- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
-
- Konu Sahibi Strangerthings0
Evetde yazması bile öyle mutlu ettiki..kız seni istemeyeni sen ne yapacaksın üzülürsün hep
onun sana yazmasıda normal değil umutlan dıye demiyorum normal değilEvetde yazması bile öyle mutlu ettiki..
Kızlar 3 4 aydır konuşmuyorduk dün aradı kedi sahiplenmek istermisin yazdı wpden bende yok dedim öyle 5 dk tlelefondan konuştuk sonra kapattı.Çok konuşmak istiyorum ama istediğimi bilirse yüz vermeyeceğini biliyorum zaten ilk başta o beni istemedi kendime nasıl engel olurum
İstemiyorum dedikten sonra yazması mutlu etti ama eğer belli edersem ki bence ettim telefonda ama kendimi yazmamak için zor tutuyorumBeni istemeyeni bende istemem diyeceksin kendine, istemiyorum demiş olan adamın totosunu kaldırmaya ne gerek var
Boşlukta kalmıştır o yüzden yazmıştır senin yapacağından emin çünkü bir kaç zaman geçirip sonra yine sıkıldım yapamıyorum istemiyorum diyecekİstemiyorum dedikten sonra yazması mutlu etti ama eğer belli edersem ki bence ettim telefonda ama kendimi yazmamak için zor tutuyorum
Kedi için yazdı sonra aradı işte görüşdü attım ama aramasına cvp verdim 5 dk konuştuk kapattı yazmak içib can atsamda tutuyorum çünkü en son hayatımda viri var dediBoşlukta kalmıştır o yüzden yazmıştır senin yapacağından emin çünkü bir kaç zaman geçirip sonra yine sıkıldım yapamıyorum istemiyorum diyecek
Hayatında biri olduğunu söylemesine rağmen neden yazmak istiyorsunuz ?Kedi için yazdı sonra aradı işte görüşdü attım ama aramasına cvp verdim 5 dk konuştuk kapattı yazmak içib can atsamda tutuyorum çünkü en son hayatımda viri var dedi
Çübkü bunu diyip dün araması beni mutlu ettiHayatında biri olduğunu söylemesine rağmen neden yazmak istiyorsunuz ?
Sizce neden aradi ?Çübkü bunu diyip dün araması beni mutlu etti
Yok zaten bidaha konuşmadık bifaha yazmazKaldı ki ben bana beni istemediğini diyenin telefonunu da açmam. Açıp bir de sevindirik olmuşsun seni çok kullanırlar böyle yapma
Arkana bakmadan koş..Kızlar 3 4 aydır konuşmuyorduk dün aradı kedi sahiplenmek istermisin yazdı wpden bende yok dedim öyle 5 dk tlelefondan konuştuk sonra kapattı.Çok konuşmak istiyorum ama istediğimi bilirse yüz vermeyeceğini biliyorum zaten ilk başta o beni istemedi kendime nasıl engel olurum
Hayatımda biri var diyen birine yazmak ne demek, sülük gibi davranmanın anlamı var mı, amacım sizi kırmak değil ama kendinize gelin lütfen..Kedi için yazdı sonra aradı işte görüşdü attım ama aramasına cvp verdim 5 dk konuştuk kapattı yazmak içib can atsamda tutuyorum çünkü en son hayatımda viri var dedi