- Konu Sahibi Gittim ben
Herkese merhabalar buraya gelip bunları yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama çaresizim paylaşmam gerek benimle muhakkak aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar, ablalar çıkacaktır bu yüzden derdimi paylaşma gereği duydum.. Ben 5-6 sene önce 2 senelik ilişkimi noktaladım o sıralar üniye hazırlanıyordum mutluydum gelecege dair planlarımız vardı ama bi anda hayatım değişti babamı kaybetmiştik bende o psikolojiyle sevgilimden ayrılma kararı aldım bilmiyorum belki de gerekli desteği göremedim ayrıca ondan sıkıldığımı hissettim.. Çok aradı çok yalvardı kendine zarar verdi ama ben kafada bitirmiştim geri dönmeyecektim babamı kaybetmiştim okula hazırlanıyordum ipler koptu bende.. Git zaman gel zaman pişman oldum o okulunu kazandı herşeyini değişti belkide, numarasını silmiştim facesini falan bulamadım sonra biriyle birlikte olduğunu ögrendim bu sefer tamamen bitirdim yoluma baktım istediğim bölüme yerleştim falan.. aradan bunca yıl geçmesine ragmen onun beni mutlu ettiği gibi kimsenin edemiyeceğini hep düşünürdüm bazen pişman olurdum ama ona dair herşeyi sildim ortak arkadaşlarımızı bile.. Fakat yaklaşık bi ay önce bişey ögrendim kardeşimin itirafıyla bana onun beni ayrıldıktan aylar sonra tekrar aradığını söyledi telefonu kardeşim açmış onunla konuşmuş beni geri istiyormuş yapamıyormuş ben kıskanayım merak edeyim diye yalan sevgili duyurmuş arkadaşlarına kulagıma gitsin diye falan.. Kardeşim bana bundan hiç bahsetmemişti oda ben yoluma bakayım diye onunla net konuşmuş bişeyler demiş vs. sonrada numarayı silmiş.. bunu duyduğumda sol yanımda bi kıpırtı oldu aklımdan çıkmadı rüyalarıma giriyor 6 sene oldu nerdeyse, gündüz uyusam o gece rüyada o bazen unuttum diyorum sonra rüyama giriyor tekrar aklıma düşüyor.. Gündüz okuldan sonra uyuyayım dedim rüyamda onu gördüm çok gerçekçiydi uyandım ne yapsamda kurtulsam bu azaptan dedim ve kısmet mi artık bilmem facede adını yazdığım gibi çıktı benki o kadar yazmama ragmen aramama ragmen hiç izine rastlamamıştım ama onu gördüm.. okulundan mezun olmuş ama muhtemelen hep istediği asker olma hayalini gerçekleştirmişki ıs.. şehrinde teğmen olarak görev yapıyor ilişkiside yok yazıyor bende dua ede ede istek yolladım.. Yani olay bu ben ne yapayım o ne tepki verecek yanlış mı yaptım 6 sene sonra kafasını karıştıracagım facede 5 ay önce aktifmiş ne zaman istegimi görecek ne tepki verecek ne msj atacak diye diye gözüme bi damla uyku girmedi Çevremede duyuramıyorum bu halimi eger burdada paylaşmasaydım stresten kafayı yiyecektim Galiba biraz gereksiz uzattım şimdiden okuyanlara çok teşekkür ederim umarım bir yol gösterirsiniz
.
.SON DURUM: haber var kızlar ex ten sayfa 11 de yazdım..
Hakkımda farklı düşenen arkadaşlar var olabilir ben kendimi bilirim.. 6 yıl sonra ne gibi bir çıkar için kendimi bu duruma sokayım? Ben işimde gücümdeyim herhangi bir sevgi yoksunluğum yada boş kalmışlıgım yok! Sevgim gururmdan baskın gelmişse asla utanmam kaldıki ben asla böyle bişeye cüret edecek bir kız değilim!
.
.SON DURUM: haber var kızlar ex ten sayfa 11 de yazdım..
Hakkımda farklı düşenen arkadaşlar var olabilir ben kendimi bilirim.. 6 yıl sonra ne gibi bir çıkar için kendimi bu duruma sokayım? Ben işimde gücümdeyim herhangi bir sevgi yoksunluğum yada boş kalmışlıgım yok! Sevgim gururmdan baskın gelmişse asla utanmam kaldıki ben asla böyle bişeye cüret edecek bir kız değilim!
Son düzenleme: