Eski sevgili

Seho38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
1
0
26
Merhaba arkadaşlar.. bundan 3 ay önce sevgilim benden ayrıldı.. biz zaten ilişkiye başlamadan önce sadece arkadaş kalalım zamanla sevgili oluruz diye anlaşmıştık çünü kendini bir ilişkiye hazır hissetmediğini söylemişti, bende bunu kabul etmiştim. Sonra ne olduysa bana aşık oldu ve dayanamadı 1 sene bekleyecektik fakat 1 ay içinde sevgili olduk. Herşey çok güzeldi çok mutluyduk fakat gel gitleri olmaya başladı ve kendini hazır hissetmediğini çok acele ettiğimizi söyledi. Aile sorunları olduğunu biliyordum ve ciddi bir ilişki için zamana ihtiyacı olduğunu da ama kader bizi şimdi karşılaştırdı. Sonra birgün ayrıldık ve dedi ki bırak doğru zaman da olsun ama keşke 1 sene sonra tanışsaydık herşey daha farklı olurdu, seni seviyorum ama ayrılmak zorundayız yoksa hep gel gitlerim olacak biliyorum dedi. Yaşı 22 bu arada yani olgunluk yok, aile sorunları, ağır bir iş hayatı bunların yanında sana ayıracak vaktim yok dedi. Bende zor olsa da kabullendim. Aynı şehirde yaşıyoruz ama ne sevgiliyken ne de ondan önce hiç karşılaşmadık onunla dışarıda. Ayrıldığımızdan beri her gün biryerlerde karşılaşıyoruz tesadüf bir şekilde bu da benim unutmamı çok zorlaştırıyor.. ben kapı komşumla bu kadar karşılaşmıyorum. İnstagram da kızları takip ettğini gördüm ve sorduğumda onlar heveslik ben ciddi birşey aramıyorum demişti. Arkadaşlar ne yapıcam bilmiyorum.. Yazdığımda engellemiyor veya ters cevaplar vermiyor uğraşsa da yapamıyor. Onu gördüğümde bana bir bakışı var anlatamam. Çok dokunuyor. Gelmeyeceğini biliyorum ama unutamıyorum hep gözümün önünde.. ne olur bana bir akıl verin .. pişman olur mu birgün daha 3 ay oldu.. Dönmesini istiyorum ama yaptıklarını da yediremiyorum.. unutmak istesem de unutamıyorum ne olur bana akıl verin

ben eski sevgilimden ayrılmıştım,işe başladım durağa gittim otobüs bekliyorum arkamdan biri sırtıma dokunuyor. Ve mütamadiyen hergün aynı durakta gördüm. sonra bir gün annemin bir lafı toparlamama vesile oldu. Sen buna yıllarını verdin olmadı şimdi hala bekle yakında o evlenir sende kalırsın bir başına tarzı bir cümleydi. Hattımı değiştirdim,sosyal hesabımı kapadım. ve aklımdan sildim Eşimle tanışıp yoluma baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…