- 25 Ağustos 2024
- 11
- -4
-
- Konu Sahibi Mutluolmakistiyorum26
Siz 22 yaşındaymışsınız; adam kaç yaşında ? Adamın 8 aydır devam eden ilişkisi varken; telefon numaranızı ne zaman silecek diye wptan takip mi ettiniz sürekli ? Adam rehberini 5 hafta önce temizlemeye karar vermiş demek.Merhaba kızlar benim uzun süren bi ilişkim vardı ayrıl barış ayrıl barış yapıyoduk 8 ay önce ayrıldık ama öyle kavgalı gürültülü şekilde olmadı saygı çerçevesi içinde ayrıldık ben hala onu seviyorum o ayrıldıktan 3 hafta sonra sevgili yaptı ve şu an 8 aylık bi ilişkisi var ama numaramı daha 5 hafta önce sildi sizce neden böyle bi şey yaptı ve dönme ihtimali var mı ?
YokMerhaba kızlar benim uzun süren bi ilişkim vardı ayrıl barış ayrıl barış yapıyoduk 8 ay önce ayrıldık ama öyle kavgalı gürültülü şekilde olmadı saygı çerçevesi içinde ayrıldık ben hala onu seviyorum o ayrıldıktan 3 hafta sonra sevgili yaptı ve şu an 8 aylık bi ilişkisi var ama numaramı daha 5 hafta önce sildi sizce neden böyle bi şey yaptı ve dönme ihtimali var mı ?
Eski sevgiliniz geri dönse kabul eder misiniz?Merhaba kızlar benim uzun süren bi ilişkim vardı ayrıl barış ayrıl barış yapıyoduk 8 ay önce ayrıldık ama öyle kavgalı gürültülü şekilde olmadı saygı çerçevesi içinde ayrıldık ben hala onu seviyorum o ayrıldıktan 3 hafta sonra sevgili yaptı ve şu an 8 aylık bi ilişkisi var ama numaramı daha 5 hafta önce sildi sizce neden böyle bi şey yaptı ve dönme ihtimali var mı ?
Dönmez, rehberdeki varlığını bile unutmuştur. sevgilisi de bakarken görmüş ,sormuş, o da amannnn gereksiz biri sil gitsin demiştir.Merhaba kızlar benim uzun süren bi ilişkim vardı ayrıl barış ayrıl barış yapıyoduk 8 ay önce ayrıldık ama öyle kavgalı gürültülü şekilde olmadı saygı çerçevesi içinde ayrıldık ben hala onu seviyorum o ayrıldıktan 3 hafta sonra sevgili yaptı ve şu an 8 aylık bi ilişkisi var ama numaramı daha 5 hafta önce sildi sizce neden böyle bi şey yaptı ve dönme ihtimali var mı ?
Ben sadece basit bi soru sordum cevabını almak istedim aramızda geçen şeyler kimseyi ilgilendirmezŞok içerisindeyim nasıl olur da geri dönme olasılığını düşünürsünüz. Dışarı çıkıp sosyalleşin biraz. Yoksa o kişiye takıntılı olursunuz
Aranızda geçen şeyi soran olmadı. Komik sorunuza mantıklı cevap verdimBen sadece basit bi soru sordum cevabını almak istedim aramızda geçen şeyler kimseyi ilgilendirmez
Bu beni bağlayan bi durum kimseyi ilgilendirmez sorduğum soru hariç her şeye cevap vermişsinizEski sevgiliniz geri dönse kabul eder misiniz?
Su an başkasıyla sevgiliymis, içinize siner mi geri dönmesi
Merhaba kızlar benim uzun süren bi ilişkim vardı ayrıl barış ayrıl barış yapıyoduk 8 ay önce ayrıldık ama öyle kavgalı gürültülü şekilde olmadı saygı çerçevesi içinde ayrıldık ben hala onu seviyorum o ayrıldıktan 3 hafta sonra sevgili yaptı ve şu an 8 aylık bi ilişkisi var ama numaramı daha 5 hafta önce sildi sizce neden böyle bi şey yaptı ve dönme ihtimali var mı ?
Komik olduğunu düşünmüyorum sadece zor zamanlarımda yanımda olduğu için, yaşadığımız şeyleri sadece ben bildiğim için soru sormak istedim bu kadar.Aranızda geçen şeyi soran olmadı. Komik sorunuza mantıklı cevap verdim
Benden size bi tavsiye; o kişiyi unutun ve hayatınıza bakın. O kişi size dönmezKomik olduğunu düşünmüyorum sadece zor zamanlarımda yanımda olduğu için, yaşadığımız şeyleri sadece ben bildiğim için soru sormak istedim bu kadar.
Et aşko sksksEt döner mi tavuk döner mi
Et döner mi tavuk döner mi
Gece gece başlığı okuyunca canım çekti sen böyle yazınca yapmaaaaaEt döner mi tavuk döner mi
Yok ben etmedim ama o yazdı bu yüzden zaten sormak istedimDönerse senindir dönmezse zaten senin olmamıştır şakasından sonra konuya yorumum dönmez.
Bu arada 8 aylık süreçte umarım rahatsız etmemişsindir. Demek ki seni unuttu ve mutlu.
Sende unutup önüne bak.