Değiştirdim ama bilmiyorum daha anlasilir olmuştur umarım
Sen sevgilisisin sana ne dicekti ki zaten?Ona gerçekten değer veriyor olsa hakkında s.ktır ettim umrumda degil o falan der miydi?:/ bi kişiyi bile gerçekten sevebilecegini zannetmiyorum
Atla supurgeme kacirmam lazim seni , aklini oynatmadan
Biliyorum,Allah mesut etsin bende burdan izlerim..bunlar evlenır
Herkese teşekkür ederim ama, o kadar kolay söylüyorsunuz ki. Kac sene sonra ögrendim ya, bilmek istiyorum :'Adi ustunde eski sevgil, niyeti neyse ne, size ne ki?
Herkese teşekkür ederim ama, o kadar kolay söylüyorsunuz ki. 3 sene sonra ögrendim ya, bilmek istiyorum :'
nasıp bu ısler bı gun gelır ıyı kı ayrılmısım ıyı kı o kız varmıs da sımdıkı esımı bulmusum dersınBiliyorum,Allah mesut etsin bende burdan izlerim..
Peki ne geçer insanın eline, anlamıyorum birine böy le acı çektirince, sevmediği halde seviyorum diyince.. yemin ederim seni çok seviyorum diye mesaj atiyor ya daha canımı ıstiyo artık her şeye gülüp eğlenen benden eser kalmadıVallahi sekerim niyet ne gorunuyorsa, ne anladiysan o. Onlar niyeti coktan bozmuslar. Kanka ayagi g.t ayagi misali kardes abi ayagi takiliyorlar.
Hiç sanmıyorum ama, inşallahnasıp bu ısler bı gun gelır ıyı kı ayrılmısım ıyı kı o kız varmıs da sımdıkı esımı bulmusum dersın
yok benim dediğim farklı biseydi de neyse peki sence benden ne istiyor ya en son işte istediğin oldu,tekrar onunlasin özgürsun çok seviyosan git dört kolla sarıl dedim.bıraktım,hala bana neden beni sevdiğini yazıyor onunla alakası kalmadığınıSen sevgilisisin sana ne dicekti ki zaten?
Aşığım mı dicekti tabi ki s.ktir ettim dicekti.
Sen böyle olduğuna inanmak istiyosan o ayrı tabi.
Peki ne geçer insanın eline, anlamıyorum birine böy le acı çektirince, sevmediği halde seviyorum diyince.. yemin ederim seni çok seviyorum diye mesaj atiyor ya daha canımı ıstiyo artık her şeye gülüp eğlenen benden eser kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?