Eski sevgiliye mail

..GkSu..

Türk Esirlik Kabul Etmez!
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.637
11
bu sana attığım son mail (yok yok öteki sonlar gibi değil, gerçekten de son). zaten sana söyleyecek birşeyim de yok artık. ben, sadece, merak ettim... hala ütü yaptıktan sonra fişi çekmeyi unutuyor musun? biliyorsun bu çok tehlikeli ve ben senin (herşeye rağmen) yanarak ölmeni istemem. bak istersen ütü yaptığın günlerde bana haber ver, ben seni bir süre sonra uyarayım. ya da en iyisi sen ütü yapacağın zaman sana geleyim, ne dersin? tıpkı eski günlerdeki gibi..
nerde kalmıştım? evet, bu sana attığım son mail sevgili eski sevgilim (sevgili demişken, yeni sevgilin için şöyle böyle diyorlar, doğru mu?) geçen gün seni aradım. hani şu uzun süredir aradığın kırmızı kazak var ya, onu bulduğumu söyleyecektim ama sanırım numaranı değiştirmişsin. bana söylemeyi unuttuğun için üzüldüm tabi ama olsun mailime cvp atarken numaranı da eklersin. teknoloji ne kadar güzel bir şey değil mi? her türlü tersliğe rağmen sana ulaşabiliyorum.
bu kesinlikle sana attığım son mail. benimle arkadaş kalmayı ne kadar çok istediğini biliyorum, bensiz bir dünya düşünemediğini de ama artık bu duruma alışmalısın. ben senin gibi değilim. senin üzüldüğünü göre göre "yeni" sevgilimle seni tanıştıramam ki. eğer bir gün beni tamamen unutabilirsen tekrar görüşmeye başlayabiliriz ama şimdilik bu çok zor eski sevgilim, gerçekten zor.. inan sadece seni düşündüğüm için.

ps1: bende unuttuğun kitaplarını ne zaman getirmemi istersin?
ps2: telefon numaranı yazmayı unutmazsın değil mi? sana ulaşmam gereken acil bir durum olabilir.
ps3: istersen resimlerim sen de kalabilir, bensiz kalmak senin için yeterince zor. resimlerime bakma mutluluğundan da mahrum edemem seni.

hoşçakal sevgili eski sevgilim ...

X