- Konu Sahibi Gittim ben
-
çok sağolun Ama demezmi 6 sene sonra neden geldin diye yani bana ters bişey derse diye sabahtan kendimi hazırlıyorum er yada geç faceye girecek aklımda bi ton ihtimal.. Numarası bile ezberimdeydi aramak o sıralar içimden gelmedi hiç aramadım bende numaryı değişince faceyi kapayınca unuttum numarayı o okulunu yeni kazanmıştı Vana gitti başka şehirdede olunca yüzünü dahi göremedim arkadaşlarınasa soramadımBaban vefat etmiş . Çok geçerli bi sebebin var . Psikolojim normal değildi dersen yalan değil sonuçta. Ilişkisi yoksa hayırlısı olsun Inşallah.
Telefonu yoksa, maili de mi yok sizde?
Evet bende düşünüyorum şimdi çok daha olgunuz zaten inşallah olumlu olursa evliliğe kadar gidecek:) bunu düşündükçe bile içim pırpır ediyor:) ama olumsuz olursa bir daha kalbimi kimseye açamam zaten çok zor seven bir insanım bunca zaman sonra bile unutamamışsam rüyalarıma girmişse inşallah Allah benim için bir sürpriz hazırlarBiten iliskilerde kisa sure icinde yeniden barisma cok anlamli olmuyo ama sizde cok uzun bi sure gecmis artik ikinizde cok daha olgunsunuz farklisiniz eger sevgide bi degisiklik olmamissa niye olmasin ins hayirlisi olur.
Bir de boyle durup dururken aklimiza gelen insaninda bizi düşünmesine bağlıyorum ben belki kalp kalbe karsidir
yaa çok teşekkür ederim inşallah hakkımda hayırlısı olur.. Hayır ben olumsuz yorumada sabahtan hazırlıyrm kendimi öyle kötü kalpli biride değildir bana ağır konuşmaz yani kıyamaz diye düşünüyorum ama çok daha farklı bir muameleyle karşılaşırsam ne yapacagım yada geri dönmem onda ego yaparmı? ben pişma değilim ama korkuyorum işteİnşallah canim senin icin hayırlısı neyse o olsun. Ama olumsuz bi dönüş olsa bile pisman olma attığın adımdan insanın sacma sapan gurur yapip atamadigi o adimlar daha cok oturuyo icine kendimden biliyorum yani
bide aylarca faceye girmiyormuş falanİşte zaten adım atmak bu yüzden zor saydiklarinin hepside olabilir öyle bi durumda senin icinde kendi yoluna bakmak daha kolay olur. Ama yine de o defalarca dönüş yapmayi denemis sonucta bu sefer sen üstüne duseni yapmis oluyosun kendi mutlulugun icin bence güzel olucak her turlu tabi adam face girerse
inşallah inşallahBiraz da beklicen artik bizde iyi haberleri duymayi tabi
Allah razı olsun.. Valla sizin bu dualarınız bile yetiyor çok sağolun ciddenHakkinizda hayırlısı olsun inşallah,Allah gönlüne göre versin
Evet onunda senin gibi düşünmesinden öok korkuyorum haklısınız ama şu da varki ben ondan ayrıldıktan sonra sadece okuluma odaklandım sevgili muhabbetine bir kere dahi girmedim hem girseydim de öyle bir niyetim olsaydı neden 6 sene sonra? yani elbetteki insan herşeyi düşünüyor ama olay çok başka cidden rüyalarıma giriyor 6 sene sonra bir sevgi tekrar canlanır mı? Canlanıyor işteSıkılmışsın, hassas donemin esnasinda bekledigin destegi gorememissin, kolayca da gözden cikarmissin.. Istedigin gibi biri denk gelmedi diye kestirip attigin kisiye dönme isteği hiç dogru degil.. Muhtemelen de olumsuz bi cevap alacaksin diye dusunuyorum.. Hayirlisi olsun..
Sıkılmıştım ve beklediğim destegi goremedim demissin ya hani, nicin sıkılmıştın? Sonucta cok mutlu oldugun bi iliskiyi durduk yere bitirmezsin.. Demek ki icine sinmeyen bi şeyler vardi.. Olumlu olsa bile o donemki olumsuzlukları yine yasarsin, insanlar degismez cunku..Evet onunda senin gibi düşünmesinden öok korkuyorum haklısınız ama şu da varki ben ondan ayrıldıktan sonra sadece okuluma odaklandım sevgili muhabbetine bir kere dahi girmedim hem girseydim de öyle bir niyetim olsaydı neden 6 sene sonra? yani elbetteki insan herşeyi düşünüyor ama olay çok başka cidden rüyalarıma giriyor 6 sene sonra bir sevgi tekrar canlanır mı? Canlanıyor işte
Kaybım çok acıydı her yönden bitkindim bence psikolojinin hassas olduğu dönemlerde böyle şeyler çok normal ayrıca küçüktümde o sıralar 17 18 yaşlarındaydım hata yaptım geri dönmek istedim ama yeni bir ilişkiye çoktan başladığını duyunca herşey bitti.. Kardeşim belkide bana gerçegi söylemeseydi rüyalarıma yada iç sesime asla aldanmazdım..Sıkılmıştım ve beklediğim destegi goremedim demissin ya hani, nicin sıkılmıştın? Sonucta cok mutlu oldugun bi iliskiyi durduk yere bitirmezsin.. Demek ki icine sinmeyen bi şeyler vardi.. Olumlu olsa bile o donemki olumsuzlukları yine yasarsin, insanlar degismez cunku..
Hele ki babani kaybettiginde aradigin destegi bulamamis olman, basli basina bitirme sebebi zaten..
Sorduğum soruya cevap alamadim yalniz.. Neden sıkılmıştın ve neden sana gereken destegi vermedi bu kisi?Kaybım çok acıydı her yönden bitkindim bence psikolojinin hassas olduğu dönemlerde böyle şeyler çok normal ayrıca küçüktümde o sıralar 17 18 yaşlarındaydım hata yaptım geri dönmek istedim ama yeni bir ilişkiye çoktan başladığını duyunca herşey bitti.. Kardeşim belkide bana gerçegi söylemeseydi rüyalarıma yada iç sesime asla aldanmazdım..
o sıralar zaten bana derdi kusura bakma ben bu tür olaylar karşısında ne diyeceğimi yada nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum diye oda farkındaydıki mahçuptu bende boşluktaydım herşeyi boşladım o sıralar o haldeyken sevgili tripi falanda hiç çekemiyeceğimi düşündüm tabi bu soğuma yavaş yavaş oldu konuşma isteği bile kendimde bulamadım hatta ondan ayrıldıktan sonra ohhh bee bile demiltim ama acısı yavaş yavaş kendini gösteriyormuş bi sene sonra pişmanlık sürecim başladı yani ben hatamı her şekilde kabul ediyorum ne derse haklı o olacak şuan yüzde 50 50 liyim zatenSorduğum soruya cevap alamadim yalniz.. Neden sıkılmıştın ve neden sana gereken destegi vermedi bu kisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?