• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ SEVGİLİM BENİ SORMUŞ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

didem57572

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
54
30
18
Kızlar 7 sene önce eski sevgilimle ayrıldık her türlü pisliği yaptı aldattı kötü davrandı.. 7 senedir hiç ses soluk yoktu artık sevmiyorum da sadece yaşattıkları travmam. İkimizde evliyiz şuan iki gün önce bir arkadaşımıza NASIL İYİ Mİ BENİ SORUYOR MU HAYATI NASIL GİDİYOR diye sormuş aklıma takıldı neden bunca yıl sonra

Seninle aynı duyguları paylaşsaydı canını acıtmazdı. Sonuçta bir geçmişiniz var öylesine merak etmiştir. Ha kötü de olsanız dönüp bir bardak su vermez bu merak etme

Amaaan işte işsizlikten. Boşver adam olsaydı da kıymetini bilseydi

Benim lisede konuştuğum kişide ben yeni evliyken oturduğum semte gelip beni sormuş hemde kime? Kv'nin komşularına
Pislik
Çocuğum oldu yine gördüm hiç muhattap olmadım
O zaman ev telefonu var, numarayı bulup aradı hiç konuşmadan yüzüne kapattım
Adam olan bunu yapmaz, yapamaz
Bir kere daha anladım eşimin doğru adam olduğunu

İkinizde artık evlisiniz ne önemi var sormasının. Birde hayırlı biri olsa güzel anı bıraksa neyse. Her türlü pisliği yaptı diyorsunuz

Maksat huzursuzluk çıkartmak bence. Kim evli insanın kulağına gideceğini bile bile böyle bir şey yapar. Kendi mutlu değilse seninde mutsuz olduğunu duyup bundan tatmin olmak istiyor da olabilir.

Ben de evliyim, iyiyim.

Bazen sadece meraktan acaba ne yapıyor diye sosyal medyadan baktığım kişiler oluyor. Tamamen aşksız, acısız şekilde. Fazla anlam aramayın.

Kızlar 7 sene önce eski sevgilimle ayrıldık her türlü pisliği yaptı aldattı kötü davrandı.. 7 senedir hiç ses soluk yoktu artık sevmiyorum da sadece yaşattıkları travmam. İkimizde evliyiz şuan iki gün önce bir arkadaşımıza NASIL İYİ Mİ BENİ SORUYOR MU HAYATI NASIL GİDİYOR diye sormuş aklıma takıldı neden bunca yıl sonra

Her katil kurbanının ölüp ölmediğini merak eder.
Hiçç bulaşma.
Arkadaşınında dönüp sana anlatması çok yanlış.
Bi arkadaşımın eski sevgilisi bana sorsa azarlarım.

Konu geçmiştir sormuştur çok normal neden anlam çıkardın ki?

üstünden seneler geçmiş arkadaşınızı görünce aklına gelmişsinizdir altında bi şey aramayın bence özleyen 7 sene boyunca niye yazmasın etmesin

Abla boşver bence.Takma bak evlisin.Bu düşünce seni sinirlendirir veya takıntı yapmana sebep olur.Eşine karşı davranışlarına yansır huzurun bozulur.

Salaklık yapıp karşına çıkmaya iletişim kurmaya kalkarsada direk eşine söyle.Kendim halledeyim olayına girme.Bu tarz olayları saklamak çok daha büyük sorunlara yol açıyor örnekleri var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back