ESKİ SEVGİLİDE KALAN EŞYALAR

fixed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
22
5
Merhabaa sevgilimle ortada mantıklı hiçbir sebep yokken gece 4 te attığı ayrılık mesajı ve beni lanetlemeleriyle ayrıldık.. ardından bana ettiği küfürler beni engelledi.. ardından tiktok hesapları açmalar whatsapta geceleri online gözükmeler beni kendinden soğutacak bir sürü şey anlayacağınız eminim bu kadar kısa zamanda görüştüğü biri var asla huyu değildir böyle şeyler
Aslında konu onda kalan manevi değeri benim için yüksek olan anneannemden kalan bir eşya bunu istesem mi nasıl istesem bilemiyorum benden aldığı bir sürü borç vardı hiçbirini istemedim ama bu benim için değerli.. yardımınıza ihtiyacım var

Merhabaa sevgilimle ortada mantıklı hiçbir sebep yokken gece 4 te attığı ayrılık mesajı ve beni lanetlemeleriyle ayrıldık.. ardından bana ettiği küfürler beni engelledi.. ardından tiktok hesapları açmalar whatsapta geceleri online gözükmeler beni kendinden soğutacak bir sürü şey anlayacağınız eminim bu kadar kısa zamanda görüştüğü biri var asla huyu değildir böyle şeyler
Aslında konu onda kalan manevi değeri benim için yüksek olan anneannemden kalan bir eşya bunu istesem mi nasıl istesem bilemiyorum benden aldığı bir sürü borç vardı hiçbirini istemedim ama bu benim için değerli.. yardımınıza ihtiyacım var

Dümdüz söyleyin; aldığı borçları ve eşyanızı isteyin.

ne nasıl isteyeceksiniz? Direk arayacaksınız ve söyleyeceksiniz eşyamı hazır et gelip alacagim benim için değerli bir eşya ya da kendisi getirsin bir yere bıraksın ordan alın karşılaşmamak için
Cesaret edemedim ne bileyim daha yeni ayrıldık

Gönder bi arkadaşını x'in şu eşyaları ve paralarını ver diye, alsın. Yani ananen bi kadın manevi değerli nesi sevgilide olur, koca bile değil. İnşallah görüşme bahanesi değildir.
Kesinlikle değil gerçekten değeri var kalan eşyanın 2 gündür bunu düşünüyorum şu an bile online whatsappta

Manevi değeri varsa isteyin tabiki hiç olmazsa yüz göz olmamak için bir arkadaşınızla isteyebilirsiniz , içinde birazcik insanlık varsa verir , paranızıda isteyin utanmaz engelleyip gidiyor böyleleri adam diye ortalıkta geziyor birde .

Bana eşya bahanesiyle ona ulaşmaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Ulaşmayın. Gerekirse kargo ile siz aldığınız hediyeleri gönderin. İçine de ondan almanız gerekenlerin listesini yapıp koyun.

Bana eşya bahanesiyle ona ulaşmaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Ulaşmayın. Gerekirse kargo ile siz aldığınız hediyeleri gönderin. İçine de ondan almanız gerekenlerin listesini yapıp koyun.
Kendi hiçbir eşyamı istemiyorum sadece manevi değeri olan bir eşya var

X