- 15 Kasım 2019
- 119
- 253
- 53
Evlendiginde esinin resmini adini internete koymazsan gorupte ulasamazEski sevgililerime açık fotoğraflar göndermiştim 2011-2014 yılları arasında. Aradan 6-10 yıl kadar süre geçti bunların ortaya çıkmasından korkuyorum. Bunca yıl hala saklanıyor olabilir mi? Bir daha hic konusmadık, korkudan sosyal medya bile kullanmıyorum bana ulaşamasınlar diye. İnternete koymuş olabilirler mi? İleride biri hayatıma girer de öğrenir diye korkuyorum kendimi hep zayıf hissediyorum hep zayıf bir noktam var gibi hissediyorum. Boşa mı kuruntu yapıyorum yardım eder misiniz içim rahatlasın istiyorum
Bunlar yaşanırken 14-18 yaşlarındaydım şimdiki aklım yoktu
Teşekkür ederim, çok iyi geliyor bunları duymak haklısınızBosyere hic uzme kendini yasin küçük olunca takiyorsun bunları annem babam ne der sevgilim eşim ne der diye. Keske olmasaymis fotolarin ama sakin kendini korkutma , korkutmaya calisanlarada korktugunu belli etme ustune gelirler. Herzaman partnerine karsi açık ol yalan söyleme güven sağla. Karsindaki anlayisliysa o kac yılın hesabini yapmaz diye düşünüyorum
evetYüzünüz gözüküyor muydu?
hep vardı yeni cıkmadı maalesef kaç yıldır çekiyorum bunuNeden peki bunca sene sonra bu korkun çıktı ortaya?
Eve
evet
Ciksa nolcak? Herkes hata yapar. Eger evlenecegin adam ben olsaydim ( tabi bu arada erkek olsaydim:)) seni seviyorsam ve guveniyorsam buna takilmazdim. Adam öldurmedin, hirsizlik yapmadin neyin panigi bu boyle? Senin yerinde olsam gecmise sunger cekerim ancak bir daha kimseye foto falan gondermem.O kisilerle bir baginiz, iletisiminiz, alacak vereceginiz yoksa fotograflar ortaya cikmaz. Ciksa da dik durun, cahillik doneminde oldugunuzu unutmayin, cevrenize de boyle aciklarsiniz. Hatta boyle bir seyi yapanin karakteri hakkinda yorum da yaparsiniz.
Sizi yanlislikla alintilamisim afedersiniz :)O kisilerle bir baginiz, iletisiminiz, alacak vereceginiz yoksa fotograflar ortaya cikmaz. Ciksa da dik durun, cahillik doneminde oldugunuzu unutmayin, cevrenize de boyle aciklarsiniz. Hatta boyle bir seyi yapanin karakteri hakkinda yorum da yaparsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?