Eski sevgilimin o kız benim kardeşim gibi dediği kızın amacı ne :'?

ozyeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
23
13
3
32
sadece sebebi ne olabilir merak ediyorum.kızın sevgilisi varmış çünkü bide.
Derdimi daha kısa öz anlatmaya çalışıcam baya karışık ama linç etmeyin lütfen sizden akıl istiyorum sadece. onceden hep kavga eder barisirdik. Daha yeni ayrıldık tamamen. Durum su:Sevgilimden ilk sifresini istiyorum ve senelerdir aşırı samimiyetle konuştuğu bir kızı yeni öğreniyorum mesajlarda. Sorduğumda gören sevgili sanabilir ama o kiz benim kardeşim gibi diyor.
Ayrıligimiz bu kardeşim gibi dediği kız yüzünden oldu Birbirlerine aşkım sevgilim diyorlardı hatta ben hayatına girmeden önce kıza şunu da yazmış:sen varsın diye sevgili bile yapmıyorum kavga ettiklerinde de şunu demis; sevgilimden ayrılsam bu kadar uzulmezdim" benden once olsa da koydu. en son cok kızdım benim sevgilim de onu hayatından çıkardığını söylemişti ve hatta bende sen haric bittimi biter bidaha almam hayatima giremez seni sevmiyo olsam hayatima giren o olurdu demisti aradan aylar gecti yine kavgaliydik biz kavgalı oluncada bu sefer kiz sevgilimden Özür dilemis sevgilimde kabul etmiş geri barismis bana soyledi mutluluklar dedim guya hayatina almazdin dedim oda ben kimseyle küs kalmam dedi bu seferde Celiskiye bak:) tabi bunun uzerine bundan boyle ne olume ne dirime dedim gittim tamamen üzülerek. bu sefer de şunu yazmış bana aynen bu; dogum gununu bilmiyomusum diye tavir yapti artik abin falan yok dedim salladim kardesimi" bu bile kızın ona ne gözle baktığıni anlatmıyor mu? Oyuncak etti resmen ya. Ne zaman kizsam hayatımdan çıkardım demesi yalan bence. Sevgilimin Facesinde bide hak yemek gurur kaynağı olmuş artık yaziyor:d komik. Ha şunu da unutmayım mesajda kız sevgilime bıcı bıcı yapıcam yazmış, şort giydim eve gelen işçiler bakiyor yazmış, sevgilimde cevap vermis uzun bişeyler giy sende g.tüne diye :) sizofren gibi de oldu zaten ilk bende bittimi biter bidaha gelemez almam diyor sonra kimseyle küs kalmam merak etme diyor..benim için kolay değil hala da mesaj atiyo bana.

Son düzenleme:
Hiiiiiiiic bişi anlasilmiyo yazıdan. Nokta virgül cümleyi düzgün ayırmadigi için. Çocuk bunları eskiden mi yazmış. Eskiden yazdıysa sen niye kıskandırmaya çalıştın. Belli ki yaşın çok genç. Öyle kolay kolay ayrılıp barışıldigina göre çok ciddi bi ilişki yok ortada. Eğer öyleyse mahvetme gençliğini böyle brezilya dizisivari şeylerle...

Bu ne böyle ya karmakarışık düğüm düğüm olmuş çözülecek gibi değil

Birde başlık eski sevgili tek anladığım yerde başlık bu arada

adı üstünde eski sevgilin sanane artık ne yapıyorsa ne yaptıysa

anlayan biri bana da anlatabilir mi?
hiç bişey anlamadım
kim kimin abisi
kimin kardeşi gibi
kime nolmuş
niye kızmış
ayyy şiştimm..!

Bacım yorulmuyor musunuz böyle ilişkilerden?

-------------
Ben özetleyeyim.

Şimdi konu sahibi var, adı Ayşe olsun. Sevgilisi, Ahmet olsun.

Bu Ayşe Ahmet'in sosyal medya hesabına girip, başka bir kızla (O da Serap olsun), konuşmalarını yakalıyor. Saçma sapan muhabbetler.. Yok işte, şort giydim işçiler bakıyor ya da duş alıyorum gibi.

Bunun üzerine Ayşe, Ahmet'ten ayrılıyor.

Ayrılıyor ama intikam almaya çalışıyor kendince. Bir tane "kardeş dediği" (yersen) bir adamla ( O da Mehmet olsun), sevgilisine oyun yapmış. Misilleme yapmış yani.

Sonra Ahmet gelmiş demiş ki, "Ben Serap'ı hayatımdan çıkardım, sen de Mehmet'le görüşmeyeceksin."

Bunlar Serap'la Mehmet'i hayatlarından çıkarmışlar.

Sonra Ahmet, Serap'la barışmış.

Bunu öğrenen Ayşe, Mehmet'le barışmış.

Ahmet, Ayşe'ye mesaj atmış. "Ben Serap'la konuşmuyorum. Sen Mehmet'le barışmışsın." gibi bir trip yapmış.

He bir de Serap'ın doğum günüymüş. Ahmet bunu unutmuş diye Serap Ahmet'e trip yapıyormuş.

----------

İşsiz miyim neyim ya. Oturdum, üşenmedim, yazdım.

Değiştirdim ama bilmiyorum daha anlasilir olmuştur umarım

Bu nasil bisey ya. Kusura bakma ama dordunuzunde birbirinizden geri kalir yaniniz yok

Arkadas ayagi g... ayagi diye bi soz vardir bilir misiniz. Sizinki boyle olmus. Birakin gitsin birbirleriyle ne yapiyosa yapsinlar bide kizin sevgilisi olursa ucu gecinir gider artik

Sevgilin kızı seviyo ama kız sevgilini kankası olarak boşluğa düştüğünde kullanıyo bence.
O kız sevgilini istese alır ellerinden sen de aval aval bakarsın.
Kardeş ayağı g.t ayağı diye boşa dememişler
Bu tür erkek-kız arasında yakın ilişkiler arada bazı hisler olmadan yürümez
Erkekler kendi sevgililerinin bile nazlarını zor çekiyolar
Kankasının hiçbişey hissetmeden hiçbi erkek nazını çekmez

mideler konya ovası genişliğinde sevgili arkadaşlar

Kizin sevgilisine siz de askim canim falan deyin madem bu kadar normal.

Ama olmaz degil mi?

Ayrica artik "eski" sevgili degil mi bu? Kendinize eglenceli mesgaleler edinin bence.

Beynim yandı okurken , hayırsever bir arkadaş sağolsun Türkçesini yazmış.
Birbirine aşkım diyen kanka mı olur?Sen başkasına aşkım desen aynı rahatlığı sergileyecek mi?
Ya valla ben sevmem böyle mıç mıç ilişkileri senin yerinde olsam hiç muhattap olmazdım.

Ona gerçekten değer veriyor olsa hakkında s.ktır ettim umrumda degil o falan der miydi?:/ bi kişiyi bile gerçekten sevebilecegini zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…