Eski sevgilimin annesini arayıp bayramını kutlamalı mıyım??

sen ben misin acaba ? ben de birkaç gün önce ayrıldım, usulen kadir gcesinde aradıgıım gibi bugun de aradım. sesin kötü geliyor dedi kadıncağız. uykuusuzum ondandır dedim. ex daha söylememiş ayrıldıgımızı, benimöküz oğlum mu üzdü seni dedi. yook canım moralim kötü değil dedim. sen üzülünce ben de üzülüyorum, şimdi cok müsait değilim ama bir ara uzun uzun konusalım kızım bunu dedi. tamam dedim kapadım :/

Bence atman nazik bir davranis olur. Uzun zaman gecseydi gorusmeniz kesilseydi neyse. Kurbanda atmazsin mesela. Ama tabi icinden geldigi gibi davran.
Aklima eski sevgilim geldi. Ablasiyla ne iyiydik. Ayrildiktan sonra bile gorustuk kendisiyle, tam kafa dengimdi. Bir gorumcem olacaksa o olmaliysi. Ama malesef zamanla azaldi gorusmemiz. Eski sevgilim baskasiyla evlendi hala sosyal medyada eklidir ablasi bende ama eski sevgilim karisinin kulagina filan gir ayip olur diye yazamiyorum malesef..
Boyle durumlarda insan bi anda sirtini donemiyor kotu aslinda...:KK28:

ya da ssadece özel günlerde arayabilirsin... ayda yılda bir yani..

Yok bundan sonrasında iletişimimi keserim artık. Gerek yok

aramayın bence eski sevgiliniz pişman olmuş diye düşünebilir sizin için

Öyle bir şey düşünmez aradım zaten annesini. Söylemiş sanırım annesine ki kadın durumu idare etti onun konusu açılmadı. Kısa konuştum zaten bundan sonrasında da iletişim kurmam

Bugün aradın yarın aradın tamam da nereye kadar ?
Arama bence kesinlikle,eski erkek arkadaşının gözünde de kötü bir imaj bırakırsın.
edit : aranmış konu kapanmış :)

HAYIR.

Eski sevgilim diyebiliyorsanız artık hayatınıza bakmalısınız. Sonuçta kan bağınız yok annesiyle, aramasanız ayıplamaz. Öz kızım vs hepsi diyor ayrılınca da "oğluma kız mı yok?" moduna giriyorlar. Çok takılmamalısın, aramamalısın.

X