• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinizi başkasına ayarlamaya çalışır mısınız? Fikir bekliyorum lütfen !:(

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
Kızlar selam, ben bu konuyu bugün paylaşmam lazım. Ya eski konum çok geride kaldı. Ama bundan önceki konumu okumanızı istiyorum öncelikle. Özet geçmem gerekirse; Benim ayrı olduğum sevgilim benden önce kendinden 5 yaş büyük teyzesinin kızıyla çıktı. Bir dönem ona aşkı kabardı unutamadım onu ddi ayrıldık. Sonra geri geldi unuttum diye. Neyse, biz ayrıldık artık geçenlerde son kez. Ama bu sefer unutamadım diye değil.Mantık çerçevesinde bitirdik. O kızı da sevmediğini söylüyordu hatta. Neyse, ben o teyzesinin kızını başka isim ve fotoyla malum siteden ekledim. Kız kabul etti. Kızla konuşurken oturduğum yeri doğruya doğru söyledim valla. X kişisiyle aynı semt i verdim. Ama semt kocaman yani , birden bire benim kuzenim var orda adı X... Belki seninle ordan tanışıyoruzdur dedi. Neyse öyle bi X'in konusunu açtı. Bugünde konuşurken Kız yurtdışında, türkiyeye dönmek istiyormuş, bende yurt dışına gitmek istiyorum. Dedim ki sana burdan bulalım gel buraya, bana ordan bulalım ben oraya geliyim. dedim izmirden adam çıkmaz filan,.Sonra o "Oda ben sana buluyum adam gibi adam. Benim kuzen olabilir" dedi. Çok iyi biridir dünya iyisidir tek evin tek oğlu dedi. Ben de alla alla filan. Çok kıskançtır ayrıca dedi.Bak profilimde ekli dedi. İsmini söyledi .Ben şoook... Ne diyo bu be diyorum. Neyse, yakışıklıdır benim kuzen diyor. Şimdi daha zayıflamış öyle dediler,bu fotolardakinden dha zayıf dedi. Neyse dedim nasıl olcak o iş, ekleyim mi X'i? Ekle dedi. Dedim ee, senin gönderdiğini söyleyim mi dedim. Söyle dedi. Ya kızarsa çöpçatanlık yapıyorsun diye dedim.Amaaaaaannn dedi. Yani benim kafam karıştı. Benim X'in söylediğine göre bu kızla bunlar çıktılar :S E öyleyse, neden bu kız bana eski çıktığı olan kuzenini ayarlamak istesin??? Kafam karıştı. Bir arkadaşıma anlattım, bence bişiler çaktı böyle çakallık yapmaya çalışıyor dedi.İyi de, sırf Xle aynı şehirde oturuyoruz diye hatta aynı semt civarlarındayız diye benden şüphelenip böylesine sçmalayabilir mi ya? Yani ne biliyim, ben şahsen böyle bir ayar asla çekmem :S Sonuçta ucunda sevdiğim adam. Hadi dessekki bana eklettirip bakcak, bakalım X benle nasıl konuşuyo diye. İyi de bunu kendi de yapar yabancı profil açıp dener X'i. E şimdi bu kızın amacı ne ya? Bunlar yoksa hiç çıkmadı ,başka oyunlar mı var? Yoksa bu kız yurtdışında yaşıyo diye çok mu rahat ? Yoksa çakallık mı yapıyor? Lütfen bir fikir :S Siz olsanız nasıl adlandırırsınız?Bana çakallık gibi gelmiyor, kafam karıştı.

kiz salak degil ya, durup dururken biri beni malum siteden ekleyecek ve ne buyuk tesaduf ekleyen benim sevgilim/kuzenimle ayni semtte yasayacak, bende inanacam.. daha neler:) o kiz senden uyaniktir buyuk ihtimalle.. senin bir oyunun oldugunu anlamasada ortada birsey dondugunu anlamistir:)

kız bana çok akıllı ve uyanık gibi geldi bence yememiştir çakmıştır ortada bir şey olduğunu ayak yapıyodur

bence X'den de süphelendıgı ıcın yapmıs olabılır. Belki o baska ısımle profıl actı onu kandırıyor sanmıstır. Ya da arkadaşların dedıgı gıbı anlamıstır durumu sonucta ıkı durumda tehlıkelı senın ıcın.
Canım dıger konunu da okudum bence o profıl acık kaldıkca basına ıs alıyorsun ortalık daha da karısacak haberın olsun.
bakıcagına baktın ogrenıcegını ogrendın kapat gıtsın X ıle ılgılı tum sayfaları artık...

Bilmiyorum, yani eğer ortada bir oyun olsaydı neden aynı semti söylesin ki ? diye de düşünebilirdi.
Yani böyle bir ayak tuhaf.
Neye ulaşıcak böyle ?
Hem ben gidip X'e beni atıyorum, Ayşe gönderdi desem işte konuşmamızı istedi filan.
X buna çok bozulur. X'i tanıyorum. Yani araları çok çok daha fazla soğur.
Yaptığı biraz tehlikeli değil mi?
Başka bir şekilde deneyebilirdi. X'i bana ayarlamayı söylemek yerine, ne biliim bak tanıyor musun filan. Aynı semttesiniz. vs. Gerçi aynı semt filan değiliz ya, İzmirde ben bornovanın merkezinde oturuyorsam o bildiğin tepede.

bence X'den de süphelendıgı ıcın yapmıs olabılır. Belki o baska ısımle profıl actı onu kandırıyor sanmıstır. Ya da arkadaşların dedıgı gıbı anlamıstır durumu sonucta ıkı durumda tehlıkelı senın ıcın.
Canım dıger konunu da okudum bence o profıl acık kaldıkca basına ıs alıyorsun ortalık daha da karısacak haberın olsun.
bakıcagına baktın ogrenıcegını ogrendın kapat gıtsın X ıle ılgılı tum sayfaları artık...

X olamayacağını bilmesi lazım canım. Çünkü X internete giremiyor. Ancak gündüzleri girebiliyor. İşyerinden oda. Evinde interneti yok yani. Benim x olduğumu ve ya Xin yaptırdığını düşünmesi ve böyle söylemesi tehlikeliii... Onu X bırakmış zaten. eğer bir şeyler bitmeseydi gerçekten bu oyun Xi kendinden tamamiyle uzaklaştırır. Ben dün, kuzenin eklesin beni dediğimde "HADİ HADİ BEĞENDİN DİMİİİ?" dedi. Yani bu uslup, bilmiyorum. Daha başka çakallık yapabilirdi. Of !

Bilmiyorum, yani eğer ortada bir oyun olsaydı neden aynı semti söylesin ki ? diye de düşünebilirdi.
Yani böyle bir ayak tuhaf.
Neye ulaşıcak böyle ?
Hem ben gidip X'e beni atıyorum, Ayşe gönderdi desem işte konuşmamızı istedi filan.
X buna çok bozulur. X'i tanıyorum. Yani araları çok çok daha fazla soğur.
Yaptığı biraz tehlikeli değil mi?
Başka bir şekilde deneyebilirdi. X'i bana ayarlamayı söylemek yerine, ne biliim bak tanıyor musun filan. Aynı semttesiniz. vs. Gerçi aynı semt filan değiliz ya, İzmirde ben bornovanın merkezinde oturuyorsam o bildiğin tepede.

şöyle dusun ama eger yapanın o oldugunu dusunuyorsa soyler cunku ortada bulusturacak 2 kısı oldugunu dusunmez.
X e ben senı unuttum bak bırını bıle yolluyorum msjı vermek ıstemıste olabılır aynı zamanda
onun bunu neden yaptıgı bence cokta onemlı degıl ben senı dusunuyorum sonrasında ne olabılır dıye...
X oldugundan suphelenıyorsa bı ara ona soyler Allah korusun boyle boyle bırsey var benı ekledı tanırmısın dıye tıpkı sana sordugu gıbı mesela
sonucta butun oklar yavas yavas sana donuyor bence. kapat sayfayı bak hayatına senınkı adam olsa zaten dansoz gıbı kıvırmazdı bır sevıyorum bı sevmıyorum dıye sonucta sevmek hala sevıyor olmak yasak degıl gunah degıl.
senı sevebılırım dıye baslamıstım onu unutamadım uzgunum der bıtırır normal bırı olsa ama o bıttı bıtmedı dıyıp durmus.
son karar senın bız sadece fıkrımızı beyan edebılırız sana:50:

Canımsın... Çok teşekkür ederim. Oklar bana dönüyor değil mi? Fark ettim.

Ailecek tuhaflar. Ben olsam direk derdim şüphelendiğimi. İşte, ortada buluşturabileceği 2 kişi olmadığını düşündüğünü, bende düşündüm.Ama ya varsa?? Yani seviyor olsaydı hala, böyle bir riski girmezdi. Gerçi ben kendi açımdan düşünüyorum. Hepsinden uzak durmam lazım ama başaramıyorum. Şu içimde ki öğrenme isteği...

Kızlar hadi fikir verin lütfeeen :(

Kimsenin ilgisini çekmedi :)

Back