eski sevgiliden gelen takip isteği

Gittim ben

.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2017
89
43
herkese selamlar ben aylar önce buraya bi konu açmıştım o meselenin devamı niteliğinde bi mevzuyla geldim konu şurda;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/eski-sevgilime-donmek-istiyorum-ne-yapmaliyim.1068287/

ben 6 sene önce ayrıldığım eski sevgilime dönmek için bi adım atmıştım ama tabiki de hüsranla sonuçlandı bana güya sözlendiğini falan söyledi inanmadım ve açıkçası bu tavrı beni kendisinden soğuttu çünkü sırf ben üzüleyim diye çocukça yalanlara başvurması bana çok itici geldi ve uzatmadan engelledim işte bu olaydan kaç ay sonra geçenlerde bana takip is. atdı ben sildikçe o yolladı iki gün boyunca dedüm msj atarsa agzının payını veririm ama atmadı bende tekrar engelledim merak edip engeli kaldırayım dedim yine atıyor ayrıca facesinde bana inat ilişkisi var durumunu yok yapmış ne zaman yapmış bilmyrm yeni gördüm neyse ben bunu tekrar engelldim benim diğer hesabada istek atıyor sırf meraktan ve akıl almak için soruyorum bu çocuk ne yapmaya çalışıyor benim sevgim ona karşı var çünkü gerçekten çok iyi biriydi ama bana yalanından sonra saygım kalmadı onun bu hareketine bi isim veremiyorum kesinlikle yazmam işim olmaz ama benden ne istiyor çevresiylede alakamı kestim yarın öbür gün orda burda eskileri açarsa ne yapacagım 6 yıldan bahsediyoruz kafamı karıştırmasını istemiyorum kimseye açamadım bu meseleyi geçen seferki yorumlar bana güç vermişti sağolsun herkes iyi kötü yazıp naçizane nasihat ettiler mevzu uzasın istemiyorum ne yapmam gerek engeli kaldırıp msj mı yazayım yoksa sosyal medya hesaplarımda patlamaya hazır bi bombayı saklamaya devam mı edeyim? :KK43:

Dolanmıl etrafta bakmış yok napıyım napıyım düşünmüş size dönmüş
Boş işler işte
Size tavsiyem sakın ama sakın iletişime geçmeyin
Engelleyin gitsin
Çünkü en ufak bir mesaj Yeniden konuşmaya vesile olacak
ne yazık ki bende öyle düşünüyorum yalan söyledi yetmedi yüzsüzce tekrar karşıma çıkıyor tam yüzsüz!

siz mesaj atsın istiyorsunuz anladığım kadarıyla yoksa engeli basın kalsın öyle ne görürsünüz ne de duyarsınız. Bu saatten sonra hayır gelmez bence boş yere yıpranmayın engelleyin gitsin

evet bu hiç aklıma gelmedi ama dayanamıyor insan merak ediyor muhtemelen öyle yapacagım sonunda ya isteği geri çeker yada msj atar

Engellersen daha çok merak edersin, iletişime de senin geçmeni önermem. İsteği geri çekse bile hiç istifini bozma onu tınlamıyormuş gibi hayatına devam et çünkü önceleri sen yapmışsın yapacağını zaten bundan sonrası onun bi taraflarını kaldırır.

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış arkadaş bakmış dolanmış bulamamış yada bulmuş ama olmamış ya hazırda vardı bekleyen bir şansımı deneyeyim olmadı yine bitiririm demiş.Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama klasik boşta kalan erkek davranışları bu şekilde oluyor genelde hiç uğraşmayın zamanınıza emeğinize yazık

aynen arkadaşlar bence kürkçü meselesine döndü resmen bu sabahta anonim bi hesaptan çok manidar bi msj aldım hep mutlu ol ben hep burdayım insan zor mutlu olur falan filan bi sürü laf.. sildim msjı cvp yazmadım bu konuyu buraya taşıdım çünkü evet yalan değil kalbinde büyüten taraf benim yaşım 23 üni son sınıftayım aklı başında biriyim ama kalp meselesi bence yaş dinlemiyor hata yapıyorum kafama takarak ama ilk adımı ben attım ve o yanlış yaptı bana karşı artık gururlu ve umarsamaz taraf benim buda beni çok mutlu etti çünkü bana yalan söyleyerek incitti içimde kalmıştı demek ki Allah fırsat verdi bana ki bugün iyi yada kötü beni arayıp bulan o, öyle yada böyle içim rahat çok şükür

Durmadan istek gondermesi cok itici geldi. Bir kez gondermis, istek kabul edilmedi ise ısrarla istek gondermenin bir anlami yok bence.

Umursamazdim ben olsam. Ve bu kisiyle tekrar birlikte olmanizi cok tavsiye etmem.

Adam dalga geciyor sizinle bence
Bi seyler dank etmiş de donmuş olsa bi reddetmeden sonra mesaj atardi
Oyuna cevirmiş

Sen ne istiyorsun? Onceki konunu okumadim ama belli ki coook buyuk bir hata yapmamis aklinca seni kiskandirmaya calismis. Yoksa yanlis mi anladim?

Eger seviyorsan konus bence:KK9:

zaten bana yok sözlüyüm yok nişanlanacağım diye kıvırması fazlasıyla itici gelmişti aylar sonra takip istekleri anonim hesaplardan msjlar gelmesi falan kafa karıştırmaktan başka bişeye yaramadı yaptıkları

Hayırdır gardaş manita mı yapamadın? Tilki-kürkçü dükkanı misali mi yaz?:KK45:
Şaka şaka yazma

Ya sormak istiyorum Allah aşkına tüm erkekler böyle karmaşık mı duygularını bile doğru düzgün ifade edemiyorlar mı sadece ortalığı karıştırıp çekilmek erkeklik mi yani.. o değil arkadaşlarıma falan ulaşırsa aylar önceki mevzu açılacak diye korkuyorum

Bence reddetmenize rağmen sürekli istek göndermesi, mesajla ulaşmaya çalışması sizi bıktırıp ya da merakta bırakıp "ne istiyorsun?" gibisinden kendisiyle iletişime girmenizi sağlamak ta olabilir. "sonra nasılsa ikna ederim, etkilerim" diye düşünüyor olabilir. Eğer hala zaafınız, meyliniz varsa hiç bir şekilde muhatap olmayın. Sizi yalanlarla kandırıp, reddedip 6 sene sonra ortaya çıkan adama güven olmaz. Kendisi kudursun meraktan.

X