- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
Anneannenizin manevi değeri olan eşyası niye sevgilinizde ki? Sizi engellediyse mail atın ya da bir arkadaşınızdan rica edin sizin adınıza konuşsun. Kargolamasını istesin:Kendi hiçbir eşyamı istemiyorum sadece manevi değeri olan bir eşya var
Hiç ortak arkadaşımız yok birazdan yazmayı düşünüyorumOhoo ona mi kaldın? Arkadaşların dediğine katılıyorum ortak arkadaşınız varsa onlar aracılığıyla alın
Psikolojisi çok normal gelmedi bana. Bi sadaka falan da verin. Kurtulduğunuz için.
Kişisel bilgilerinizde evli yazıyorHiç ortak arkadaşımız yok birazdan yazmayı düşünüyorum
Hesabı açarken yapmıştım evet çok farklı bir konu için açmıştımKişisel bilgilerinizde evli yazıyor
Hayırlısı inş
Yazdım ama cevap yok hiç ortak arkadaşımız yok keşke olsaydıŞuan isterseniz bence bunu bir konuşma bahane olarak yaptığınızı düşünecek kadar küçük beyinli birene benziyor. Eğer bir ortak arkadaşınız varsa söyleyin o istesin sizin adınıza.
Şoktayım getirip sokak kapısına astı borcu istediğimde sana aldıklarımı sat öde dedi ve yüzlerce küfürCevap vermedi mi halen
Kendisi birlikteyken bana değerli takılar almıştı o yüzden borcumu istemedim ama diğer şeyin bende manevi değeri var
Şoktayım getirip sokak kapısına astı borcu istediğimde sana aldıklarımı sat öde dedi ve yüzlerce küfür
Şoktayım getirip sokak kapısına astı borcu istediğimde sana aldıklarımı sat öde dedi ve yüzlerce küfür
Allaha şükür gerçekten insan bitince anlıyor bazı şeyleriManevi değeri olan eşyanızı almışsınız. Verdiğiniz borçları da , size aldığı değerli takılar nedeniyle istemediğinizi söylemiştiniz.
Bu durumda sorununuz çözümlenmiş , hesap kapanmış.
Size hakaret edecek cesareti nerden alıyor. Aşağılık pislik.. mesele kapanmış bir daha barışmak gibi bir hata yapmayın.Şoktayım getirip sokak kapısına astı borcu istediğimde sana aldıklarımı sat öde dedi ve yüzlerce küfür
O kadar haklısınız ki hepimizin hayatında inşallahBir daha da ciddi bir ilişki olmadan manevi değeri olan eşyaları kimseye vermeyin. Gerçi ciddi ilişki de olsa vermeyin,ananenin eşyası sonuçta verilmez. Ayrıca adamın yaşı çok büyük nasıl kabul ettiniz iki yıl. Şimdi yeni bir sayfa açın. Daha iyi insanlar olsun hayatınızda inşallah. Mutluluklar dilerim
Direkt iste lafı dolandırmaya gerek yokMerhabaa sevgilimle ortada mantıklı hiçbir sebep yokken gece 4 te attığı ayrılık mesajı ve beni lanetlemeleriyle ayrıldık.. ardından bana ettiği küfürler beni engelledi.. ardından tiktok hesapları açmalar whatsapta geceleri online gözükmeler beni kendinden soğutacak bir sürü şey anlayacağınız eminim bu kadar kısa zamanda görüştüğü biri var asla huyu değildir böyle şeyler
Aslında konu onda kalan manevi değeri benim için yüksek olan anneannemden kalan bir eşya bunu istesem mi nasıl istesem bilemiyorum benden aldığı bir sürü borç vardı hiçbirini istemedim ama bu benim için değerli.. yardımınıza ihtiyacım var
İyi yapmış getirmekle. Şimdi gönül rahatlığıyla hayatından çıkarabilirsinŞoktayım getirip sokak kapısına astı borcu istediğimde sana aldıklarımı sat öde dedi ve yüzlerce küfür
Ben her şeyini sildim konuyu kapattım bana yanlış yaptığını belirten mesaj atmış özürler bi daha etmeyeceğim demelerİyi yapmış getirmekle. Şimdi gönül rahatlığıyla hayatından çıkarabilirsin
Bunlar kaç saniyede oldu, gece ikide konu açmışsın ananemin hatirasi onda diye, daha iki saat olmamış 'kapima bıraktı beddua etti hakaret etti' demişsin, üstünden on saat geçmemiş şimdi de ozurler diliyor,diyorsun.Ben her şeyini sildim konuyu kapattım bana yanlış yaptığını belirten mesaj atmış özürler bi daha etmeyeceğim demeler
Ben gerçekten bir ruh hastası ile berabermişim cevap bile vermedim