Eski sevgilimin amacı ne?

bombabombanoktacom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
135
-26
27
2.5 hafta önce sevgilim beni terketti hem de hiç bir sebep yokken maddiyatı bahane etti eski sevgilimi unutamadım gibi şeyler zırvaladı ve gitti üstüne yetmedi beni engelledi. Aynı iş yerindeyiz ayrıldığımız günden beri sanki hiç yokmuş gibi davranıyorum ilk zamanlar o da öyle yapıyordu son 4-5 gündür bulunduğum arkadaş grubuna soru sorma bahanesiyle geliyor fakat ben sanki o yokmuş gibi davranıyorum. Bu sabah şarkı söyleyerek giriş yaptım ofise ‘günaydın’ dedi utanmadan hiç duymamış gibi şarkıma devam ettim. Molada bana bakmaya başladı yetmez gibi gene arkadaş grubumun arasına gelip konuşuyor ve hiç alakası olmayan insanlarla konuşuyor. Zannımca pişman oldu yakın zamanda yazacak fakat fazla tepki vermemem için biraz durumu normalleştirmemi ve yeşil ışık yakmamı bekliyor. Sizce de öyle mi?

Çektir biraz

Kişiliği oturmamış bir cins daha. Lütfen ona ikinci bir şans vermemeye devam edin. Anlasın asıl normalliği.

Mümkünse kırmızı ışığa devam..
Dengesizliğini çekmek zorunda değilsin.

Size barışın ya da barışmayın diyemem. Detayları bilmiyorum çünkü.Eğer siz o yeşil ışığı yakmak istiyorsanız hemen yapmayın. Ağırdan alın. Bırakın peşinizden koşsun bir şeyler yapsın. Kıymetinizi anlasın. Kaybetme korkusunu siz değil o yaşasın. Hemen affedersiniz zaten oo bu kız bana aşık ne yapsam da beni bırakmaz artık. diye düşünür. İstediği zaman gider istediği zaman da döner.
Ama arada başka sorunlarınız varsa iyice düşünün yeniden başlamak için. Emin değilseniz bazen başlamamak en iyisi. Denenmişi yeniden denemek pek olmuyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…