ESKİ SEVGİLİDE KALAN EŞYALAR

Ohoo ona mi kaldın? Arkadaşların dediğine katılıyorum ortak arkadaşınız varsa onlar aracılığıyla alın
Psikolojisi çok normal gelmedi bana. Bi sadaka falan da verin. Kurtulduğunuz için.
Hiç ortak arkadaşımız yok birazdan yazmayı düşünüyorum

Şuan isterseniz bence bunu bir konuşma bahanesi olarak yaptığınızı düşünecek kadar küçük beyinli birene benziyor. Eğer bir ortak arkadaşınız varsa söyleyin o istesin sizin adınıza.

Son düzenleme:
Kendisi birlikteyken bana değerli takılar almıştı o yüzden borcumu istemedim ama diğer şeyin bende manevi değeri var

Şoktayım getirip sokak kapısına astı borcu istediğimde sana aldıklarımı sat öde dedi ve yüzlerce küfür

Manevi değeri olan eşyanızı almışsınız. Verdiğiniz borçları da , size aldığı değerli takılar nedeniyle istemediğinizi söylemiştiniz.

Bu durumda sorununuz çözümlenmiş , hesap kapanmış.

Şoktayım getirip sokak kapısına astı borcu istediğimde sana aldıklarımı sat öde dedi ve yüzlerce küfür
Allaha şükür gerçekten insan bitince anlıyor bazı şeyleri

Size hakaret edecek cesareti nerden alıyor. Aşağılık pislik.. mesele kapanmış bir daha barışmak gibi bir hata yapmayın.

Bir daha da ciddi bir ilişki olmadan manevi değeri olan eşyaları kimseye vermeyin. Gerçi ciddi ilişki de olsa vermeyin,ananenin eşyası sonuçta verilmez. Ayrıca adamın yaşı çok büyük nasıl kabul ettiniz iki yıl. Şimdi yeni bir sayfa açın. Daha iyi insanlar olsun hayatınızda inşallah. Mutluluklar dilerim

O kadar haklısınız ki hepimizin hayatında inşallah

Niye cesaret edemiyorsunuz ? O size küfür savurup lanet ederken nasıl cesaret ediyor ? Ortak bir arkadaş,tanıdık vs. varsa onu sokun araya, yoksa da ya kargolasın ya da bir yere bıraksın. Onu görmek için bahane ürettiğinizi sanmasın o yüzden yüz yüze gelmeden alın bence.

Değerli takılar borcunu karşılıyorsa bence para konusunu hiç açmayın.
Direkt manevi değeri olduğunu belirtip isteyin.
Bahane ediyosun derse onunda tanıdığı ortak bir kız arkadaşınıza bırakmasını isteyin.
Çok uzatmayın sohbeti. Kısa keserseniz ve ilişkiden bahsetmezseniz büyük ihtimalle geri verir.

Direkt iste lafı dolandırmaya gerek yok

İyi yapmış getirmekle. Şimdi gönül rahatlığıyla hayatından çıkarabilirsin
Ben her şeyini sildim konuyu kapattım bana yanlış yaptığını belirten mesaj atmış özürler bi daha etmeyeceğim demeler
Ben gerçekten bir ruh hastası ile berabermişim cevap bile vermedim

Ben her şeyini sildim konuyu kapattım bana yanlış yaptığını belirten mesaj atmış özürler bi daha etmeyeceğim demeler
Ben gerçekten bir ruh hastası ile berabermişim cevap bile vermedim
Bunlar kaç saniyede oldu, gece ikide konu açmışsın ananemin hatirasi onda diye, daha iki saat olmamış 'kapima bıraktı beddua etti hakaret etti' demişsin, üstünden on saat geçmemiş şimdi de ozurler diliyor,diyorsun.
Bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…