• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilim ve söyledikleri

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.808
17.711
248
27
Öncelikle merhaba iki üç yıldır kk’nü uzaktan takip ediyorum buraya da kaybolan özgüvenim hakkında sizlerden fikir almak için kaydoldum. Benim bir sevgilim vardı çok uzun süren bi ilişki değildi 4.5 ay kadar sürdü ayrılalı da dört ay oldu hatta beş aya yaklaşacak olmasına rağmen söylediklerini ve yaptıklarını unutamıyorum çünkü çok güvendiğim biriydi ve 4.5 ayın her günü neredeyse her saati beraber geçti tabii arkadaş grubumuz da dahildi buna. Neyse bir anda benden soğudu garip davranışlar içine girdi ayrılmak istediği belliydi karşıma aldım konuştum belli ki ayrılmak istiyosun fakat yapamıyosun ama birbirimize karşı açık olalım diye. Baya bi konuştuk bana ilgisinin azaldığını söyledi normalde antalyada yaşıyor okul için istanbula geldi benim antalyada çok fazla kız çevrem var e malum ailem orda uzun süre kalmam gerekecek fakat sen kıskanacaksın burdaki arkadaşlarım da sürekli neden antalyada öyle bir çevren varken böyle bi kızla çıkıyosun gibisinden şeyler söylemişler. Çok şaşırdım çünkü arkadaşlarının hepsini tanıyorum oturmuş kalkmışlığımız çok fazla doğal olarak sarsıldım ve özgüvenimi yitirdim. Henüz 21 yaşındayım ama içimde hep bi burukluk var sanki bu söylediklerini içimden atamıyorum. Yaptığı bir sürü şey var ama çok uzun olmasını istemediğim için yalnızca bu kadarını yazdım. Sizce eski sevgilim bu konuda haklı mı ve özgüvenimi nasıl kazanabilirim?

Hayatının 4,5 ayına dokunabilmiş denyonun 21 yıllık seni böyle hissettirebilecek gücü olamaz
Onu gözünde çok büyütmüşsün
Kim ki o
"İrkidişlirim biyli biyli didi bitti" diyebilecek kadar karakterden yoksunmuş işte

ya yasak olmasa bu tarz insanlara burada yazacagim bir sifat var ama banlanmaya degmez...
boyle bir okuzun seni yerle bir etmesine izin vermeyerek ozguvenini geri kazanabilirsin mesela...

Hayatının 4,5 ayına dokunabilmiş denyonun 21 yıllık seni böyle hissettirebilecek gücü olamaz
Onu gözünde çok büyütmüşsün
Kim ki o
"İrkidişlirim biyli biyli didi bitti" diyebilecek kadar karakterden yoksunmuş işte
Söylediğine göre ayrılmak istemesinin esas sebebi sevgisinin azalmasıymış ama bu lafları yüzüme söyleyebilmesi falan çok üzdü beni gururum kırıldı. Üstelik çirkin biri olduğumu da düşünmüyodum bizi tanıştıran ortak arkadaşımız benim onu kabul edeceğimi düşünmemiş bile.

Arkadaşları sevgilinize vermişler gazı, sevgiliniz de ben neymişim ya demiş sizden ayrılmış. Eski sevgilinizin arkadaşlarından biri size karşı duygu besliyor olabilir, bu yüzden ayrılmanız İçin uğraşmıştır belki de (tecrübe ile sabit)

Arkadaşları sevgilinize vermişler gazı, sevgiliniz de ben neymişim ya demiş sizden ayrılmış. Eski sevgilinizin arkadaşlarından biri size karşı duygu besliyor olabilir, bu yüzden ayrılmanız İçin uğraşmıştır belki de (tecrübe ile sabit)
Ayrıldığımız gün telefonunda bi mesaj görmüştüm kullandın kızı şimdi de ayrılıcaksın diye o da şey yazmış “ya kullanmak değil de” yani kullandım demek oluyor. Yüzüne söylediğimde de saçmalama ne için kullanmış olabilirim ki seni falan dedi açıkçası bu duruma da çok kırıldım. Arkadaşlarından birinin hoşlandığını sanmıyorum ya öyle bi durumda fark ederdim sürekli birlikteydik çünkü

ay begenememisler mi karakter yoksunu sevgilinin sadrazamin solundan düşme arkidişleri ... hiç umrunda bile olmasın ne düşündükleri ...özgüven bukadar aptal insancıklar için sarsılmamalı

Ayrıldığımız gün telefonunda bi mesaj görmüştüm kullandın kızı şimdi de ayrılıcaksın diye o da şey yazmış “ya kullanmak değil de” yani kullandım demek oluyor. Yüzüne söylediğimde de saçmalama ne için kullanmış olabilirim ki seni falan dedi açıkçası bu duruma da çok kırıldım. Arkadaşlarından birinin hoşlandığını sanmıyorum ya öyle bi durumda fark ederdim sürekli birlikteydik çünkü
Kullandın gibi bir durum varsa belkide hoşlandığı ama karşılık görmediği biri vardı yada eski sevgilisini kıskandırmaya çalıştı.

Farketmeye bilirsiniz. Bende farketmemişim ayrıldıktan yaklaşık 1,5 sene sonra arkadaşı bana açılmıştı. Açıklaması da okulun kapanmasını beklemiş açılmak İçin.

Back