canım benim kendine yazık etme şuan eminim sevdigin için düşünemiyosun ama gururunu ayaklar altına almışsın..bak bi arkadaşımda senim gibiydi çocuk bahaneyle ayrıldı sonra geri geldi sevgili olmak için degil arkadaş olmak içinmiş ne arkadaşı yahu adam diyor ki yani sevgili olmayalım ama seninle öpüşüp koklaşalımmm sonra yine git yine gel amaç bu anla bak gururunu ayaklar altına almışsın erkekler sevmez böyle kadınları arkana bakmadan bırak git deli gibi sevsende acı çeksende git harcatma kendini !
yani burda öyle konular okuyorum ki ya diyorum nemesis sen sevmeyi bilmiyosun ya da insanlar hastalıklı şekilde birbirine bağlanıyo, aşk herşeyi affetmez, affetmez çünkü güzel kalmalıdır, o sebepledir ki ben kocam beni dövüyo ama onu seviyorum diyen kadını anlayamam, keza aldatan kocasına toz konduramayan kadını da anlayamam, biz de sevdik yahu aşk sevgi nedir biliyoruz, ben 2 kere aşık oldum ilkinde 15 yaşında falandım köpek gibi seviyodum adam bana dediki ben hem seni hem x'i seviyorum, haa öylemi dedim döndüm arkamı gittim, evet ağladım evet üzüldüm evet içki falan içtim salya sümük yerle yeksan oldum ama kabul edemezdim, napıcam diğer kızla saç başa mı giricem, bi erkeğin sevgisi için başka bi kadınla savaşamam ben, ikinci aşkımda 9 sene sürdü ve Allahın izniyle evlendik, birine yapışıp kalmak yok onsuz yaşamam ölürüm sürünürüm demek hastalıklıdır bu kadar basit, olmuyosa zorlamıcaksın bazı şeyleri, dünyada aşık mezarı yok, onsuz yaşayamam dediklerini gün gelir sokakta görür tanımazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?