• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Eski sevgilimle, yakın arkadaşım...

karamsartnrca

Radikal Sevdalar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
25
75
3
Merhabalar kızlar, iki gündür bir rüyanın etkisindeyim. Bilinçaltı falan diyorum kendi kendime ama bir yanım bu rüyanın anlamı olmalı diyor.
Rüyamda eski sevgilimi, lisedeyken çok yakın olan ama şuanda konuşmadığım bir arkadaşımla fotoğrafını gördüm WhatsApp'ta. Tabi ki ister istemez bu nasıl olur dedim. :KK42: Rüya bu ya evlerini bile bilmediğim insanların yanında bittim. Önce eski sevgilimle konuşmaya çalıştım ama arkadaşım izin vermiyordu ben de arkadaşımla konuştum o da bana biraz konuşun dedi. Ardından eski sevgilimle karanlık bir odaya girdik orada konuştuk ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum en son ona beni seviyor musun hala dedim oda hiçbirşey demedi yüzüme baktı ve aydınlığa doğru gitti. O kadar gerçekçi bir rüyaydı ki anlatamam. Kime anlatsam yorum yapamadılar ya da sana geri mi dönecek acaba dediler? Lütfen yardım edin yorumlarınızı bekliyorum. ( not: ikisiyle de en az 2 senedir görüşmüyorum ve görmedim, v)

Back