eski sevgilisiyle barıştı..

Yine kötülemeciler başlamış, günün stresini sorunlarını benden çıkarın bakalım. Stres topuyum sanki

Boşver bırak okumuş kadınsın ders oldu diyip devam. Yani dönmeni yakıştıramam zaten.

Erkekler genelde hala gözü oldugu kadini kötüler yok tiksindim yok erkek gibiydi zaten derler, inanmayin. Unutmus olsaydi hakkinda konusma geregi duymazdi

Ay okurken şiştum resmen. 7 yıl görüştüğü karın gakkinda bunları söylerken siz de ayyy ama beni çok seviyor mu diye düşündünüz?? Şöyle ucubelere düşecek kadar neyin kıtlığı bu?
Bence sizde de biz bozukluk var da psikolog arkadaşlar teşhis koysun artık.

Ay okurken şiştum resmen. 7 yıl görüştüğü kadın hakkında bunları söylerken siz de "ayyy ama beni çok seviyor" diye mi düşündünüz?? Şöyle ucubelere düşecek kadar neyin kıtlığını yaşıyorsunuz?
Bence sizde de biz bozukluk var da psikolog arkadaşlar teşhis koysun artık..

Sizce var, çünkü siz psikolog değilsiniz. Psikoloğa gittim hiçbir sorunum olmadığını, narsist kişinin mağduru olduğumu söyledi. Olay bundan ibaret. Boş konuşmayalım

Eski sevgilisi hakkında öyle igrenc şeyler anlatan bir şahsiyetsizle beraber olucak kadar yokluktamıydınız hakikaten? Yada o kötüledikçe sizinde hoşunuza mı gidiyor du? Ne olursa olsun bir erkek ayrıldığı kadın hakkında ileri geri konuşmamalı bence. Yani kurtulduğunuz için dua edin bence. Kim bilir şimdi size ona kötülüyordur…

Sizce var, çünkü siz psikolog değilsiniz. Psikoloğa gittim hiçbir sorunum olmadığını, narsist kişinin mağduru olduğumu söyledi. Olay bundan ibaret. Boş konuşmayalım

Gayet dogru yorum yapmışlar, son derece zavallı bir durumdasınız. Adam bariz berbat bir tip geğir kok mok saçmalamış, baska bir kadını da yıllarca oyalamış her şeyi görüp bir yüzük için kabul etmişsiniz. Adam sizi kandırmamış ki, her şeyi açık etmiş işte. Mağdur değil zayıf karakterlisiniz. Adam nikah yapıcam gel ayağımı öp dese öpecek kıvamdasınız

Bunu anlamak için psikolog psikiyatrist olmaya gerek yok. Kadınlara çöp gibi davranan bir adam için his beslemek, gönül ota da b.ka da konar demek normal insan işi değil. Hani kandırsa gizlese oynasa rol yapsa diyeceğim ki fark edilmemiş. Loser yıkık herif kendi ağzıyla söylüyor sizlere. Bana kadınların parası maddi gücü ve bedenleri lazım, hislere gerek yok diyor. Bu adamı kapışan paylaşamayan kadınların tedavi görmesi gerek. Ya narsist biriymiş, ben de onun kurbanıymışım deyip tüm suçu adamlara atmayın.

Hakaretlerini sana aynen iade ediyorum. Konumdan engellendin bebiş

Zavallı sensin. Buraya hakaret mi etmeye geldin terbiyesiz. Zavallı senin sülalendir.

Siz şu yazdıklarınızı okuduğunuzda 2 üniversite mezunu biri olarak gerçekten sormanız gereken sorunun bu olduğunu mu düşündünüz?
Bence soru şu olmalı: Böyle karaktersiz 5 para etmez biri için hala bir şeyler yapıyorum, hangi psikoloğa gitmeliyim?
Belli ki adam usta bir manipülasyoncu ve sizi ciddi şekilde etkisi altına almış, ALLAH aşkına eski sevgilisi için bunları söyleyen sizin içinde söyler böyle bir adamı tekrar mideniz alır mı?
Cahil değilsiniz, okumuş etmişsiniz lütfen bir psikoloğa falan gidin, normal değil bu durum.

Bir psikolog asla böyle bir yorum yapmaz. Sırf altta kalmamak için söylediğiniz şu şeyden dolayı adamla kadının ayrıldığına da inanmadım. Altta kalmamak için her şeyi uyduracak potansiyeliniz var. Yakında bana geri döndü ama ben reddettim diye gelirseniz şaşırmayacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…