- 25 Eylül 2015
- 69
- 179
-
- Konu Sahibi belirtisiz nesne
aralarındaki engel çok mühim bir şey değilmiş aslında biraz mesafe girmiş tartışmalar artmış öylece ayrılmışlar. kız evli suan bir de çocuğu var. eşimin bu ayrılıktan çok etkilendiğini çevresinden duymuştum. her istediğimiz olmuyor her istediğimizi de elde edemiyoruz dediğiniz gibiHerkes sevseydi onla evlenirdi demis,ama bence oylede olmayabilir.Belki kiz evlenmek istemedi esi ulasilamaz gordugu icin merak edip bakmis olabilir.
Konu sahibi yanlis anlama,bende cok takintiliyim bu konularda 5 yillik evliyim,2de cocugum var.Hala esimin gecmisine takiyorum.Daha az once tartistim bu konu yuzunden.Tabi esim hep inkar ediyor.
ben beni sevmiyor demedim ki beni çok sevdiğini biliyorum biz altı yıl çıktık beni uzun süre bekledi evlilik için sevgisinden şüphem yok ama eski sevgilisine beslediği merak beni üzdüİçindeyse kusup çıkartsın. Allahım ya. Adam seninle evlenmiş.
Sevmiyor olsa neden evlensin mecbur muydu?
Bunu eşine git söyle aklında yokken aklına düşür sonra gel tekrar ağla burada
Eşimle bu konuda tartıştım oda hakikaten ona gitti diye
çünkü dün gördümya bir şey sorucam.
ben gerçekten anlayamıyorum.
eşiniz 3-4 ay önce birine bakmış, siz bunu neden araştırma gereği duydunuz ki?
bir kişiyi gerçekten sevmişsen unutamazsınİki aylık evliyim.
Eşim biz nisanliyken eski sevgilisini sosyal medyadan aratmis.
Bu durum canımı çok sıktı. 6 yıl evvel biten bir ilişki bu hala neyin merakı?
Hesap sormamak için kendime zor hakim oluyorum.
Eşim benim ilk ve tek aşkım. Eski bir sevgili krizim ya da yaram yok. Gerçekten unutulur mu sevgili gerçekten eskir mi?
lisede erkeklerden hep uzak durdum üniversiteye başlayınca da bende güven problemi var bundan dolayı bu tarz yakınlasmalardan kaçındım. ama eşimi hemen benimsedim. 19 yaşındayken eşimle görüşmeye başladıkeşinden önce kimseye aşık olmadın mı?
İlk aşk kaç yaşında oldu o zaman yani eşinle kaç yaşında tanışıp evlendin?
bu konuyu açmaktan bu sebeple çekiniyorum çünkü ilk yıllarımızda bu hatayı çok yaptımHissettiklerinizi anlıyorum, ama size tavsiye bu konuyu açmanız sadece eşinize eski aşkını hatırlatır.
Bu nedenle bence bilmemezlikten gelin... Öyle eski sevgililerin unutulmaması falan hikaye... Ben de öyle sanırdım önceden mesela evli biri hüzünlü şarkıda duygulansa hmm eski sevgilisi falan derdim, şimdi düşündükçe gülesim geliyor halime. Bazen sadece şarkının duygusu geçer uzaklara dalarsınız. Mutlu olun böyle şeylerle huzurunuzu kaçırmayın...
Yaa aynı durumdayız bnm sevgilinin de eski sevgilisini, Askerdeyken zorla biriyle evlendirmişler , benimde aklımdan bu çıkmıyor hep şarkı çaldığında acaba onu mu dusunuorrr DİE düşünmeden duramiyorum , nasıl yeneriz ki bunuBunu tecrübe etseydim belki anlardım. Ama takıntı oldu bende. Ayrılık şarkıları çaldığında acaba onu düşüyor mu diye geciriyorum içimden.bir söz vardır kavuşursan sevgi kavuşmazsan aşk olur diye. Ya hala içindeyse?
eşim benim kadar takip etmemiştir o kızı bir ara attığı adımı bilirdim sürekli kendimi kıyaslardım filan keşke bir eskim olsaydı da onu takip etseydim esiminkiyle idare ediyorum :)
ben esimin eski sevgilisine bile bakiyorum aradaİki aylık evliyim.
Eşim biz nisanliyken eski sevgilisini sosyal medyadan aratmis.
Bu durum canımı çok sıktı. 6 yıl evvel biten bir ilişki bu hala neyin merakı?
Hesap sormamak için kendime zor hakim oluyorum.
Eşim benim ilk ve tek aşkım. Eski bir sevgili krizim ya da yaram yok. Gerçekten unutulur mu sevgili gerçekten eskir mi?
ya hakikaten derdiniz mi yok? biri eski sevgilisinden bahsetmiştir, aklına gelmiştir, bakmıştır, işe girdiğini duymuştur bakmıştır, taşındığını duymuştur bakmıştır, ben çok mutluyum inşallah o kahroluyordur demiştir bakmıştır.Neden bakıyorsunuz peki?
Eskiyi mi özlüyorsunuz