uzun süreli bi ilişkiydi ayrılığımızdan bu yana (3 ay) profil fotografım ve durumum yoktu benden bi hareket gelmedi yani. geçen gün numaramı silmiş. ben pp koyduktan sonra geri ekledi. sevgilisi de var sanırım hala benim pp mi kovalıyor. amacı ne anlamadım? görüş bildirirseniz sevinirimm.
Eğer onun hareketlerini değerlendireceksek tüm konularınla beraber değerlendirebiliriz. Daha önce sevgili yaptığını öğrendiğinde yazmıştın adam seni aşağılayıp, dalga geçip gönderdi. Şimdi bu yaptığıyla beraber değerlendirdiğimizde boşuna ufak tefek şeylerden anlam çıkarmaya çıkarıyorsun adam yeni sevgili yapmış, hayatına bakıyor deriz.
uzun süreli bi ilişkiydi ayrılığımızdan bu yana (3 ay) profil fotografım ve durumum yoktu benden bi hareket gelmedi yani. geçen gün numaramı silmiş. ben pp koyduktan sonra geri ekledi. sevgilisi de var sanırım hala benim pp mi kovalıyor. amacı ne anlamadım? görüş bildirirseniz sevinirimm.
Bir amaç aramayın derim, boş yere vakit kaybı ve mutsuzluktan başka bir şey katmaz. 3 ay ayrılık uzun bir süre. Sevgilisi de varmış. Bitmiş gitmiş bir ilişki yani.