Kızlar selam, ben bu konuyu bugün paylaşmam lazım. Ya eski konum çok geride kaldı. Ama bundan önceki konumu okumanızı istiyorum öncelikle. Özet geçmem gerekirse; Benim ayrı olduğum sevgilim benden önce kendinden 5 yaş büyük teyzesinin kızıyla çıktı. Bir dönem ona aşkı kabardı unutamadım onu ddi ayrıldık. Sonra geri geldi unuttum diye. Neyse, biz ayrıldık artık geçenlerde son kez. Ama bu sefer unutamadım diye değil.Mantık çerçevesinde bitirdik. O kızı da sevmediğini söylüyordu hatta. Neyse, ben o teyzesinin kızını başka isim ve fotoyla malum siteden ekledim. Kız kabul etti. Kızla konuşurken oturduğum yeri doğruya doğru söyledim valla. X kişisiyle aynı semt i verdim. Ama semt kocaman yani , birden bire benim kuzenim var orda adı X... Belki seninle ordan tanışıyoruzdur dedi. Neyse öyle bi X'in konusunu açtı. Bugünde konuşurken Kız yurtdışında, türkiyeye dönmek istiyormuş, bende yurt dışına gitmek istiyorum. Dedim ki sana burdan bulalım gel buraya, bana ordan bulalım ben oraya geliyim. dedim izmirden adam çıkmaz filan,.Sonra o "Oda ben sana buluyum adam gibi adam. Benim kuzen olabilir" dedi. Çok iyi biridir dünya iyisidir tek evin tek oğlu dedi. Ben de alla alla filan. Çok kıskançtır ayrıca dedi.Bak profilimde ekli dedi. İsmini söyledi .Ben şoook... Ne diyo bu be diyorum. Neyse, yakışıklıdır benim kuzen diyor. Şimdi daha zayıflamış öyle dediler,bu fotolardakinden dha zayıf dedi. Neyse dedim nasıl olcak o iş, ekleyim mi X'i? Ekle dedi. Dedim ee, senin gönderdiğini söyleyim mi dedim. Söyle dedi. Ya kızarsa çöpçatanlık yapıyorsun diye dedim.Amaaaaaannn dedi. Yani benim kafam karıştı. Benim X'in söylediğine göre bu kızla bunlar çıktılar :S E öyleyse, neden bu kız bana eski çıktığı olan kuzenini ayarlamak istesin??? Kafam karıştı. Bir arkadaşıma anlattım, bence bişiler çaktı böyle çakallık yapmaya çalışıyor dedi.İyi de, sırf Xle aynı şehirde oturuyoruz diye hatta aynı semt civarlarındayız diye benden şüphelenip böylesine sçmalayabilir mi ya? Yani ne biliyim, ben şahsen böyle bir ayar asla çekmem :S Sonuçta ucunda sevdiğim adam. Hadi dessekki bana eklettirip bakcak, bakalım X benle nasıl konuşuyo diye. İyi de bunu kendi de yapar yabancı profil açıp dener X'i. E şimdi bu kızın amacı ne ya? Bunlar yoksa hiç çıkmadı ,başka oyunlar mı var? Yoksa bu kız yurtdışında yaşıyo diye çok mu rahat ? Yoksa çakallık mı yapıyor? Lütfen bir fikir :S Siz olsanız nasıl adlandırırsınız?Bana çakallık gibi gelmiyor, kafam karıştı.