• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin o kız benim kardeşim gibi dediği kızın amacı ne :'?

Değiştirdim ama bilmiyorum daha anlasilir olmuştur umarım

Evet şimdi daha iyi anlaşılıyor. Tavsiye demişsinya. Aslında sen de biliyorsun ne yapman gerektiğini. Ben tekrar edeyim. Onlar hayatında hiç olmamış gibi davranıp devam edeceksin. Sevgili olmak belli sorumluluk gerektirdiği için kanka adı altında hem sevgili gibi takılıp hem rahat oluyolar. Kankasıyla sevisen biliyorum. Yani boşver sen onları. Normal ve seviyeli bi ilişki kur. Hayatına devam et.

Ona gerçekten değer veriyor olsa hakkında s.ktır ettim umrumda degil o falan der miydi?:/ bi kişiyi bile gerçekten sevebilecegini zannetmiyorum
Sen sevgilisisin sana ne dicekti ki zaten?
Aşığım mı dicekti tabi ki s.ktir ettim dicekti.
Sen böyle olduğuna inanmak istiyosan o ayrı tabi.

Ne istediği belli olmayan insandan kaçacaksın, güven vermeyen bir insan.
Kankaya sevgilim mi denirmiş, ne laçka ilişki o.

Kusura bakmayin ama tam bir ortaokul muhabbeti,yaslariniz kac? Tabiki bu sekilde bir iliskiye devam edilmez bosuna kendinizi kandirmayin cok sacma ve komik:KK35:

Devam edeceğim nerden çıktı ki

Herkese teşekkür ederim ama, o kadar kolay söylüyorsunuz ki. 3 sene sonra ögrendim ya, bilmek istiyorum :'

Vallahi sekerim niyet ne gorunuyorsa, ne anladiysan o. Onlar niyeti coktan bozmuslar. Kanka ayagi g.t ayagi misali kardes abi ayagi takiliyorlar. Daha fazla azap cekme diye dimdirek yazayim dedim.

Vallahi sekerim niyet ne gorunuyorsa, ne anladiysan o. Onlar niyeti coktan bozmuslar. Kanka ayagi g.t ayagi misali kardes abi ayagi takiliyorlar.
Peki ne geçer insanın eline, anlamıyorum birine böy le acı çektirince, sevmediği halde seviyorum diyince.. yemin ederim seni çok seviyorum diye mesaj atiyor ya daha canımı ıstiyo artık her şeye gülüp eğlenen benden eser kalmadı

Sen sevgilisisin sana ne dicekti ki zaten?
Aşığım mı dicekti tabi ki s.ktir ettim dicekti.
Sen böyle olduğuna inanmak istiyosan o ayrı tabi.
yok benim dediğim farklı biseydi de neyse peki sence benden ne istiyor ya en son işte istediğin oldu,tekrar onunlasin özgürsun çok seviyosan git dört kolla sarıl dedim.bıraktım,hala bana neden beni sevdiğini yazıyor onunla alakası kalmadığını

Canım benimde kardeşim gibi gördüğüm erkek cinsinden arkadaşlarım var ama bu neymiş ya aşkımlar, sevgilimler. Resmen cinsel çekim bunun adı. Hani iki taraftan biri "aslında seni seviyorum" dese bunlar manita olur.
Bence en iyisini yapmışsın ayrılmakla, tekrar barışma çünkü sen figüran gibi bir şey oluyorsun.

O ne biçim muhabbet...Kardwş ayağina..maaşallah.Sevgiliyken seni buna aliştirip, ayni muhabbete evliyken devam edecek

Peki ne geçer insanın eline, anlamıyorum birine böy le acı çektirince, sevmediği halde seviyorum diyince.. yemin ederim seni çok seviyorum diye mesaj atiyor ya daha canımı ıstiyo artık her şeye gülüp eğlenen benden eser kalmadı

Vallahi kuzum ben de 28 yildir su yazdiklarina bir cevap bulamadim. Bulursan bana da haber edersin.

Back