- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
-
- Konu Sahibi SimplyLove
Arama ya napcan zaten ılışkın bitmiş kadını ne diye arayip bayramını kutlayacaksın saçmalık. Çok istiyosan eskı sevgiline iyi bayramlar diye mesaj attabılırsın annesı ne alaka?Erkek arkadaşımla 2 gün önce ayrıldık. Annesiyle de tanışmıştım. Baya sever beni sohbetimiz de iyidir. Arada arardı konuşurduk. Şimdi bayramını kutlayıp kutlamamak konusunda kararsız kaldım. Erkek arkadaşımla 2-3 ay önce ayrılmış olsak aramazdım da 2 gün oldu. Kadir gecesinde de konuşmuştuk. Aramazsam ayıp olur mu acaba?
Arama ya napcan zaten ılışkın bitmiş kadını ne diye arayip bayramını kutlayacaksın saçmalık. Çok istiyosan eskı sevgiline iyi bayramlar diye mesaj attabılırsın annesı ne alaka?
Anlaşılan medeni bir şekilde ayrılmışsınız o zaman arayabilirsin aksi durum ise sevgilin ayrıldık hala arıyo yılışık diyebilir annesine.
Pardon ben eskı sevgılınle ıletısıme gecmek ıstıyorum dıye okuudum eğer istemiyosan annesını de arama bosver canimEski sevgilimle iletişime geçmek istemiyorum. Ama annesiyle aramız çok iyiydi. Baya sever beni, sen benim kızımsın filan der hep. Ben de çok severim kendisini çok tatlı biridir. O yüzden kararsız kaldım
cnm bizde erkek arkadasimla ayri degiliz ama kavgaliyiz bir haftadir konusmuyoruz bn aradim annesini..iki gun olmus ztn siz ayrilali sende ara bnce..Erkek arkadaşımla 2 gün önce ayrıldık. Annesiyle de tanışmıştım. Baya sever beni sohbetimiz de iyidir. Arada arardı konuşurduk. Şimdi bayramını kutlayıp kutlamamak konusunda kararsız kaldım. Erkek arkadaşımla 2-3 ay önce ayrılmış olsak aramazdım da 2 gün oldu. Kadir gecesinde de konuşmuştuk. Aramazsam ayıp olur mu acaba?
oğlunu terk etmişsin üzmüşsün annesi sana kötü davranmasın sonraBen bitirdim ilişkiyi. Yılışık deme gibi bir durumu olamaz yani. Ki annesiyle aramdaki ilişkiyi bilir.
Eski sevgılınle ıletışıme gecmek ıstıyosan annesını değil kendısıne mesaj atabılırsın veya arayabılırsın. Annesını arayınca sımdı ego kasar kendı kendıne hıc gerek yok.
oğlunu terk etmişsin üzmüşsün annesi sana kötü davranmasın sonra
Öküz ölmüs ortaklik bitmis arama tabiiki deErkek arkadaşımla 2 gün önce ayrıldık. Annesiyle de tanışmıştım. Baya sever beni sohbetimiz de iyidir. Arada arardı konuşurduk. Şimdi bayramını kutlayıp kutlamamak konusunda kararsız kaldım. Erkek arkadaşımla 2-3 ay önce ayrılmış olsak aramazdım da 2 gün oldu. Kadir gecesinde de konuşmuştuk. Aramazsam ayıp olur mu acaba?
Tobesi tobesi tam sopaliksinErkek arkadaşımla 2 gün önce ayrıldık. Annesiyle de tanışmıştım. Baya sever beni sohbetimiz de iyidir. Arada arardı konuşurduk. Şimdi bayramını kutlayıp kutlamamak konusunda kararsız kaldım. Erkek arkadaşımla 2-3 ay önce ayrılmış olsak aramazdım da 2 gün oldu. Kadir gecesinde de konuşmuştuk. Aramazsam ayıp olur mu acaba?
Tobesi tobesi tam sopaliksin
Topa tutarın valla. Benim kazmanin annesi de güya beni çok seviyordu. Megersem kadın arkadan kuyumu kazmisAradım desem falakaya yatırırsın diye korkuyorum
Topa tutarın valla. Benim kazmanin annesi de güya beni çok seviyordu. Megersem kadın arkadan kuyumu kazmis