- Konu Sahibi mydarkheart
Mayıs ayında sevgilimden ayrılmıştım. onu seviyordum ama..... o kaç defa aradı barışmak istedi. hatalarımı düzeltecem dedi. ben kabul edemedim.... aradan 5 ay geçti. onunla görüşmek istedim. görüştük ve yüzüme 2 aydır hayatımda başka birisi var. seni unutmak için cıktım onunla öylesine dedi. onu seviyor musun dedim. hayır dedi..... o zamana kadar hep ara ara mesajlaştık. bağımızı tam olarak kopartmadık. hatta yakın bir zamandı bana sordu: hayatında bi değişiklik var mı dedi. hayır aynı herşey bildiğin gibi ddedim. ben de ona sordum aynı soruyu. hayır yok aynı bıraktığın gibi dedi..... onunla yüzyüze gelene dek hayatında birisi olduğunu bana söylememişti. şimdi ona geri dönmek istediğimde herşeyi yüzüme vuruyor.... ben onu hala çok seviyorum. onu çok özlüyorum onunla olmak istiyorum..... ne olur bana yardım edin kızlar. onu nasıl geri kazanabilirim. bana dediği tek şey "seviyorsan bekle! ben seni 5 ay bekledim.... ama beni beklemenin sonu hüsran da olabilir tam tersi de..... sana umut vermiyorum ama her an herşey olabilir. gelecekte ne olacağını bilemeyiz. ben herşeyi zamana bıraktım....." ne yapacağım şimdi akıl verin ne olur bana. onu geri kazanmak istiyorum. ona karşı sevgim hiç bitmedi içimde.... deli gibi seviyorum onu....