• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilimle arkadaş ayağına yatsam sevgili olabilirmiyiz tekrar ?

AAB

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
61
0
16
İstanbul
slm kızlar...
Benim problemim sevgilimle sevdiğim adamla daha doğrusu eski sevgilimle.onunla bir yılık ilşkimden sonra beni terketti. Bir sürü sebeb vardı terketmesi için ailesinin beni istememesi aramızda her zaman çıkan kavgalar. ama buna ragmen sevgimiz ve yıpranmamız.Üstüne tuz biber farklı şehirlerde yaşamamız.
Ayrılalı bir ay oluyo. İlk ayrıldığımızın 20 günü afedersiniz köpek gibi yalavrdım dönsün diye bana ama olmaz dedi. sonra olmazlarıda kesildi . hiç cevap vermemeye başladı. ben hırçınlaştım ona hakaret etdim. oda bana defol dedi. karaktersiz dedi. ben ona şerefsiz falan. neyse sonra son 10 gün aramayı kestim yeni biriyle tanıştım sevgili değil ama olmayıda düşünmüyorum zaten.Ben unutmaya çalışırken....
Tabiki anladınız o aradı.tam ayrılalı bir ay sonra.Ben onsuzluğa alışmaya çalışırken. ve herşey başa sardı. Bana asla dönemiyceğini ama beni çok sevdiğini istersem arkadaş olablceğimizi söyledi. ama ben onu sevdiğimi arkadaş olmak istemediğimi aramamasını istediğimi söyledim. Bi gün sonra tekrar aradı.yine aynı şeyler oldu bende o zman sevgili olalım dedim. Seni kandıramam sevgi tek başına bişe değil her zamn yanında olamam dedi.tabi ben tanıştığım çocukla görüşmeyide kestim. Yakınında olsam sevgilimin arkadaş ayağıyla onu tekrar kazanabilirdim.Şimdi arkadaş ayağıyla mesafeler varken onu istediğimi söylemeden kazansam mı yani olurmu bu yaşayan varmı benim gibi.
bu arada biz ilk başlarda sevgilimle tanıştığımızdada 6 ay arkadaş kalmıştık sonra herşey bi anda olmuş aşık olduğumuzu faketmiştik. bu hikayede en garanti sevilip sevdiğim sizce ne yapmalıyım?

boşver, arkadaşta olma onunla daha çok üzülürsün.

tekrar sevgili dahi olsanız sorunlar olmaya devam edicek ve sonu en baştan gözüküyor gibi neden bile bile kendinizi üzmeye çalışıyorsunuz ki , bittiyse bir süre kafa dinleyip önünüze bakın başkasıyla sıfırdan başlayın...aranızdaki problemler basit konular değil çünkü

açtığın konular hep aynı kişiylemi ilgili
yani bana çok ters geliyo bi kadının sevgi dilenmesi, arkadaş ayağına yatsam falan nasıl bir tabir yaa, zorla olmıcak belki tek şey bu, bi insana kendini entrikalarla sevdiremezsin

İkinizde acayipsiniz
Ailesi istemiyor diye vazgeçtiğini sanmıyorum, kendi gerçekten sevse bi problem görmese ailesinin karşısında daha da gaza gelir ve vazgeçmez

Sana zaten diyecek söz bile bulamıyorum, neden o kadar yalvarıyorsun ki.. O da 9 aylık sende..
O da kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış sayende
Hakaretleri birbir sıralayıp sonra da nasıl hala yüzyüze bakmayı düşünüyorsunuz ben anlamadım

Bunun adı sevgi asla değil ama bu saatten sonra da ne arkadaş ayağı ne başka bi ayak bu ilişki sandığınız şeyi kurtarmaz

açtığın konular hep aynı kişiylemi ilgili
yani bana çok ters geliyo bi kadının sevgi dilenmesi, arkadaş ayağına yatsam falan nasıl bir tabir yaa, zorla olmıcak belki tek şey bu, bi insana kendini entrikalarla sevdiremezsin

Kesinlikle haklısın bazen biz insanlar sevdiği için herşeye göze almayı başarabiliyor fakat bu yalvarmak olmamalı herşeyden önce gururumuzu düşünmeliyiz.

eski sevgilin geride bıraktığı enkazı merak edip aramış olamazmı..:34::34:

hem terk edilmişssin,hem terk edenden sevgi dilenmişsin...

sonrası ise küfürleşme:50::50:

bu düşüceyle devam edersen sen daha çokkk terk edilirsin:51::51:

yani burda öyle konular okuyorum ki ya diyorum nemesis sen sevmeyi bilmiyosun ya da insanlar hastalıklı şekilde birbirine bağlanıyo, aşk herşeyi affetmez, affetmez çünkü güzel kalmalıdır, o sebepledir ki ben kocam beni dövüyo ama onu seviyorum diyen kadını anlayamam, keza aldatan kocasına toz konduramayan kadını da anlayamam, biz de sevdik yahu aşk sevgi nedir biliyoruz, ben 2 kere aşık oldum ilkinde 15 yaşında falandım köpek gibi seviyodum adam bana dediki ben hem seni hem x'i seviyorum, haa öylemi dedim döndüm arkamı gittim, evet ağladım evet üzüldüm evet içki falan içtim salya sümük yerle yeksan oldum ama kabul edemezdim, napıcam diğer kızla saç başa mı giricem, bi erkeğin sevgisi için başka bi kadınla savaşamam ben, ikinci aşkımda 9 sene sürdü ve Allahın izniyle evlendik, birine yapışıp kalmak yok onsuz yaşamam ölürüm sürünürüm demek hastalıklıdır bu kadar basit, olmuyosa zorlamıcaksın bazı şeyleri, dünyada aşık mezarı yok, onsuz yaşayamam dediklerini gün gelir sokakta görür tanımazsın

neden boyle bır adamı kazanmaya calısıyorsun ?

o kadar yalvarmalarına karsılık gozyasına bıle acımadan

cekıp gıden sana defol gıt dıyen adamı neden kazanmaya

calısıyorsun ? nıye kendınızı bu kadar ezdırıyorsunuz ?

giden adamın arkasından neden gıtme dıye yalvarılır ınan ben

bunu hıc anlamıyorum .gitmek ısteyen adamın onunde dag

olsan zaten durduramazsın .bırak defolup gıtsın nereye gıdıyorsa

nıye yalvarıyorsun kı .tamam cok sevmıs olabılırsın ama yalvarıpda

kendını kucultmeye gerek yok .arkasından gunlerce otur agla acını

yasa ,ama gıdecek adama gıtme dıye yalvarma .

suan kı arkadas olma muhabbetınıde dogru bulmuyorum .her ıstedıgı

zaman elının altında olacak bır yedegı olma sakın.

Son düzenleme:
duyan da 20 senelik evlisin 6 çocuğun var gidecek yerin yok, paran yok, ailen yok falan sanacak. kim ki bu adam bu kadar poposunu kaldırıyosun onun. nedir yani çok üstün meziyetleri mi var da bırakamıyorsun kendini harap ediyorsun. önce sen kendini sev kendini seversen kimsenin de sevgisine muhtaç olmazsın.

slm kızlar...
Benim problemim sevgilimle sevdiğim adamla daha doğrusu eski sevgilimle.onunla bir yılık ilşkimden sonra beni terketti. Bir sürü sebeb vardı terketmesi için ailesinin beni istememesi aramızda her zaman çıkan kavgalar. ama buna ragmen sevgimiz ve yıpranmamız.Üstüne tuz biber farklı şehirlerde yaşamamız.
Ayrılalı bir ay oluyo. İlk ayrıldığımızın 20 günü afedersiniz köpek gibi yalavrdım dönsün diye bana ama olmaz dedi. sonra olmazlarıda kesildi . hiç cevap vermemeye başladı. ben hırçınlaştım ona hakaret etdim. oda bana defol dedi. karaktersiz dedi. ben ona şerefsiz falan. neyse sonra son 10 gün aramayı kestim yeni biriyle tanıştım sevgili değil ama olmayıda düşünmüyorum zaten.Ben unutmaya çalışırken....
Tabiki anladınız o aradı.tam ayrılalı bir ay sonra.Ben onsuzluğa alışmaya çalışırken. ve herşey başa sardı. Bana asla dönemiyceğini ama beni çok sevdiğini istersem arkadaş olablceğimizi söyledi. ama ben onu sevdiğimi arkadaş olmak istemediğimi aramamasını istediğimi söyledim. Bi gün sonra tekrar aradı.yine aynı şeyler oldu bende o zman sevgili olalım dedim. Seni kandıramam sevgi tek başına bişe değil her zamn yanında olamam dedi.tabi ben tanıştığım çocukla görüşmeyide kestim. Yakınında olsam sevgilimin arkadaş ayağıyla onu tekrar kazanabilirdim.Şimdi arkadaş ayağıyla mesafeler varken onu istediğimi söylemeden kazansam mı yani olurmu bu yaşayan varmı benim gibi.
bu arada biz ilk başlarda sevgilimle tanıştığımızdada 6 ay arkadaş kalmıştık sonra herşey bi anda olmuş aşık olduğumuzu faketmiştik. bu hikayede en garanti sevilip sevdiğim sizce ne yapmalıyım?
adamın donerken bıle kurdugu cumlelerde hayır yok kı

bı'de boyle pişkini kazanmaya çalısıyorsunuz .

terkedıp gıdıyor ,aradan haftalar gecıyor senı arıyor "her zaman yanında

olamam ,sevgılı olamayız ama arkadas olabılırz "dıyor .

oldu pasam deseydın .Allah'ın pişkın yuzsuzü:41:

Son düzenleme:
sana hakaret eden,istemediğini söyleyen,telefonlarına çıkmayan ama bir ay sonra hadii arkadaş olalım diyen bir adamla arkadaş ayağına yatıp tekrar sevgili olsan ne olur olmasan ne olur..

yok arkadaşım,aşk sevgi bu kadar basit değil.

erkeklerin kafası çok basit çalışır, sen bu kadar ısrar edince seni çantada keklik gördü ve bir sonraki adım seni kullanmak,uyanık ol

seven insan birakmazdi. bence arkadaslar cok hakli birak yepyeni bir sayfa ac asla kendini ezfirmeyecegin kucuk dusurmeyecegin bir hayata basla....
not : bunu yazan ben bu akli en cok kendim icin yaziyorum.

:3:
erkeklerin kafası çok basit çalışır, sen bu kadar ısrar edince seni çantada keklik gördü ve bir sonraki adım seni kullanmak,uyanık ol

tabii canım..şimdi erkek olarak düşünelim;bir kızla çıkıyorsun sonra annemler istemiyor diye bırakıyorsun.ama kız sürekli arayıp yalvarmalara devam ediyor,sevdiğini söylüyor.e adamların düşünme biçimi zaten belli,ha tamam bu kız bana ölüp bitiyor ne istersem yapar diye arkadaş olalım diyor.biliyor ki bu iş normal bir arkadaşlığıa dönüşmeyecek zaten..

seven adam böyle basit şeyler öne sürerek terk eder mi? ayrıca seven kadın daha 2-3 haftalık ayrılıkta başka birine sığınabilir mi? bence bu takıntı ya da alışkanlık ya da her neyse ama aşk değil.

kardeşimle aramda 6 yaş var, kız arkadaşlarına bakıyorumda küçük kadınlar gibiler, genç kız kavramı yok oldu sanki, bizler 16-17-18 yaşında bıcır bıcırdık yaa aman aman makyajlar yapmaz vamp havalar içinde olmazdık, günümüzde kızlar çok çabuk büyüyolar ve ilişkileri çok laçka oluyo ne yazık ki, istisnalar her zaman var ama genel durum bu,konu sahibi kaç yaşında bilmiyorum ama 20 bile değildir heralde

Zorla güzellik olmaz bu adam istemiyor, aşk adına birşey kalmamış yoksa çabalardı herşeye göğüs gererdi yanii bu kadar ağır sözlerden sonra nasıl yüzyüze bakabilirsiniz ki. Arkadaş ayağı ile sevgili olmak hoş değil üzülen yine siz olursunuz o size karşı hiçbirşey hissetmez arkadaş olarak davranı sizin canınız yanar bir türlü unutamaz yeni bir ilişkiye de başlayamazsınız arkadaşta olmayın tümüyle iletişime geçin ayrıca birini unutmak için başka biriyle birlikte olmayın.. Gerçekten sevdiğiniz için olun ve buna daha çok zaman var.

ben 20 yaşımdayım o 23. o zaman o beni yine arıycaktır bugün. açmıycam telini hem konuşmazsam o zman ya biter yada sevgili olmak ister. Sevgili olmk istiyceğinide sanmıyorum ya çünkü o üzülmemi istemiyomuş zaten o yüzden seviyorum ama dönemem diyo ben onu çooook seviyorum ama artık ona yazmıycam. ben arkadaşca konuşur onu kontrol ederim diye düşünmüştüm. Zaten sevdiğimizi için birbirimizi sonrasında tekrar aşk alevlenir diyodum .ama yanılıyomuşum demk

slm kızlar...
eski sevgiliden arkadaş olmaz.yaşanmışlıkları kolaymı unutmak..
.eski sevgilide bir garip..aramışta arkadaş kalacakmışta:ssz:

bunun sonunu çok kolay görüyorum.
arkadaşça başlarsınız.sonrasında yine sevgili olursunuz. tarih tekerrürden ibarettir yine, bu skılır. olmaz der..bitirir
sizde yine arar yalvarır,hakaret eder,kızdırırsınız. oda hakaret eder..

veeeeee .
tekrar aynı şeyler ..başa döner..
tam bir paradoks..böyle devam eder gider..:ssz:
siz,en güzeli arkadaşta kalmayın. unutun gitsin:6:

Back
X