• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin arkadaşımla intikam alması

Merhaba kızlar, canım çok sıkkın ,biraz dertleşmek ve fikir almak için üye oldum. 3 senelik bir ilişkim vardı . Eski sevgilimin aşırı kıskançlıkları, sürekli eften püften sebeplerden kavga çıkarması ve beni aşağılaması,her kavgada bağırıp çağırması nedeniyle 6 ay önce ondan ayrıldım. Aşkla, büyük bir tutkuyla başladı ilişkimiz , dolu dolu 3 yıl geçirdik ve onu çok sevdim. Ama zaman geçtikçe çok zor biri olduğunu ve geleceğimiz olmadığını anladım ve ondan ayrıldım. Zaten bipolar hastalığı vardı ve sürekli gelgitleri olan saplantılı biriydi. Kendisi bu ayrılığı bir türlü kabul edemedi ve ayrıldıktan sonra beni sürekli taciz etti. Her yerden engelledim ,başka numaralardan aradı, ayrılığı bir türlü hazmedemedi. Aileme ve bana türlü hakaretler yağdırdı fakat sonra geri dönmek istedi. Geri dönmeyeceğimi anlayınca da sürekli beni intikam almakla tehdit etti. Kendisine benimle aynı şehirden ve aynı meslekten bir sevgili bulup bana resimlerini attı sürekli. Sonra beni unutamadığını bensiz mutlu olamayacağını söyledi o kızla beraberken.(Daha sonra ayrılmışlar ben yeni haberdar oldum) Şimdi ben başka biriyle beraberim ve bunu hazmedemediğinden olsa gerek yakın bir arkadaşımla(başka şehirde yaşıyor kendisi ve daha önceden tanışmıyorlardı sadece birbirlerini biliyorlardı) çıkmaya başladı. Sırf beni sinir etmek için o kızı aramış, bulmuş, tavlamış ve yanına gidip sarılarak resim çekinmiş. Sonra kız bana çekindikleri resmi gönderdi, ben de engelledim onu, tek bir kelime dahi etmedim. Bu arada beraber olduğu kızda okulun en dışlanan insanı, kimsenin selam bile vermediği bir tek benim insan yerine koyup konuştuğum bir kız. Zaten kızın hiç sevgilisi olmamıştı , depresyondaydı ve sonuç olarak ta akıllı ve yakışıklı birinin tavlaması pek zor olmamış yani. Şimdi benim anlamadığım nokta şu. Bir kız nasıl bu kadar aptal olur? Resimlerini bile eski sevgilim göndertmiştir eminim çünkü kız niye göndersin. Bir insan neden bu kadar çok severken intikam almak ister? Neden zarar vermek ister sevdiğine veya eskiden sevdiği birine? Bir arkadaş neden bu kadar karaktersiz davranır kendisini önemseyen tek kişiye? Anlayan, bilen varsa anlatsın. Aklımdaki tek şey neden. Üzülmeye bile değmez çünkü bu insan kılıklı zavallılar için.

Hasta çünkü canım başka açıklaması yok, manyak çok maalesef.

Nasıl arkadaşsınız siz. Takıntılı, intikam lafları eden dengesiz eski sevgiliniz arkadaşınıza musallat oldu diye kız için üzüleceğinize bi de okuldan kimse bu kızla konuşmazdı filan diye ezikliyorsunuz. İntikam tehditleri savuran eski sevgiliniz yakışıklı ve akıllı ama arkadaşınız depresyonda bi ezik. Bu kadar erkek taraflı olmayın ya
Kiz benim 3 yillik arkadasimdi, benden ve ortak bir arkadasimizdan baska pek arkadasi yoktu. Sorunlari olan biriydi, yaninda olmustum cogu zaman. Eski sevgilim zaten yaptiklariyla karakterini gösterdi onun bunu yapmasina pek sasirmadim acikcasi arkadasimin böyle bir sey yapmasi beni soka soktu. Yeni tanistigi bir erkegin doldurusuna gelip bana saldirmasini nasil hosgorebilirim? Kimse yokken yaninda ben vardim o kizin herkese kazik atabilir ama bana atamaz diye düsünüyor insan ama öyle degilmis demekki. Insanlara güvenim kalmadi resmen. Ve ben yine o kiza üzülüp ortak arkadisimiza söyledim kizi uyar diye o da bunu yapan biri zaten hic arkadasin olmamistir bosver ne halleri varsa görsünler ben bir sey demem dedi. Sonra ben yazayim uyarayim dedim onun kafasi basmiyor mu o kadar göremiyor mu gercegi iki lafla doldurasa gelip sana bunlari yapiyorsa sen ona neden üzülüyorsun dedi ben de biraktim kendi hallerine ama icten ice kiziyorum iste kiza. Eski sevgilimse umrum degil ne hali varsa görsün ona kizmiyorum bile suan takildigim nokta kiz. Böyle bir seyi midesi alan biri benim arkadasim olamaz. Midesizligini gectim resimlerini bana göndermesi bana karsi bir kasit, durduk yere bir erkegin doldurusuyla 3 yillik arkadasina kötülük yapan biri icin üzüleyim mi?(ki üzüldüm bile en basta haketmemesine ragmen ama suan kizginim daha cok)

Cevabını hiç öğrenemeyeceğin sorular için yorma kafanı boşver.Önüne bak ilişkine odaklan.Geçmiş işte adı üstünde.Bırak hakettiği yerde kalsın.
Haklisiniz sonuna kadar düsünmemek icin elimden geleni yapiyorum ama kendimi haksizliga ugramis hissediyorum. Bunlarin hic birini haketmedim. Ikiside layigini buldu tam tencere kapak oldular. Defolup gidip uzakta mutlu olsalar keske sürekli beni taciz etmeseler ben de yoluma kafam rahat devam etsem.

Kız ezik buldumcuk olmus. Eski sevgilin de haysiyetsiz karaktersiz ve ruh hastası. Üzerinde makale yazılacak insanlar degiller yani. Boyle tipleri tek kelime etmeden silmek lazim ki dogrusunu yapmissin ve yokluklari da koymamali. Sevgi olayına gelince bir delinin beyniyle seviyor kendince. Herkes sevebilir ama herkes duzgun sevemez. Önemli olan kırmadan dökmeden incitmeden sevebilmek. Cogu insanin karakteri buna elvermes cunku kötü ve bencildir cogu insan. O yuzden bu hareketler cok gorulur ilk kez sen yasamadin. Herkes hayatının belli döneminde yasamistir.
Yorumun icin tesekkurler tespitler harika :) Yokluklari koymuyor tam aksine artik bir defolup gitseler beni rahatsiz etmeseler diyorum. Okulda son senem sürekli karsilasacagim kizla cünkü ayni siniftayiz ama yüzünü bile görmek istemiyorum. Takildigim noktada bu zaten. Eski sevgilimin de amaci kiz üzerinden beni takip etmek, benden haber almak, bana yakin olup, beni sinir etmek. Benden kurtulamazsin diye cemkiriyor cünkü sürekli bana, kendince bu yolu bulmus simdi. Benden uzak Allaha yakin olsalar keske yüzlerini görmek istemiyorum.

İmkanınız varsa numaranızı değiştirmenizi hatta ve hatta ortak tanıdığınız kişilerle hiçbir iletişiminizin kalmamasını tavsiye ederim haberlerde neler duyuyoruz ilk başta böyle devam eder fakat ilerde kapına silahla bile dayanabilir sakın hafife alma bu çok ciddi bi durum ve ayrıca erkek arkadaşına ailene vs bahsetmelisin

İmkanınız varsa numaranızı değiştirmenizi hatta ve hatta ortak tanıdığınız kişilerle hiçbir iletişiminizin kalmamasını tavsiye ederim haberlerde neler duyuyoruz ilk başta böyle devam eder fakat ilerde kapına silahla bile dayanabilir sakın hafife alma bu çok ciddi bi durum ve ayrıca erkek arkadaşına ailene vs bahsetmelisin

Kapat konuyu kapat. Ne o dengesi erkek arkadasin ne de o salak arkadasin icin senin de bizim de parmaklarimiz agrimasin.

Büyük bir ihtimal siz kıza arkadaş dediniz de o size hiç dememiş hatta içten içe sizi elinizdekileri kıskanmış şimdi fırsat geçince sizi kıskandıracağını sanıyor. Arkadaş bi iki haftalık sevgili bi iki haftalık olsa umrumda olmaz ama ikisi de uzun süredir hayatınızdalarsa ikisi de karaktersizdir. Tamam herkes birinin eski sevgilisi ama erkek mi kalmamış, bu kızın zaafı siz sevgiliyken bile vardır çocuğa büyük ihtimal. Onlar 1 fotoğraf çekiliyorsa siz 10 tane çekilin, ailevi durumunuzu bilmiyorum ama müsaitseniz her yere fotoğraf atın bırakın eski sevgiliniz kudursun, kıza yapacağınız edeceğiniz hiç bir laf dokunmaz kendisi göze almış birisi çünkü. Hatta eski sevgiliniz belki de kıza sizin onun yakasından deşmediğini falan söylüyordur ki kız hırslanıp bak biz birlikteyiz tatlım fotoğrafı atabiliyor. Hiç bir yerde adlarını ağzınıza almayın :)

Merhaba kızlar, canım çok sıkkın ,biraz dertleşmek ve fikir almak için üye oldum. 3 senelik bir ilişkim vardı . Eski sevgilimin aşırı kıskançlıkları, sürekli eften püften sebeplerden kavga çıkarması ve beni aşağılaması,her kavgada bağırıp çağırması nedeniyle 6 ay önce ondan ayrıldım. Aşkla, büyük bir tutkuyla başladı ilişkimiz , dolu dolu 3 yıl geçirdik ve onu çok sevdim. Ama zaman geçtikçe çok zor biri olduğunu ve geleceğimiz olmadığını anladım ve ondan ayrıldım. Zaten bipolar hastalığı vardı ve sürekli gelgitleri olan saplantılı biriydi. Kendisi bu ayrılığı bir türlü kabul edemedi ve ayrıldıktan sonra beni sürekli taciz etti. Her yerden engelledim ,başka numaralardan aradı, ayrılığı bir türlü hazmedemedi. Aileme ve bana türlü hakaretler yağdırdı fakat sonra geri dönmek istedi. Geri dönmeyeceğimi anlayınca da sürekli beni intikam almakla tehdit etti. Kendisine benimle aynı şehirden ve aynı meslekten bir sevgili bulup bana resimlerini attı sürekli. Sonra beni unutamadığını bensiz mutlu olamayacağını söyledi o kızla beraberken.(Daha sonra ayrılmışlar ben yeni haberdar oldum) Şimdi ben başka biriyle beraberim ve bunu hazmedemediğinden olsa gerek yakın bir arkadaşımla(başka şehirde yaşıyor kendisi ve daha önceden tanışmıyorlardı sadece birbirlerini biliyorlardı) çıkmaya başladı. Sırf beni sinir etmek için o kızı aramış, bulmuş, tavlamış ve yanına gidip sarılarak resim çekinmiş. Sonra kız bana çekindikleri resmi gönderdi, ben de engelledim onu, tek bir kelime dahi etmedim. Bu arada beraber olduğu kızda okulun en dışlanan insanı, kimsenin selam bile vermediği bir tek benim insan yerine koyup konuştuğum bir kız. Zaten kızın hiç sevgilisi olmamıştı , depresyondaydı ve sonuç olarak ta akıllı ve yakışıklı birinin tavlaması pek zor olmamış yani. Şimdi benim anlamadığım nokta şu. Bir kız nasıl bu kadar aptal olur? Resimlerini bile eski sevgilim göndertmiştir eminim çünkü kız niye göndersin. Bir insan neden bu kadar çok severken intikam almak ister? Neden zarar vermek ister sevdiğine veya eskiden sevdiği birine? Bir arkadaş neden bu kadar karaktersiz davranır kendisini önemseyen tek kişiye? Anlayan, bilen varsa anlatsın. Aklımdaki tek şey neden. Üzülmeye bile değmez çünkü bu insan kılıklı zavallılar için.
Tam bir mallık
İkisininde yaptığı
Üzülmeye bile değmez

Back