eski sevgilim beni arayıp rahatsız ediyor

Chunleechee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
16
0
26
1 ay önce bir ilişkim vardı anlaşamıyorduk sürekli başka kızlarla konuşuyordu.bende ayrıldım,benim için tamamen bitti hatta yaptıkları yüzünden ondan nefret ediyorum.sürekli beni farklı numaralardan arayıp rahatsız ediyordu her numarayı engelledim artık önüne her gelen kişiden aramaya başladı en sonunda numaramı değiştirdim yine bulmuş tekrar rahatsız etmeye başladı ne yapsam ne etsem kurtulamadım.hem sevgilisi var hem beni arıyor sevgilisi de biliyor böyle olduğunu.Tekrar numara değiştirmek istemiyorum ne yapabilirim?

Engelle. Durmadan usanmadan engelle. Bi zaman sonra " ulasmiyor aramalarim/mesajlarim" diye dusunecek ve vazgecicek elbet. Sosyal medyayida kapat bi muddet. Ben oyle yaptim. En az 10 tane yeni hat aldi, onune gelen her es dostla beni ariyor " engelimi kaldir" diye. Ama ben usenmeden engelliyorum. Ve sosyal medyami kapattim. Azaldi rahatsiz etmeleri ve elbet birgun vazgecicek.

1 ay önce bir ilişkim vardı anlaşamıyorduk sürekli başka kızlarla konuşuyordu.bende ayrıldım,benim için tamamen bitti hatta yaptıkları yüzünden ondan nefret ediyorum.sürekli beni farklı numaralardan arayıp rahatsız ediyordu her numarayı engelledim artık önüne her gelen kişiden aramaya başladı en sonunda numaramı değiştirdim yine bulmuş tekrar rahatsız etmeye başladı ne yapsam ne etsem kurtulamadım.hem sevgilisi var hem beni arıyor sevgilisi de biliyor böyle olduğunu.Tekrar numara değiştirmek istemiyorum ne yapabilirim?
Numaranizi cok guvendiginiz kisiler disinda kimseye vermezseniz bulamaz.. tabi rehberde de gizleyerek ya da baskasinin adina hat kulanin bir sure

Numaramı verdiğim arkadaşlarımın onunla uzaktan ya da yakından Alakası yok kim olduğunu bile bilmiyor bende salak değilim ortak arkadaşlarıma numaramı vereyim

Ben şöyle tahmin ediyorum ama emin değilim;babam esnaf babamı da dükkanını da çok iyi biliyor acaba diyorum birisini arayabilir miyim diyerek numaramı almış olabilir mi

X