• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilime dönmek istiyorum ne yapmalıyım:(

Gittim ben

.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
89
43
88
New zealand
Herkese merhabalar buraya gelip bunları yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama çaresizim paylaşmam gerek benimle muhakkak aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar, ablalar çıkacaktır bu yüzden derdimi paylaşma gereği duydum.. Ben 5-6 sene önce 2 senelik ilişkimi noktaladım o sıralar üniye hazırlanıyordum mutluydum gelecege dair planlarımız vardı ama bi anda hayatım değişti babamı kaybetmiştik bende o psikolojiyle sevgilimden ayrılma kararı aldım bilmiyorum belki de gerekli desteği göremedim ayrıca ondan sıkıldığımı hissettim.. Çok aradı çok yalvardı kendine zarar verdi ama ben kafada bitirmiştim geri dönmeyecektim babamı kaybetmiştim okula hazırlanıyordum ipler koptu bende.. Git zaman gel zaman pişman oldum o okulunu kazandı herşeyini değişti belkide, numarasını silmiştim facesini falan bulamadım sonra biriyle birlikte olduğunu ögrendim bu sefer tamamen bitirdim yoluma baktım istediğim bölüme yerleştim falan.. aradan bunca yıl geçmesine ragmen onun beni mutlu ettiği gibi kimsenin edemiyeceğini hep düşünürdüm bazen pişman olurdum ama ona dair herşeyi sildim ortak arkadaşlarımızı bile.. Fakat yaklaşık bi ay önce bişey ögrendim kardeşimin itirafıyla bana onun beni ayrıldıktan aylar sonra tekrar aradığını söyledi telefonu kardeşim açmış onunla konuşmuş beni geri istiyormuş yapamıyormuş ben kıskanayım merak edeyim diye yalan sevgili duyurmuş arkadaşlarına kulagıma gitsin diye falan.. Kardeşim bana bundan hiç bahsetmemişti oda ben yoluma bakayım diye onunla net konuşmuş bişeyler demiş vs. sonrada numarayı silmiş.. bunu duyduğumda sol yanımda bi kıpırtı oldu aklımdan çıkmadı rüyalarıma giriyor 6 sene oldu nerdeyse, gündüz uyusam o gece rüyada o bazen unuttum diyorum sonra rüyama giriyor tekrar aklıma düşüyor.. Gündüz okuldan sonra uyuyayım dedim rüyamda onu gördüm çok gerçekçiydi uyandım ne yapsamda kurtulsam bu azaptan dedim ve kısmet mi artık bilmem facede adını yazdığım gibi çıktı benki o kadar yazmama ragmen aramama ragmen hiç izine rastlamamıştım ama onu gördüm.. okulundan mezun olmuş ama muhtemelen hep istediği asker olma hayalini gerçekleştirmişki ıs.. şehrinde teğmen olarak görev yapıyor ilişkiside yok yazıyor bende dua ede ede istek yolladım:KK43:.. Yani olay bu ben ne yapayım o ne tepki verecek yanlış mı yaptım 6 sene sonra kafasını karıştıracagım facede 5 ay önce aktifmiş ne zaman istegimi görecek ne tepki verecek ne msj atacak diye diye gözüme bi damla uyku girmedi Çevremede duyuramıyorum bu halimi eger burdada paylaşmasaydım stresten kafayı yiyecektim:KK43: Galiba biraz gereksiz uzattım şimdiden okuyanlara çok teşekkür ederim umarım bir yol gösterirsiniz :KK43:
.
.SON DURUM: haber var kızlar ex ten sayfa 11 de yazdım..

Hakkımda farklı düşenen arkadaşlar var olabilir ben kendimi bilirim.. 6 yıl sonra ne gibi bir çıkar için kendimi bu duruma sokayım? Ben işimde gücümdeyim herhangi bir sevgi yoksunluğum yada boş kalmışlıgım yok! Sevgim gururmdan baskın gelmişse asla utanmam kaldıki ben asla böyle bişeye cüret edecek bir kız değilim!

Son düzenleme:
Baban vefat etmiş . Çok geçerli bi sebebin var . Psikolojim normal değildi dersen yalan değil sonuçta. Ilişkisi yoksa hayırlısı olsun Inşallah.

Telefonu yoksa, maili de mi yok sizde?
çok sağolun Ama demezmi 6 sene sonra neden geldin diye yani bana ters bişey derse diye sabahtan kendimi hazırlıyorum er yada geç faceye girecek aklımda bi ton ihtimal.. Numarası bile ezberimdeydi aramak o sıralar içimden gelmedi hiç aramadım bende numaryı değişince faceyi kapayınca unuttum numarayı o okulunu yeni kazanmıştı Vana gitti başka şehirdede olunca yüzünü dahi göremedim arkadaşlarınasa soramadım:(

Biten iliskilerde kisa sure icinde yeniden barisma cok anlamli olmuyo ama sizde cok uzun bi sure gecmis artik ikinizde cok daha olgunsunuz farklisiniz eger sevgide bi degisiklik olmamissa niye olmasin ins hayirlisi olur.
Bir de boyle durup dururken aklimiza gelen insaninda bizi düşünmesine bağlıyorum ben belki kalp kalbe karsidir:KK66:

Biten iliskilerde kisa sure icinde yeniden barisma cok anlamli olmuyo ama sizde cok uzun bi sure gecmis artik ikinizde cok daha olgunsunuz farklisiniz eger sevgide bi degisiklik olmamissa niye olmasin ins hayirlisi olur.
Bir de boyle durup dururken aklimiza gelen insaninda bizi düşünmesine bağlıyorum ben belki kalp kalbe karsidir:KK66:
Evet bende düşünüyorum şimdi çok daha olgunuz zaten inşallah olumlu olursa evliliğe kadar gidecek:) bunu düşündükçe bile içim pırpır ediyor:) ama olumsuz olursa bir daha kalbimi kimseye açamam zaten çok zor seven bir insanım bunca zaman sonra bile unutamamışsam rüyalarıma girmişse inşallah Allah benim için bir sürpriz hazırlar

İnşallah canim senin icin hayırlısı neyse o olsun. Ama olumsuz bi dönüş olsa bile pisman olma attığın adımdan insanın sacma sapan gurur yapip atamadigi o adimlar daha cok oturuyo icine kendimden biliyorum yani :KK69:

İnşallah canim senin icin hayırlısı neyse o olsun. Ama olumsuz bi dönüş olsa bile pisman olma attığın adımdan insanın sacma sapan gurur yapip atamadigi o adimlar daha cok oturuyo icine kendimden biliyorum yani :KK69:
yaa çok teşekkür ederim inşallah hakkımda hayırlısı olur.. Hayır ben olumsuz yorumada sabahtan hazırlıyrm kendimi öyle kötü kalpli biride değildir bana ağır konuşmaz yani kıyamaz diye düşünüyorum ama çok daha farklı bir muameleyle karşılaşırsam ne yapacagım yada geri dönmem onda ego yaparmı? ben pişma değilim ama korkuyorum işte:(

İşte zaten adım atmak bu yüzden zor saydiklarinin hepside olabilir öyle bi durumda senin icinde kendi yoluna bakmak daha kolay olur. Ama yine de o defalarca dönüş yapmayi denemis sonucta bu sefer sen üstüne duseni yapmis oluyosun kendi mutlulugun icin bence güzel olucak her turlu tabi adam face girerse:KK8:

İşte zaten adım atmak bu yüzden zor saydiklarinin hepside olabilir öyle bi durumda senin icinde kendi yoluna bakmak daha kolay olur. Ama yine de o defalarca dönüş yapmayi denemis sonucta bu sefer sen üstüne duseni yapmis oluyosun kendi mutlulugun icin bence güzel olucak her turlu tabi adam face girerse:KK8:
bide aylarca faceye girmiyormuş falan:KK48: gerçi onuda göze alıyorum bekleyecem gözüm kapıda olacak kısmetse olur değilse ben yoluma o yoluna artık:cry:

numarası dahi yok ki bende hani ona ulaşacagım bi yol bulsam gerçi direk onunla muhatap olmak istiyorum şu 3. kişiler mümkünse hiç giremesin araya kimseyede duyurmak istemiyorum bekleyeceğim artık:(

Sıkılmışsın, hassas donemin esnasinda bekledigin destegi gorememissin, kolayca da gözden cikarmissin.. Istedigin gibi biri denk gelmedi diye kestirip attigin kisiye dönme isteği hiç dogru degil.. Muhtemelen de olumsuz bi cevap alacaksin diye dusunuyorum.. Hayirlisi olsun..

Sıkılmışsın, hassas donemin esnasinda bekledigin destegi gorememissin, kolayca da gözden cikarmissin.. Istedigin gibi biri denk gelmedi diye kestirip attigin kisiye dönme isteği hiç dogru degil.. Muhtemelen de olumsuz bi cevap alacaksin diye dusunuyorum.. Hayirlisi olsun..
Evet onunda senin gibi düşünmesinden öok korkuyorum haklısınız ama şu da varki ben ondan ayrıldıktan sonra sadece okuluma odaklandım sevgili muhabbetine bir kere dahi girmedim hem girseydim de öyle bir niyetim olsaydı neden 6 sene sonra? yani elbetteki insan herşeyi düşünüyor ama olay çok başka cidden rüyalarıma giriyor 6 sene sonra bir sevgi tekrar canlanır mı? Canlanıyor işte:( :KK42:

Evet onunda senin gibi düşünmesinden öok korkuyorum haklısınız ama şu da varki ben ondan ayrıldıktan sonra sadece okuluma odaklandım sevgili muhabbetine bir kere dahi girmedim hem girseydim de öyle bir niyetim olsaydı neden 6 sene sonra? yani elbetteki insan herşeyi düşünüyor ama olay çok başka cidden rüyalarıma giriyor 6 sene sonra bir sevgi tekrar canlanır mı? Canlanıyor işte:KK43: :KK42:
Sıkılmıştım ve beklediğim destegi goremedim demissin ya hani, nicin sıkılmıştın? Sonucta cok mutlu oldugun bi iliskiyi durduk yere bitirmezsin.. Demek ki icine sinmeyen bi şeyler vardi.. Olumlu olsa bile o donemki olumsuzlukları yine yasarsin, insanlar degismez cunku..
Hele ki babani kaybettiginde aradigin destegi bulamamis olman, basli basina bitirme sebebi zaten..

Sıkılmıştım ve beklediğim destegi goremedim demissin ya hani, nicin sıkılmıştın? Sonucta cok mutlu oldugun bi iliskiyi durduk yere bitirmezsin.. Demek ki icine sinmeyen bi şeyler vardi.. Olumlu olsa bile o donemki olumsuzlukları yine yasarsin, insanlar degismez cunku..
Hele ki babani kaybettiginde aradigin destegi bulamamis olman, basli basina bitirme sebebi zaten..
Kaybım çok acıydı her yönden bitkindim bence psikolojinin hassas olduğu dönemlerde böyle şeyler çok normal ayrıca küçüktümde o sıralar 17 18 yaşlarındaydım hata yaptım geri dönmek istedim ama yeni bir ilişkiye çoktan başladığını duyunca herşey bitti.. Kardeşim belkide bana gerçegi söylemeseydi rüyalarıma yada iç sesime asla aldanmazdım..

Kaybım çok acıydı her yönden bitkindim bence psikolojinin hassas olduğu dönemlerde böyle şeyler çok normal ayrıca küçüktümde o sıralar 17 18 yaşlarındaydım hata yaptım geri dönmek istedim ama yeni bir ilişkiye çoktan başladığını duyunca herşey bitti.. Kardeşim belkide bana gerçegi söylemeseydi rüyalarıma yada iç sesime asla aldanmazdım..
Sorduğum soruya cevap alamadim yalniz.. Neden sıkılmıştın ve neden sana gereken destegi vermedi bu kisi?

Sorduğum soruya cevap alamadim yalniz.. Neden sıkılmıştın ve neden sana gereken destegi vermedi bu kisi?
o sıralar zaten bana derdi kusura bakma ben bu tür olaylar karşısında ne diyeceğimi yada nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum diye oda farkındaydıki mahçuptu bende boşluktaydım herşeyi boşladım o sıralar o haldeyken sevgili tripi falanda hiç çekemiyeceğimi düşündüm tabi bu soğuma yavaş yavaş oldu konuşma isteği bile kendimde bulamadım hatta ondan ayrıldıktan sonra ohhh bee bile demiltim ama acısı yavaş yavaş kendini gösteriyormuş bi sene sonra pişmanlık sürecim başladı yani ben hatamı her şekilde kabul ediyorum ne derse haklı o olacak şuan yüzde 50 50 liyim zaten:(

Back