Eski sevgilisinin numarası

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilim eski sevgilisinin numarasını erkek adıyla rehbere kaydetmiş. Watsaba bakarken gördüm. Önce sesimi çıkarmadım ama daha sonra gördüğümü söyledim bayağı bozuldu. Neden böyle birsey yaptın dedim aramızda sorun çıkacağı için dedi. Öylesine kayıtlı vs dedi sonra telefonunu karıştırdığım için beni suçlamaya çalıştı. Of kızlar neden böyle birşey yapmış olabilir. Gerçekten sinirlendim ve numarayı sildim. Bi normal mi yoksa ben mi abartıyorum

Not: yanıma geldiği için çok üsteleyemedim ayrı şehirlerde yaşıyoruz o buraya ilk defa geldi moralini bozmak istemedim

Güncelleme: az önce üstüne gittim kizla en son on gün önce konuşmuş . İtiraf etti .bende ayrılmaya karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de eski sevgililer kayıtlı. sevgilimde kayıtlı olsa ben de sorun etmezdim. ama neden erkek ismi ile? sizins orune deceğinizi düşenerek bu yola girmiş, yani onu hataya iten sizsiniz? ayrıca neden telefon karıştırıyorsunuz? güven yoksa ayrılınç

Valla kimse kusura bakmasın erkek ismiyle kaydetmeyi düşünecek kadar o cocukta o kız ne etki yapmış sorgularımm rahatsız olurum olay çıkarırım ne demek ben varken eski sevgilisini baska isimle hala rehberinde tutmak ne yapıyoo arada sıradaa profilne mi bakıyoo merk mı ediyor unutamamış bi insan halii çok kaptırma kendni bu kişiye daha ne istediğini bilmiyor

Benim eski eşim eski sevgililerim hepsi kayıtlı.. Ama biriyle bile en ufak haberleşmem olmadı

Sebepleri olabilir :
1. Henüz silmeye hazır değildir.
2. Bir gün ararsa onun aradığını bileyim diyedir.
3. Ara sıra haberleşmek içindir
......
Ya da hiçbiri olmayabilir sadece alışkanlıktandır.. Ne desek boş. Sevgilinin içini bilemeyiz ama bence abartmıyorsun. Belli ki senden çekinmiş. Bir zaman ver ona fevri olma derim.

En büyük hatamız erkeklerin böyle br şeylerini yakaladığımızda hemen yüzlememiz.
Çaktırmadan takip edip daha fazla bir şey var mı öğrenebilirdiniz.
O zaman çevircek yer de kalmazdı

Ciddi şekilde kıskançlık sorununuz var maalesef eski konularınızda da sürekli sevgilinizin kızları eklediğini yazmışsınız farklı şehirlerdeyken nasıl telefonunu takip ediyorsunuz onu da anlamadım mesela gratisteki kızın numarasını eklediğini yazmışsınız bir konuda, bunu nasıl anladınız onu da anlamadım bakıp aa bu oradaki kız mı dediniz. Arkadaşı bile olsa kankam da dese kıskanmışsınız ee bu adama güvenmiyorsunuz güven de vermiyorsa hep kız numaraları varsa neden ayrılmıyorsunuz daha sonraları da bunlar hep sorun olacak sürekli telefon kurcalayıp kim var diye bakmak yorucu değil mi

desen ki eski sevgilisinin numarasını silmemiş. unuttu belki derim.
ama başka isimle kaydetmiş diyorsun. seni değil onu seviyor hala.. bu kadar net.. üzgünüm

Farklı şehirlerdeyiz ancak görüşebiliyoruz . Numarasını değiştirmesini istedim cingar çıkardı .Evet çok yorucu ancak sevdiğim için ayrılamıyorum

Bu durum canımı çok yaktı
Abarttığınızı düşünüyorum.. Belli ki tepki vericek birisiniz o yüzden farklı kaydetmiştir kazara ararsa falan cıngar çıkmasın diye.. Numarasını değiştirmesini istemeniz çok saçma olmuş.. Nolucak ki değiştirse çok mu zor yeni numaram diye herkese mesaj atması.. Biraz rahat olun bence olucak olanın önüne bu şekilde geçemezsiniz.. Ve eğer bişey varsa da zaten kokusu çıkar o zaman ayrılırsınız biter gider

Sevdiğin için ayrılamıyorsun ama adam eski sevgilisini erkke olark kaydetmşş madem ayrı şehirlerdesnz erkek adı takmaya nie gerek duymus garip

Sizin karıştırma ihtimalinize karşı eski sevgilisinin numarasını erkek ismiyle kaydedip sonra siz karıştırınca da şok olmuş kızmış gibi mi yapıyor :) Öylesine kaydeden birisi bu kadar zahmete girmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…