Eski sevgilimin o kız benim kardeşim gibi dediği kızın amacı ne :'?

İnan abartmazdim olmasin demezdim..sana aşığım bile demiş kıza, ben kendi aptalligima yanıyorum şu gecede..yok barismam canım sağol :/

bu ne civik bi arkadas iliskisi ,
kizda hata aramayin.hatanin buyugu arkadasinizda.
ben pek hayir goremedim ya cok istiyorsaniz devam edin yine de . yolun sonu gorunuyor...

Karşıma çıktığın için şükürler olsun"diyen bir insanla beni sevgili yaptın yazdı şimdide ne alakaysa,her gün bi mesaj..

Demekki sevgili olmuslar o da sana bunu soyluyor.
Ben mi yanlis.anladim ki
Yok diyor ki sevgili olmadığımız halde öyle yafta yapıştırdın gibi bisey diyor çevirmenliginide yaptım :/ kız buna, seni karşıma çıkarana şükürler olsun falan diyormus

o değilde helal olsun yeminle iyi anlamşsn şayet sen söylemesydn ben hayatta anlamazdm:) maşallah maşallah

Reactions: K_G
o değilde helal olsun yeminle iyi anlamşsn şayet sen söylemesydn ben hayatta anlamazdm:) maşallah maşallah

:) Rica ederim efenim.
Benimki işsizlik ya... Can sıkıntısından böyle çeviri yapmaya başladım.

Mıç mıç igggggrenc.Sevgilin tam bir ergen .Defet gitsin

Bunlar ilerde farkli kisilerle evlenip eslerini de birbirleriyle aldatir.

Hakketten nasıl üşenmedin ki sen

Reactions: K_G
Geçmişe mazi, geleceğe Niyazi derler bacım Bırak Ahmet'i Mehmet'i Niyazi'ye bak sen

kanka ayağına başka işler dönmüş.ya kız oğlandan yada oğlan kızdan hoşlaşmış ama bizden bi cacık olmaz diye sevgili olmamışlar.altıncı hissim kız yüz vermedi dıyor cocuk da seni bulmuş kabul eden.kızla seni idare etmiş kendince.
sizin olaylardan bir Dallas çıkar bence fazla muhatap olma ikisini de yok say.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…