• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Sevgili

Neden değiştireyim? Banka hesaplarım, okul, yıllardır tanıdığım arkadaşım eş dost çevrem hep bu numarayı biliyor. Yeni başlangıç yapacağım hastalıklı bi durumum olmadı. Hasta ruhlu olsam değiştirirdim mesela. 8 sene de üç kere rahatsız etmiş biri için numara mı değiştirecektim. Komiksin.
Hadi ordan.. 4. kez yazdı ve hâlâ engellemiyorsunuz. Eşinize acıdım..

Mesajlar size özel mi yazılmış ki? Belki toplu mesajdır.
Numaranızı silmediyse eski hattındaki numaraları yeni hattına aktarırken sizinki de aynı şekilde aktarılmıştır.
Yoksa kim eski sevgilisine "yeni numaram bu" veya "hayırlı bayramlar" diye mesaj atar ki?
İletildi değildi , genelde toplu mesajlarda iletildi yazıyor

Bayramda ve numara değişikliğinde attığı mesajlarda isminiz yazıyor mu yoksa toplu mesaj olabilir mi? Bana ikincisi gibi geldi. Öyleyse rehberde kayıtlı olduğunuz için geliyordur otomatik olarak.

8 sene evvel kapanmış bir konu ben henüz o sıralar 18 yaşındayım ve 8 ay sürmüş bir filört. Kendisi tanınmış bir kişiydi şehir içerisinde. Bir takımın alt yapısında oynuyordu. Fakat o zamanda hareketleri ve kafamın uyuşmadığını anladığım için ayrılmıştık. Sevdiğimi sandığım için de bi kaç ay üzüntü duymuştum. 2 sene sonra da eşimle tanışıppp, 3 senelik birliktelikten sonra evlenmiştik. Ben eski sevgilime nefret yada sevgi veya merak duygusu hissetmiyordum. Numarasını vs de silmiştim. Fakat o eşimle nişanlandığım bir dönem yazmıştı evleneceğimi söyleyip bir daha sakın yazmamasını söyledimmm. Daha sonra yeni dönemde bi kaç ay olmuş olacak ki numarasını değiştirmiş numara değiştirmek yeni bir başlangıç olarak düşünsem de , ona göre değil sanırım. Evlendiğimi biliyor mu bilmiyorum, blöf yaptım sandı belki de. 8 sene sonra numarasını değiştirdikten sonra yine yazdı. Ben .... yeni numaram diye. Şimdi anlamadığım böyle bi durumda ne yaparsınız. Cevap vermedim. Bayram da yine yazmış. Ona da cevap vermedim. Kaydetmedim de numarasını. Eşim telefonlarımı kontrol etmez. Mesajlarıma asla girmez. Ki girse de rahatsız olunacak bi durum yok. Mesajları siliyorum. Bir kere daha yazarsa engelleyeceğim.Tahminim sevgilisi de var. Sevgilisini seven biri böyle saçmalıklara neden girer. Sizce düşündüğü ne?
Sizi denıyor .Belkı düşer dıye .Engelleyın .Neyı beklıosunuz?

Eşine söyle numarasını engelle başka numaradan yazarsa hattını değiştir. Eşin sana güvendiği için telefonuna bakmıyor o güveni kaybedersen bir daha asla eskisi gibi olmazsınız

İletildi değildi , genelde toplu mesajlarda iletildi yazıyor

Başkasının kendisine yolladığı bir mesajı başkalarına gönderirse iletildi yazar. Bunda kendisi direkt yazmış "ben x, yeni numaram bu" diye.
Sevgilisi olan adam eski sevgilisiyle iletişime geçmek için bayramı bekleyip "bayramınız mübarek olsun" yazmaz zaten.
Evliliğiniz nasıl bilmiyorum ama siz mesajın size özel yazıldığını düşünmek istemişsiniz sanki. Yoksa engellemek çok zor bir şey değil. 3. defa yazmasını beklemeye gerek yok.

Başkasının kendisine yolladığı bir mesajı başkalarına gönderirse iletildi yazar.
Bunda kendisi direkt yazmış "ben x, yeni numaram bu" diye.
Sevgilisi olan adam eski sevgilisiyle iletişime geçmek için bayramı bekleyip "bayramınız mübarek olsun" yazmaz zaten.
Evliliğiniz nasıl bilmiyorum ama siz mesajın size özel yazıldığını düşünmek istemişsiniz sanki. Yoksa engellemek çok zor bir şey değil. 3. defa yazmasını beklemeye gerek yok.
Engellemenin de önemsemek olduğunu düşündüm ben açıkçası. Teşekkürler yorumunuz için 🙏

Başkasının kendisine yolladığı bir mesajı başkalarına gönderirse iletildi yazar. Bunda kendisi direkt yazmış "ben x, yeni numaram bu" diye.
Evliliğimiz aile konularından ötürü yıprandı oldukça. Ailelerin anlaşamaması,kendi ailesinin geçimsiz olması. Yani aklımın hep bir köşesinde boşanmak var zaten o ayrı. Sevsem bile var maalesef. Yüzde 70i de ailesi kaynaklı. Onların yaptığını unutamıyor oluşumdan.

Evliliğinize en ufak bir güvensizlik bile oluşturmadan engelleyin ve engelledikten sonra eşinize durumu anlatın bence zaten engelledim cevap dahi vermedim sana karşı da bir güvensizlik vs oluşmaması için anlattım hiç üzerinde bile durmayalım diyip uzatmadan konuyu kapatın ve bence eşinizin de bu tutumunuza karşı size daha çok bağlanacak ve hoşuna gidecek

Valla bana bırakın eski sevgiliyi,tanımadığım birinden eşinizin ailesiyle aranız nasıl diye bı mesaj geldi hemen uyuyan kocamı kaldırdım ve anlattım, engelle gitsin dedi sorgulaması bile.cunku adamı uykusundan uyandırıp anında söyledim diye arkasını bile aramadı.
Kaldı ki.sizinki eski sevgili.adamin sizi unutamamis olması ihtimali gururumuz oksamis,ama evlisiniz.yazmisiniz boşanmak kafamda var diye,hal böyle olunca da adamı engellemeyip açık kapı birakmissiniz.
Engellerseniz o heyecan gidecek,bu kapı da kapanacak tabi.kandirmayin kendinizi.
Madem bosanin kocanızdan öyle bekleyin 3.mesaji🧐

Benim mesaj silme alışkanlığım yoktur, arama kaydı da silmem. Yıllar öncesinin mesajları bile durur. ( Eski sevgili vs. geçmişte yaşanmış rahatsız edici durumlar hariç. ) Evlendikten sonra da silmedim.
Sürekli mesaj silen insanlara da kolay güvenemiyorum açıkçası. Kişisel tercihtir, bişey diyemem ama bana pek güven vermez.

Bence söyleyin eşinize siz iyi niyetli de olsanız herhangi bir yanlış anlaşılma olabilir bunu önlersiniz.En azından bilsin.

Back