ESKİ SEVGİLİM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR SİZCE ?

gns40star

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
25
3
3
sevgilimle çok mutluyduk 3 yıl beraberdik aynı okuldayız ama sürekli kavga ediyorduk en fazla 1 gün dargın kalıp barışırdık ben çok sinirliyim ama birbirimize çok düşkündük hep kavgalarımız 3. kişiler yüzündendi arkadaş falan. yaz tatilinde benim sorunlarım oldu ölüm sağlık aile gibi onunlada kavga etmiştik çok kötüydüm depresyona girmiştim ona herzaman beni biraz kendime bırak zaman ver yalnız kalayım dedim bunu dinlemedi sürekli mesaj attı barışmak istedi biranda barışmak istiyordu bende bazı hataları vardı bunları anlasın diye hemen barışmak istemedim ama bu süreçte hep kötü konuşmadım sohbet ettik kavgada ettik birşeye üzülünce onunla paylaştım bunu ama sonra bu benden vazgeçti zoruna gitmiş bana güvenmiyormuş tekrar barışırsak yine onu bırakırım diye korkuyormuş ve ondan intikam alacam diye korkuyor şuanda bana kafamda bitirdim ben geri dönüşü yok diyor. ama daha 2 hafta önce ben okul açıldığı için geldim barışalım sana şans vereyim dedi ama sonrada ailem seni istemiyor hep kavga ediyoruz diye dedi halbuki ailesiyle aram çok iyiydi bana şimdi ailemi karşıma alamam çünkü sen beni bırakırsan rezil olurum birde arkadaşlarım önyargılı sana ve ben kafamda bitirdim soğudum senden sende unut beni diyor ama bizim yüzüğümüz vardı onu istedim o bana ait sana vermem diyor bizim çok ortak arkadaşımız var ve hep aynı ortamdayız sizce arkadaş olarak vakit geçirip kendime ısındırabilirmiyim çok seviyorum onu ne yapmam lazım

Hala seviyor sadece mantığı hayır diyor ve o benim için defalarca çabaladı benim çabalamam gerekmez mi ? hemde aşk bu bitti diyince bitmiyor

Halla seviyorda ..

Mantigi hayir diyorda..

Boyle yalanlara kendini inandirma.

Seven insan ya sevgisine sahip cikar yada birakir.

Seninki sahip cikamamis demekki sevmemis.

Kacan her zaman kovalanmiyormus demekki..

Boyle iliski mi olur ya paso kavga, ayril, baris, küs.

Zaten bugun bitmese yarin bitermis. Ben ask falan goremedim hastalikli bi iliskinin final sahnesini okudum sadece.

erkek arkadaşınız haklı bence,sürekli kavga çıkarmak ilişkiyi bitirmek olmaz,ailesi istemez tabi sürekli tartışma olan ilişkiyi

Başkasını bulmuş maalesef arkadaşım. Yoksa güvenemem edemem ayakları artık eskidi, haber verirsin.

Ben bitmiş iste zorlama diyen arkadaşlara katılmıyorum. Bazen ilişkiler yahut kişiler çıkmaza girebilir. Çabalamak gerekebilir. Eski sewgiliniz henüz wazgeçebilmiş degil sizden. Mantığıyla kalbi arasına sıkıştığını düşünüyorum.

Eger onu tekrar üzmeyecek, ailesine arkadaşlarına karşı mahcup etmeyecekseniz çabalayın. Bunu yaparken asla barışmak istediğinizi, özlediğinizi söylemeyin. Aynı ortamda bulunduğunuzda ona arkadaştan daha yakın sewgiliden daha uzak dawranın. Ne bileyim konuşurken, birşey anlatırken hafifçe eline dokunun.. yanyanayken sizi özlemesini sağlayın.

Ve ilk adımın ondan gelmesini bekleyin. Böyle bir durumda ilk adımın sizden olması ailesi istemiyoruz diye direttiğinde sizi güçsüz kılar..

Son düzenleme:
Oluruna bırak hersey yoluna girer.Seviyorsa geri döner sende beklersin.. Baktın dönmüyor,yolunu çizersin. Ilişkinde çok tutarsız davranmışsın, güven kaybettirmişsin. İşine gelmeyince ayrıl,işine gelince barış... İlişki yürütmek zor iştir.zora gelemiyorsan burnunu çıkarmıcaksın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…