- 1 Eylül 2014
- 25.895
- 30.306
- 35
Peki neden takip etme Gereği duydun de.Ben sildim haberi yokken sonra sildiğimi söyledim .ezberinde olduğunu ancak kaydetmeyeceğini söyledi
Bu arada sevgiline güveniyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki neden takip etme Gereği duydun de.Ben sildim haberi yokken sonra sildiğimi söyledim .ezberinde olduğunu ancak kaydetmeyeceğini söyledi
O kadar haklısınız kiEski sevgilisi kayıtlı olsa sorun edilmez de erkek ismiyle kayıtlı olsaydı ben de sorun ederdim. Kötü, en azından sizin hoşlanmayacağınız bir niyeti var. Eski konularınıza da bakınca adam numaraları sorun ettiğinizi biliyor, o yüzden sizden saklamış diyorum. Bu adam o kadar eski sevgilim ki... Eski flörtünü telefonuna erkek ismiyle kaydetmişti, nerden tanıdığı belli olmayan bir sürü kızın numarası kayıtlıydü ve alakasız anlarda sürekli bahsettiği yakın bir kız arkadaşı vardı. Bana mutsuzluktan ve kafa karışıklığından başka bir şey vermemişti. Bu adam da size hiçbir şey vermiyor, güven yok, yanınızda değil, sizi tam olarak istediği şüpheli, sorumluluk sahibi değil, mutlu değilsiniz. Birlikte olmak için hiçbir nedeniniz yok. Sadece yalnızsınız, ayrıldığınız an boşluğa düşüyorsunuz. Eminim hayatınız biraz düzeldiğinde ya da başka bir erkekle tanıştığınızda bu adamı tamamen unutacaksınız. Bir ilişki insanı bu kadar yıpratmamalı.
Ya işte klasik erkek yalanları . önemi yokmuş öylesine kayıtlıymış buraya ilk kez geldi misafir diye sesimi çok çıkarmadım.Peki neden takip etme Gereği duydun de.
Bu arada sevgiline güveniyor musun
Ne kadar zamandır birliktesiniz ?Ya işte klasik erkek yalanları . önemi yokmuş öylesine kayıtlıymış buraya ilk kez geldi misafir diye sesimi çok çıkarmadım.
3 yıldır. Ancak 1 yıl kadar ayrı kaldık değişeceğini söyledi ama maalesef .Ne kadar zamandır birliktesiniz ?
Yani seni etkilemek gibi Olmasın ama bana pek Güvenilir gibi gelmedi .3 yıldır. Ancak 1 yıl kadar ayrı kaldık değişeceğini söyledi ama maalesef .
Ya işte bende biliyorum da züğürt tesellisi işte . Değişir diye bekliyorum. Keşke hiç barışmasaydım kuruyan yarayı kanattım. Kendime o kadar çok kızıyorum ki .Yani seni etkilemek gibi Olmasın ama bana pek Güvenilir gibi gelmedi .
onu aklindan cikaramiyo netMerhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilim eski sevgilisinin numarasını erkek adıyla rehbere kaydetmiş. Watsaba bakarken gördüm. Önce sesimi çıkarmadım ama daha sonra gördüğümü söyledim bayağı bozuldu. Neden böyle birsey yaptın dedim aramızda sorun çıkacağı için dedi. Öylesine kayıtlı vs dedi sonra telefonunu karıştırdığım için beni suçlamaya çalıştı. Of kızlar neden böyle birşey yapmış olabilir. Gerçekten sinirlendim ve numarayı sildim. Bi normal mi yoksa ben mi abartıyorum
Not: yanıma geldiği için çok üsteleyemedim ayrı şehirlerde yaşıyoruz o buraya ilk defa geldi moralini bozmak istemedim
Rica ederim canım .Ya işte bende biliyorum da züğürt tesellisi işte . Değişir diye bekliyorum. Keşke hiç barışmasaydım kuruyan yarayı kanattım. Kendime o kadar çok kızıyorum ki .
Yorumun için teşekkürler
Demek ki hâlâ önemsiyor .Sizin karıştırma ihtimalinize karşı eski sevgilisinin numarasını erkek ismiyle kaydedip sonra siz karıştırınca da şok olmuş kızmış gibi mi yapıyor :) Öylesine kaydeden birisi bu kadar zahmete girmez bence.
Elimden ne gelir ki ayrılmaktan başkagerçekten çok sinir bozucu bi durum sizin yerınizde olsam ustune gıderdım dıye dusunuyorum hala eskı sevgilisne karşı içinde bişeyleri bitirememiş olabilir
canım konuşmayı dene neden hala rehberinde kayıtlı diye bide senden gizliyor gibi kaydetmiş daha önceden başıma gelmişti ben ayrılarak ilşkmi bitirmiştim ama seni etkilemek istememElimden ne gelir ki ayrılmaktan başka
Sorun yapacağım için öyle yapmışmış. Aslında sahte bir instagram hesabı açıp kızın adına oradan konuşturmayı denemeyi düşünüyorum .Sence uğraşmaya değer micanım konuşmayı dene neden hala rehberinde kayıtlı diye bide senden gizliyor gibi kaydetmiş daha önceden başıma gelmişti ben ayrılarak ilşkmi bitirmiştim ama seni etkilemek istemem
bence değer hem o kıza karşı hala nasıl tepki veriyor onu anlarsın için rahat ederSorun yapacağım için öyle yapmışmış. Aslında sahte bir instagram hesabı açıp kızın adına oradan konuşturmayı denemeyi düşünüyorum .Sence uğraşmaya değer mi
çok haklısınızBu çocuğun o kadar çok yamuk hareketi oldu ki hatırladığım.
Ayrılmayı düşünmek yerine gelip buraya hep konu açıyorsunuz kendinize de yazık ediyorsunuz...
Ya bilmiyorum hâlâ çocuk akıllı.Bana güven vermedi hiç.
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere sevgilim eski sevgilisinin numarasını erkek adıyla rehbere kaydetmiş. Watsaba bakarken gördüm. Önce sesimi çıkarmadım ama daha sonra gördüğümü söyledim bayağı bozuldu. Neden böyle birsey yaptın dedim aramızda sorun çıkacağı için dedi. Öylesine kayıtlı vs dedi sonra telefonunu karıştırdığım için beni suçlamaya çalıştı. Of kızlar neden böyle birşey yapmış olabilir. Gerçekten sinirlendim ve numarayı sildim. Bi normal mi yoksa ben mi abartıyorum
Not: yanıma geldiği için çok üsteleyemedim ayrı şehirlerde yaşıyoruz o buraya ilk defa geldi moralini bozmak istemedim