- 7 Aralık 2018
- 6.808
- 17.711
- 248
- 27
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Öncelikle merhaba iki üç yıldır kk’nü uzaktan takip ediyorum buraya da kaybolan özgüvenim hakkında sizlerden fikir almak için kaydoldum. Benim bir sevgilim vardı çok uzun süren bi ilişki değildi 4.5 ay kadar sürdü ayrılalı da dört ay oldu hatta beş aya yaklaşacak olmasına rağmen söylediklerini ve yaptıklarını unutamıyorum çünkü çok güvendiğim biriydi ve 4.5 ayın her günü neredeyse her saati beraber geçti tabii arkadaş grubumuz da dahildi buna. Neyse bir anda benden soğudu garip davranışlar içine girdi ayrılmak istediği belliydi karşıma aldım konuştum belli ki ayrılmak istiyosun fakat yapamıyosun ama birbirimize karşı açık olalım diye. Baya bi konuştuk bana ilgisinin azaldığını söyledi normalde antalyada yaşıyor okul için istanbula geldi benim antalyada çok fazla kız çevrem var e malum ailem orda uzun süre kalmam gerekecek fakat sen kıskanacaksın burdaki arkadaşlarım da sürekli neden antalyada öyle bir çevren varken böyle bi kızla çıkıyosun gibisinden şeyler söylemişler. Çok şaşırdım çünkü arkadaşlarının hepsini tanıyorum oturmuş kalkmışlığımız çok fazla doğal olarak sarsıldım ve özgüvenimi yitirdim. Henüz 21 yaşındayım ama içimde hep bi burukluk var sanki bu söylediklerini içimden atamıyorum. Yaptığı bir sürü şey var ama çok uzun olmasını istemediğim için yalnızca bu kadarını yazdım. Sizce eski sevgilim bu konuda haklı mı ve özgüvenimi nasıl kazanabilirim?