- 1 Şubat 2025
- 48
- -6
- 1
- 25
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
Haklısınız ama hatalıyım.Peşinde koşup affettirmem gerekmez mi? Yaş ve okul çok büyük bir sorun olmamalı..Hiçbir şey yapmayın.
Dik duruşlu mantıklı biri ise zaten size geri dönmez.
Peşinden koşarak kendi değerinizi bitirirsiniz gözünde.
Uzak durun, pişman olursa o döner artık.
Asıl sorun yaşınızın büyük olması veya okul değil.Haklısınız ama hatalıyım.Peşinde koşup affettirmem gerekmez mi? Yaş ve okul çok büyük bir sorun olmamalı..
Sana göre de sorun olabilecek bir yalanı onun söylediğini, bu yalanın yedi ay sonra ortaya çıktığını düşün. Ona zaman vermelisin isterse kendi döner zaten.Yaş ve okul çok büyük bir sorun olmamalı..
Sen iyimisin nasıl oldunKeşke baştan yaşını söyleseydin. Yaşı sorun edecek diye düşünsen de belki sorun etmeyecekti. Şimdi işler sarpa sarmış. Kesinlikle yanına gitmemelisin bu eril bir davranıştır. Diyeceğini dediysen pişman olduğunu belirttiysen onun sana adım atmasını bekle. Ha atmıyor uzak duruyor o zaman da üstüne düşme.
Sana göre de sorun olabilecek bir yalanı onun söylediğini, bu yalanın yedi ay sonra ortaya çıktığını düşün. Ona zaman vermelisin isterse kendi döner zaten.
Kızlar asla dönmicek biri ama çok özlüyorum hatamı biliyorum ama her yerden engellediKeşke baştan yaşını söyleseydin. Yaşı sorun edecek diye düşünsen de belki sorun etmeyecekti. Şimdi işler sarpa sarmış. Kesinlikle yanına gitmemelisin bu eril bir davranıştır. Diyeceğini dediysen pişman olduğunu belirttiysen onun sana adım atmasını bekle. Ha atmıyor uzak duruyor o zaman da üstüne düşme.
Sana göre de sorun olabilecek bir yalanı onun söylediğini, bu yalanın yedi ay sonra ortaya çıktığını düşün. Ona zaman vermelisin isterse kendi döner zaten.
Siz kabul eder miydiniz?Haklısınız ama hatalıyım.Peşinde koşup affettirmem gerekmez mi? Yaş ve okul çok büyük bir sorun olmamalı..
Teşekkür ederim hergün çabalıyorum inşallah iyi olacakSen iyimisin nasıl oldun
İlişkinin başından beri dürüst olmak çok önemli. Yaşı büyük ya da küçük gösterince ne oluyor? Sizi kendiniz olduğunuz için sevecek insanları alın hayatınıza. Bundan sonra başkalarına da yalan atmaya devam etmeyin. Yalana rağmen dönse, mutlu olur musunuz sahiden? Eğer aklı varsa, mantıklı biriyse dönmez. Yalan atma sebeplerinizi derine inip irdeleyin kendinize bir özeleştiri yapmayı deneyin. "Ben neden yalan söylüyorum? Kendimi beğenmiyor muyum? İnsanların beni kendim olduğum için sevmeyeceklerini mi düşünüyorum? " gibi gibi...Kızlar ben bir hata yaptım çok kötü bir şey biliyorum.7 aydır sevgili olduğum biri vardı uzak mesafe sevmediği için izmirde okuyorum dedim ve yaşımı 25 değil 20 söyledim.Çünkü ondan büyüğüm.7 ay sonra bu ortaya çıktı ve haklı olarak yol verdi.2 gün boyunca arayıp özür diledim neden yaptığımı söyledim ama istemiyorum ailemin arkadaşlarımın gözünde yalancısın dedi.Düşüncelerini değiştiremem dedi.Haklı biliyorum ama cidden pişmanım.Affetsin diye izmire gidip özür dileyecektim ailem kendini düşürme dedi.Vicdan azabı çekiyorum.Artık imkansız ama çok özlüyorum.Hiç mü dönme imkanı yok?artık ne yapmam gerek?
Ay lütfen bı silkelenip olgunlaşır misin ne bu haller, genç kızsın sen, ne bu böyle öldüm bitiyorum herşey bitti tavırları, gitmiş bitmiş, şimdi yalansız önüne bak.Tamam kızlar teşekkür ederim hepinize artık hayatıma kimsenin gireceğini sanmıyorum ama olsun
Sorun değilse neden yaşınız hakkında yalan söyledinizYaş ve okul çok büyük bir sorun olmamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?