- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
Merak ediyor olabilir bence de. Sosyal hesaplarda ekli değil zaten.Bence merak ediyordur sana yakalanmamak için de senin tepkinden korkuğundan erkek adı ile kaydetmiştir. Merak ediyor ama hala aklı onda olduğu anlamı çıkmasın sadece basit bir merak olabilir
Sordum öylesine dedi . Neden erkek ismiyle dedim sen sorun yaparsın diye dedi.Demek ki takip ediyor . Ayrıca neden hala Kayıtlı
Madem bir anlamı yok senin için sil o zaman deSordum öylesine dedi . Neden erkek ismiyle dedim sen sorun yaparsın diye dedi.
Ben sildim haberi yokken sonra sildiğimi söyledim .ezberinde olduğunu ancak kaydetmeyeceğini söylediMadem bir anlamı yok senin için sil o zaman de
Sorun çıkarırım diye öyle yapmışmışEski sevgilisini gercek adiyla kaydetse ben deşip durmam. Kalmistir, oylesine duruyordur derim.
Ama baska isimle kaydetmesi cok baska bir sey. Bir halt yersen maskelemeye calisirsin. Durup dururken buna gerek var mi?
Stalk bence de ama onu sevdiğini düşünmüyorum .Aranızda sorun olacak şey eski sevgilinin kayıtlı olması. Onun anlattığı neden erkek ismiyle kaydettiği. Çok saçmalamış.
Tek sebebi var; stalk. Ne zaman girdi, ne kadar durdu, durumda bi şey paylaştı mı vs. Ben olsam unutamadığını düşünürdüm.
Ya sürekli yanında olmadığım için takip edemeyecektim. Yüzüne vurup tepkisini ölçtümKeske söylemeseydin takipte kalsaydin..
Suclukuk duygusu yasatip ilgiyi sana cevirmis hakkinzda hayirlidi olsun
Öylesine tutuyormuş zaten ezberinde varmışmışÇok saçma! Sorsaydın neden numarasını hala rehberde tutma ihtiyacı hissetmiş. Hayır madem hala duruyor bari ismiyle kaydetseymiş. Buna ben rastlasam ciddi bir güven sorunu yaşardım.
Geri barıştık dayanamıyorumSiz ayrılmamış mıydınız?
Normal degil, dikkat et... hala gorusuyor olabilirler !!!Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilim eski sevgilisinin numarasını erkek adıyla rehbere kaydetmiş. Watsaba bakarken gördüm. Önce sesimi çıkarmadım ama daha sonra gördüğümü söyledim bayağı bozuldu. Neden böyle birsey yaptın dedim aramızda sorun çıkacağı için dedi. Öylesine kayıtlı vs dedi sonra telefonunu karıştırdığım için beni suçlamaya çalıştı. Of kızlar neden böyle birşey yapmış olabilir. Gerçekten sinirlendim ve numarayı sildim. Bi normal mi yoksa ben mi abartıyorum
Not: yanıma geldiği için çok üsteleyemedim ayrı şehirlerde yaşıyoruz o buraya ilk defa geldi moralini bozmak istemedim
Kız uzakta zaten ancak konuşuyor olabilirler telde .suphelenmedim değilNormal degil, dikkat et... hala gorusuyor olabilirler !!!