Eski sevgilisinin numarası

Bence merak ediyordur sana yakalanmamak için de senin tepkinden korkuğundan erkek adı ile kaydetmiştir. Merak ediyor ama hala aklı onda olduğu anlamı çıkmasın sadece basit bir merak olabilir

Bence merak ediyordur sana yakalanmamak için de senin tepkinden korkuğundan erkek adı ile kaydetmiştir. Merak ediyor ama hala aklı onda olduğu anlamı çıkmasın sadece basit bir merak olabilir
Merak ediyor olabilir bence de. Sosyal hesaplarda ekli değil zaten.

Eski sevgilisini gercek adiyla kaydetse ben deşip durmam. Kalmistir, oylesine duruyordur derim.

Ama baska isimle kaydetmesi cok baska bir sey. Bir halt yersen maskelemeye calisirsin. Durup dururken buna gerek var mi?

Çok saçma! Sorsaydın neden numarasını hala rehberde tutma ihtiyacı hissetmiş. Hayır madem hala duruyor bari ismiyle kaydetseymiş. Buna ben rastlasam ciddi bir güven sorunu yaşardım.

Eski sevgilisini gercek adiyla kaydetse ben deşip durmam. Kalmistir, oylesine duruyordur derim.

Ama baska isimle kaydetmesi cok baska bir sey. Bir halt yersen maskelemeye calisirsin. Durup dururken buna gerek var mi?
Sorun çıkarırım diye öyle yapmışmış

Aranızda sorun olacak şey eski sevgilinin kayıtlı olması. Onun anlattığı neden erkek ismiyle kaydettiği. Çok saçmalamış.

Tek sebebi var; stalk. Ne zaman girdi, ne kadar durdu, durumda bi şey paylaştı mı vs. Ben olsam unutamadığını düşünürdüm.

Stalk bence de ama onu sevdiğini düşünmüyorum .

Keske söylemeseydin takipte kalsaydin..
Suclukuk duygusu yasatip ilgiyi sana cevirmis hakkinzda hayirlisi olsun

Normal degil, dikkat et... hala gorusuyor olabilirler !!!

Eski sevgilisi kayıtlı olsa sorun edilmez de erkek ismiyle kayıtlı olsaydı ben de sorun ederdim. Kötü, en azından sizin hoşlanmayacağınız bir niyeti var. Eski konularınıza da bakınca adam numaraları sorun ettiğinizi biliyor, o yüzden sizden saklamış diyorum. Bu adam o kadar eski sevgilim ki... Eski flörtünü telefonuna erkek ismiyle kaydetmişti, nerden tanıdığı belli olmayan bir sürü kızın numarası kayıtlıydü ve alakasız anlarda sürekli bahsettiği yakın bir kız arkadaşı vardı. Bana mutsuzluktan ve kafa karışıklığından başka bir şey vermemişti. Bu adam da size hiçbir şey vermiyor, güven yok, yanınızda değil, sizi tam olarak istediği şüpheli, sorumluluk sahibi değil, mutlu değilsiniz. Birlikte olmak için hiçbir nedeniniz yok. Sadece yalnızsınız, ayrıldığınız an boşluğa düşüyorsunuz. Eminim hayatınız biraz düzeldiğinde ya da başka bir erkekle tanıştığınızda bu adamı tamamen unutacaksınız. Bir ilişki insanı bu kadar yıpratmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…