- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.683
- 248
- 34
- Konu Sahibi annasergeyevna
-
Size ne desem kapalisiniz. O yuzden gidin siz evine.Iste ben rastladım o yüzden böyle düşünüyorum hiçbir zaman bana da o niyetle yaklasmadi nasıl desem bu konularda pek iyi değildi zaten
Hayır zaten yorumlardan sonra gitmemeye karar vermiştim de durumu açıklamaya çalışıyorum sadece sonuçta en iyi tanıyan benimdir doğal olarak herkes öyle bir linçledi ki çünkü hahaha neye ugradigimi şaşırdım diyeyim bu kadar büyük tepki alacağını düşünmedim açıkçasıSize ne desem kapalisiniz. O yuzden gidin siz evine.
Hahahaha yani burda neden çok linçleyici ve yargılayıcı bir dil kullanılıyor onu anlamadım sadece derdimi dile getirmek ve sizin fikirlerinizi almak istedim ama herkes çok şiddetli ve sert bir dille konuşuyor açıkçası pişman oldum yazdığıma :)
Davetsiz şekilde pat diye kapıda belirmek bence de sevişmek istiyorum demek.Bence eve gidip bir sevişmek istiyorsunuz
Gidin madem en kötü kapıdan kovar
herkes derdini o kadar sahiplenmiş ki ondan kızıyorlar
Gidip ne yapacaksınız mesela. Ne olacak yani. Kendinizi kandırmayın amaç belli barışma arzusu. Yoksa aylar grçmiş adamın evine gidip ne konuşulur, ne denir. Gittiniz dediniz bişiler eee neyi rahatlatacak bunun sizi.Ya aslında kendimi kandırmıyorum da ileriye bakınca keşke şunu yapsaydım demek istemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?