Eski sevgilimi geri istiyorum!

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
Mayıs ayında sevgilimden ayrılmıştım. onu seviyordum ama..... o kaç defa aradı barışmak istedi. hatalarımı düzeltecem dedi. ben kabul edemedim.... aradan 5 ay geçti. onunla görüşmek istedim. görüştük ve yüzüme 2 aydır hayatımda başka birisi var. seni unutmak için cıktım onunla öylesine dedi. onu seviyor musun dedim. hayır dedi..... o zamana kadar hep ara ara mesajlaştık. bağımızı tam olarak kopartmadık. hatta yakın bir zamandı bana sordu: hayatında bi değişiklik var mı dedi. hayır aynı herşey bildiğin gibi ddedim. ben de ona sordum aynı soruyu. hayır yok aynı bıraktığın gibi dedi..... onunla yüzyüze gelene dek hayatında birisi olduğunu bana söylememişti. şimdi ona geri dönmek istediğimde herşeyi yüzüme vuruyor.... ben onu hala çok seviyorum. onu çok özlüyorum onunla olmak istiyorum..... ne olur bana yardım edin kızlar. onu nasıl geri kazanabilirim. bana dediği tek şey "seviyorsan bekle! ben seni 5 ay bekledim.... ama beni beklemenin sonu hüsran da olabilir tam tersi de..... sana umut vermiyorum ama her an herşey olabilir. gelecekte ne olacağını bilemeyiz. ben herşeyi zamana bıraktım....." ne yapacağım şimdi akıl verin ne olur bana. onu geri kazanmak istiyorum. ona karşı sevgim hiç bitmedi içimde.... deli gibi seviyorum onu....:5::5:

canım bence geçmişin intikamını almaya çalışıyomuş gibi geldi bana:26: eğer gerçekten seviyorsan biraz bekle zamana bırak bakalım ama bu süreçte sakın üzerine düşme çünkü sen ona ilgi gösterdikçe o kaçacaktır kaçan kovalanır misali:40: ilgiyi kesme tabiki ama benim demek istediğim çok fazla arayıp sorma ve konuştuğunuz zamanlarda ikiniz arasındaki ilişkiden bahsetme o açsın konuyu hatta sen bişeyler demedikçe o çıldırcak kendisi konuşmak isteyecek ne oldu bu kız bu kadar istekliyken hiç o konuyu açmıyor artık yoksa vazmıgeçti yine diye aklında soru işaretleri oluşcak:51: dediğimi uygula bakalım canım faydasını görürsün benden söylemesi :34:

Ben şimdi anlamadım :40: erkek arkadasın diğer kızla mı beraber şuan neyse ben anladığım gibi değerlendireyim.
Canım şmdi seni üzmek istemem ama ben bnm çıkarttığın sonuçları yazıcam umarım sana yardımcı olabilirm.
Erkek arkadaşın a dönmek istiyorsun , erkek arkadşın bir başkasıyla birlikte ve sana seni unutmak için onunla çıktığını söylüyor.Sonra sen geri dönmek istediğini söylüyorsun ve erkek arkadaşın zamana bırakalım diyor.
Erkek arkdaşın eğer o kızla halen beraberse ve sana snin ona dönme olayına zamana bırakalım diyorsa o çıktığı kız kesinlikle seni unutmak için değildir illaki ona değer veriyordur.Zaten değer verdiği içinde bırakıp snnle olmuyor demektir.
Kız arkadaşının haberi var mı sizin görüştüğünüzden ? Sen eski sevgilini bir ilişkisi olduğu halde geri döndürmeye çalışıyorsan bu yanlış bence etik değil kendini diğer kızın yerinede koy :20:
Ki zatena eski erkek arkadaşında barışmak istememiş zamana bırakalım demiş bana göre buda yanlış bir taraftan sanada umut veriyor ama aslında karşı tarafa değer veriyor onu bırakmıyor.

Ben olsaydım sevsemde vazgeçmeye çalışırdım cnm :50: Çünkü diğer kıza değer veriyor gibi geldi.

Son düzenleme:
Hiç oralı olmayıp onu tamamen kendi haline bıraksan mesela? :51:

neden ayrıldın sevdiğin halde? çok ağır hatalar mı yaptı? aldattı mı? yok büyük bi hata yapmadıysa haklı çocuk ölene kadar seni bekleyecek değildi.. ayrıca ben şuan sadece eski erkek arkadaşının yeni sevgilisine üzüldüm kızcağızın arkasından olanlara

Son düzenleme:
aynısını yaşadım canım üstüne düştükçe benden kaçtı sonra resti çektim peşimde deli divane oldu ama bana biraz intikam olmak istiyormuş gibi geldi :S

şeyi merak ettim...
sen ve eski sevgilin kaç yaşındasınız?
ona göre bişi dicemde..

valla cnm bence 3 ihtimal var;
1) senden intikam almaya çalışıyor bu şekilde davranarak,
2) gerçekten o kıza da bir şeyler hissediyor,
3) kafası karışık ne yapacağını bilemediğinden zaman kazanmaya çalışıyor, ikiniz arasında tercih yapamıyor olabilir belki de... seni sevmiş sonuçta ama sen onu hep reddetmişsin fln, öte yandan belki diğer arkadaşı çok sevmedi ama o da sen yokken ona destek oldu v.s bu yüzden kararsız olabilir bilmiyorum pek çok ihtimal var hangisi doğru biz bilemeyiz sen bilirsin bence onu en iyi tanıyan sensin :34: belki ne yaptığını çözemiyorsundur davranışlarından ama seni gerçekten sevip sevmediğini hissedersin bence :34: hislerin seni yanıltmaz...

eğer seni sevdiğini hissediyorsan sabırla bekle derim zaten dayanamayıp dönecektir sana
yok eğer sanırım sevmiyor artık beni diyorsan da yine bekle ve hiçbir şey yapma derim :34: sallamıyor gibi davran onu, o zaten bir şeyler yapar dayanamaz :1:

Böyle saçmalıkmı olur canım,o başkasıyla gezsin tozsun sen bekle bir kenarda..
Seni yedekte tutuyor resmen.Geri kazanma mümnkünse

Ben şimdi anlamadım :40: erkek arkadasın diğer kızla mı beraber şuan neyse ben anladığım gibi değerlendireyim.
Canım şmdi seni üzmek istemem ama ben bnm çıkarttığın sonuçları yazıcam umarım sana yardımcı olabilirm.
Erkek arkadaşın a dönmek istiyorsun , erkek arkadşın bir başkasıyla birlikte ve sana seni unutmak için onunla çıktığını söylüyor.Sonra sen geri dönmek istediğini söylüyorsun ve erkek arkadaşın zamana bırakalım diyor.
Erkek arkdaşın eğer o kızla halen beraberse ve sana snin ona dönme olayına zamana bırakalım diyorsa o çıktığı kız kesinlikle seni unutmak için değildir illaki ona değer veriyordur.Zaten değer verdiği içinde bırakıp snnle olmuyor demektir.
Kız arkadaşının haberi var mı sizin görüştüğünüzden ? Sen eski sevgilini bir ilişkisi olduğu halde geri döndürmeye çalışıyorsan bu yanlış bence etik değil kendini diğer kızın yerinede koy :20:
Ki zatena eski erkek arkadaşında barışmak istememiş zamana bırakalım demiş bana göre buda yanlış bir taraftan sanada umut veriyor ama aslında karşı tarafa değer veriyor onu bırakmıyor.

Ben olsaydım sevsemde vazgeçmeye çalışırdım cnm :50: Çünkü diğer kıza değer veriyor gibi geldi.
Katılıyorum:( Zamana bırak diyorsa suanki sevgilisine deger veriyor demektir. Hala onun icin özel olabilirsin, seni incitmek istemiyordur yada tamamen kaybetmek istemiyordur. Bu durumda cok fazla üstüne düsme derim belki onun korkusuyla seni tekrar elde etmek isteyebilir.

Back
X