- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
-
- Konu Sahibi Strangerthings0
Yok yazmıyor bir aydırİletişim kurmak istiyor mu sizinle
Sorunda bu.neden daldan dala atlıyorm neden herkes giriyor hayatıma neden o yok neden neden diyorumSiz böyle olmasını istiyorsunuz çünkü.
Bir oturup kendinizi dinleyin, ayrılığı sindirin. Kendinize gelin. Sonra ne olacaksa olur zaten.
Sudan çıkmış balık gibi halde başkları ile görüşmek, eski sevgiliyi bahane etmek gibi geldi bana biraz.
Herkes bir gün unutulur. O duyguya alışılır ama siz alışmak için kendinize hiç zaman vermemişsiniz.
Eski sevgiliniz mutlu olmak demiş. Önce kendinizle mutlu olmayı öğrenin. Sonra başkalarını dahil edersiniz.
Zamanla unutulur merak etmeyin. Siz hayatınıza bakın ve onu takip etmeyi bırakın.Kızlar benim 3 yıllık ilişkim oldu.askere gidince değişti ayrıldık sonra geri döbdü canımı çok yakıyordu kimle mutlu olacaksan onla olmalısın dedi bende çok üzüldüm görüldü attım bidaha yazmadım.Onu deli gibi özlüyorum ama yeni insanlar tanıyorum aklımda o var ama nedense sürekli yeni insanlar hayatıma giriyor.Başkasıyla konuşuyorum bu sefer bir başkası benle tanışmak istiyor.Neden böyle oluyor?
Bı duyarsa böyle daldan dala atladigini döneceği varsa da dönmez. Ayrıca unutamadığın biri varken neden başkalarını yara bandı olarak kullanıyorsun ki? Kimsenin ahını alma.Sorunda bu.neden daldan dala atlıyorm neden herkes giriyor hayatıma neden o yok neden neden diyorum
Nedenin biz nereden bilelim?Sorunda bu.neden daldan dala atlıyorm neden herkes giriyor hayatıma neden o yok neden neden diyorum
Bu zamanlar ani kararlar verme evlilik gibi.Böyle durumlarda yanlış kararlar veren pişman olan çok kişi var.Bu platformda bile bununla ilgili yüzlerce konu var.Dikkat et.Sağlıklı düşünemiyorsun şu anda kendini yakma.Ben yapmam diye düşünme o kadar çok kişi var ki bu durumdaKızlar benim 3 yıllık ilişkim oldu.askere gidince değişti ayrıldık sonra geri döbdü canımı çok yakıyordu kimle mutlu olacaksan onla olmalısın dedi bende çok üzüldüm görüldü attım bidaha yazmadım.Onu deli gibi özlüyorum ama yeni insanlar tanıyorum aklımda o var ama nedense sürekli yeni insanlar hayatıma giriyor.Başkasıyla konuşuyorum bu sefer bir başkası benle tanışmak istiyor.Neden böyle oluyor?