• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin arkadaşımla intikam alması

Mor_papatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
4
0
86
Merhaba kızlar, canım çok sıkkın ,biraz dertleşmek ve fikir almak için üye oldum. 3 senelik bir ilişkim vardı . Eski sevgilimin aşırı kıskançlıkları, sürekli eften püften sebeplerden kavga çıkarması ve beni aşağılaması,her kavgada bağırıp çağırması nedeniyle 6 ay önce ondan ayrıldım. Aşkla, büyük bir tutkuyla başladı ilişkimiz , dolu dolu 3 yıl geçirdik ve onu çok sevdim. Ama zaman geçtikçe çok zor biri olduğunu ve geleceğimiz olmadığını anladım ve ondan ayrıldım. Zaten bipolar hastalığı vardı ve sürekli gelgitleri olan saplantılı biriydi. Kendisi bu ayrılığı bir türlü kabul edemedi ve ayrıldıktan sonra beni sürekli taciz etti. Her yerden engelledim ,başka numaralardan aradı, ayrılığı bir türlü hazmedemedi. Aileme ve bana türlü hakaretler yağdırdı fakat sonra geri dönmek istedi. Geri dönmeyeceğimi anlayınca da sürekli beni intikam almakla tehdit etti. Kendisine benimle aynı şehirden ve aynı meslekten bir sevgili bulup bana resimlerini attı sürekli. Sonra beni unutamadığını bensiz mutlu olamayacağını söyledi o kızla beraberken.(Daha sonra ayrılmışlar ben yeni haberdar oldum) Şimdi ben başka biriyle beraberim ve bunu hazmedemediğinden olsa gerek yakın bir arkadaşımla(başka şehirde yaşıyor kendisi ve daha önceden tanışmıyorlardı sadece birbirlerini biliyorlardı) çıkmaya başladı. Sırf beni sinir etmek için o kızı aramış, bulmuş, tavlamış ve yanına gidip sarılarak resim çekinmiş. Sonra kız bana çekindikleri resmi gönderdi, ben de engelledim onu, tek bir kelime dahi etmedim. Bu arada beraber olduğu kızda okulun en dışlanan insanı, kimsenin selam bile vermediği bir tek benim insan yerine koyup konuştuğum bir kız. Zaten kızın hiç sevgilisi olmamıştı , depresyondaydı ve sonuç olarak ta akıllı ve yakışıklı birinin tavlaması pek zor olmamış yani. Şimdi benim anlamadığım nokta şu. Bir kız nasıl bu kadar aptal olur? Resimlerini bile eski sevgilim göndertmiştir eminim çünkü kız niye göndersin. Bir insan neden bu kadar çok severken intikam almak ister? Neden zarar vermek ister sevdiğine veya eskiden sevdiği birine? Bir arkadaş neden bu kadar karaktersiz davranır kendisini önemseyen tek kişiye? Anlayan, bilen varsa anlatsın. Aklımdaki tek şey neden. Üzülmeye bile değmez çünkü bu insan kılıklı zavallılar için.

Ayrılmayı yedirememis sanırım hala çevrenizde dolaşıyor . asla yaklasyirmayin kendinize yoksa zararda verebilir allah korusun naptığı belli olmayan biri belli ki. İlişkinize bakin. Zaten onu unutmuşsunuz. Her yerden engelleyin. Bazı iznsanlae çok zavallı olabiliyoe

O da belki ayni seyi soruyordur. 3 seneyi bosverip nasil 6 ay icinde birini bulur diye?

Suan hayatindaki insana deger veriyorsan hic aldirma. Hakettiklerini ikisi de bulmus anlattiklariniza gore. En iyisi birbirlerine birakmak fazla surmez nasilsa.

Niyesini nasılını boşverin. Yolunuza bakın. Sakın kızla ya da çocukla da hesaplaşmaya, konuşmaya çalışmayın. Siz tepkisiz kalınca kızı da azad edecektir eski sevgiliniz.

Cevabını hiç öğrenemeyeceğin sorular için yorma kafanı boşver.Önüne bak ilişkine odaklan.Geçmiş işte adı üstünde.Bırak hakettiği yerde kalsın.

Nasıl arkadaşsınız siz. Takıntılı, intikam lafları eden dengesiz eski sevgiliniz arkadaşınıza musallat oldu diye kız için üzüleceğinize bi de okuldan kimse bu kızla konuşmazdı filan diye ezikliyorsunuz. İntikam tehditleri savuran eski sevgiliniz yakışıklı ve akıllı ama arkadaşınız depresyonda bi ezik. Bu kadar erkek taraflı olmayın ya

Bittiyse niye buna takiliyorsun ki? Arkadasinla veya bir baskasiyla birlikte oldugunda canin yaniyorsa, bu seni sinir ediyorsa simdi yaninda olana ihanet ediyorsundur bir nevi. Sevgili oldunuz diye tapusunu almadiniz ya, ayrilinca istedigini yapar.
Kizda cok yakin dostunuz degil anladigim kadariyla. Onunuze bakin bence. Boyle sacma takintili tiplerde beni hep urkutur. Denk gelmisti banada bikac kez. O pesini birakmamalar, yalvarmalar filan cok sevgiden degil. "Çok takintidan" ve bu tehlikeli olabiliyor zaman zaman. Ben yakamdan düşsünde ne halt ederse etsin derdindeydim valla.

Kız ezik buldumcuk olmus. Eski sevgilin de haysiyetsiz karaktersiz ve ruh hastası. Üzerinde makale yazılacak insanlar degiller yani. Boyle tipleri tek kelime etmeden silmek lazim ki dogrusunu yapmissin ve yokluklari da koymamali. Sevgi olayına gelince bir delinin beyniyle seviyor kendince. Herkes sevebilir ama herkes duzgun sevemez. Önemli olan kırmadan dökmeden incitmeden sevebilmek. Cogu insanin karakteri buna elvermes cunku kötü ve bencildir cogu insan. O yuzden bu hareketler cok gorulur ilk kez sen yasamadin. Herkes hayatının belli döneminde yasamistir.

Bipolar hastaligi olan birinden nasil normal davranislar bekliyorsunuz acaba ? Tedavi olmadan *

Ayrica kizla okulda kalmis sohbetlerin selamlasmalarin pek de arkadas degil sonuc olarak. Fakat son cumlen cok sacma ex yakisikli ve akilli ! Kiz ezik!

Nasıl arkadaşsınız siz. Takıntılı, intikam lafları eden dengesiz eski sevgiliniz arkadaşınıza musallat oldu diye kız için üzüleceğinize bi de okuldan kimse bu kızla konuşmazdı filan diye ezikliyorsunuz. İntikam tehditleri savuran eski sevgiliniz yakışıklı ve akıllı ama arkadaşınız depresyonda bi ezik. Bu kadar erkek taraflı olmayın ya
+1

Back