• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilim

yakın mesafe olsaydık daha çok vakit geçireceğimiz için belkide oturup konuşabileceğimiz için olmayabilirdi. saygısızlık olduğunu bende düşündüm ve öyle evet. bitirelim yazmaması dönerim diye mi ?
Bu iyi anlamda dönerim diye değil cepte kalın diye muhtemelen yeni birini buldu ya da bir ilgisini çekti onunla deneyecek
Ha bir de erkeklerin %90’ı belki de ayrılık konuşması yapmadan böyle bitiriyor illa anlam çıkarmayın yani kimisi açıklama yapmak istemiyor
Ben de bir kere böyle Ghostlandım ve asla bir daha bana yazmadı

üst kat komşum polis memuru bizden fazla gezer tozarlar
Eşimin arkadaşı çevik kuvvet eşimle bile durmadan telde konuşurlar üstelik evli yani karısına da bi o kadar vakit ayırıyordur
😀 bi ablam var kendı asgari personel eşi polis gezmekten eve giremiyorlar .

Güzel bahane uydurmuş sürekli yoğunum die
ayrılık konuşması neden yapmadı sizce.

Bu iyi anlamda dönerim diye değil cepte kalın diye muhtemelen yeni birini buldu ya da bir ilgisini çekti onunla deneyecek
Ha bir de erkeklerin %90’ı belki de ayrılık konuşması yapmadan böyle bitiriyor illa anlam çıkarmayın yani kimisi açıklama yapmak istemiyor
Ben de bir kere böyle Ghostlandım ve asla bir daha bana yazmadı
peki hala bakıyor muydu durumlarınıza vs.

bir de ailesini tanıyorum oda tanıyor vs ayrılık konuşmasını neden yapmadı onu anlamadım zaten.
Canım biz anca yorum yapıyoruz burda yani isterdim ki sana karşı pozitif olalım dalan ama o herifi sal gitain be insan yazar ya yazmayı geçtim ara be ama herifte tık yok utanmadan birde durumlarına bakıyor

peki hala bakıyor muydu durumlarınıza vs.
Ben ikinci haftadan sonra sildim her yerden öncesinde bakıyordu evet ama sizi anlıyorum numaramı niye silmemiş falan diye saçma sapan düşüncelere giriyordum ben de sonra öğrendim ki birine aşık olmuş o yüzden bırakmış

Durumuna bakacak zamanı var ama mesaj yazmaya zamanı öyle mi? Şunu yaptı, bunu yaptı, bunları neden yaptı, ilgisi sevgisi olmasa yapmazdı diye düşünme. Yapıyorlar, ilgileniyorlar, sonra püfff yok oluyorlar. Böyle yapan çok erkek var. Yine senin ilişkin aylarca sürmemiş dua et. Sırra kadem basanlar var, tamamen ortadan kaybolan. Önüne bak, sil onun telefon numarasını her şeyini.

Durumuna bakacak zamanı var ama mesaj yazmaya zamanı öyle mi? Şunu yaptı, bunu yaptı, bunları neden yaptı, ilgisi sevgisi olmasa yapmazdı diye düşünme. Yapıyorlar, ilgileniyorlar, sonra püfff yok oluyorlar. Böyle yapan çok erkek var. Yine senin ilişkin aylarca sürmemiş dua et. Sırra kadem basanlar var, tamamen ortadan kaybolan. Önüne bak, sil onun telefon numarasını her şeyini.
İlişkimiz yaklaşık 1 sene sürdü.

Back