte bunlar hep can sıkıntısı

ben esimin eski sevgilisine bile bakiyorum arada
salla meraktandir

Bende birisini altı yıl boyunca deliler gibi sevdim karşılık göremedim ama altı yılın sonunda bıraktım onu aradan onun üstüne yıllar geçti bazen meraktan bakarım mesela onu sevdiğimden değil kesinlikle sadece ya merak ya da alışkanlık. O yüzden hiç kafanıza takmayın çünkü kimse sevmediği,etkilenmediği ya da hoşlanmadığı birisi ile evlenmez.

Neden bakıyorsunuz peki?
Eskiyi mi özlüyorsunuz
ya hakikaten derdiniz mi yok? biri eski sevgilisinden bahsetmiştir, aklına gelmiştir, bakmıştır, işe girdiğini duymuştur bakmıştır, taşındığını duymuştur bakmıştır, ben çok mutluyum inşallah o kahroluyordur demiştir bakmıştır.
günde elli kişi aratıyorum ben.
eski sevgililerimi arattığım da oldu. hiçbirini özlemiyorum. hepsinin telefon numarası var, çok özlesem ararım.

Ne rahat herkes yahu, merak ilgiden kaynaklanır kızlar ya, meraktan bakmak da bir ilgi göstergesidir, Nasıl normal karşılıyorsunuz. Düşünüyorum da bana ne/ona ne olmalı ex in evliliği, ölmüş kalmışlığı, yeni yaşamı vs vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…