Eski sevgili

UAN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
14
0
34
Sizce seven bir insan ayrıldıktan sonra atılan mesajlara cevap vermez mi ? Heryerden engeller mi ? Ve ayrılalı 2 ay olmuş.Sevse heryerden neden iletişimi keser ve geri döner mi ?

ilk oncelikle nasil ayrildiginiza bagli sevgi bazi seyleri asamaz siler atar ayrilirken hayatina 2 ayda yeni birini almis bile olabilir . Inadindan da yapiyo olabilir erkeklere pek akil sir erdirilemez

Seven insan ayrılmaz bikere bunu bil .

ilk oncelikle nasil ayrildiginiza bagli sevgi bazi seyleri asamaz siler atar ayrilirken hayatina 2 ayda yeni birini almis bile olabilir . Inadindan da yapiyo olabilir erkeklere pek akil sir erdirilemez

Biraz uzun bir konu ama yazarsam okurmusunuz acaba

Seven insan ayrılmaz bikere bunu bil .[/QUOTE
Seven insan ayrılmaz bikere bunu bil .

Bende kesinlikle katılıyorum ama ne olursa olsun ayrilmazmi diyosun seven erkek bunaldım ciddi ilişki istemiyorum dermi ? Ve nasıl biranda silip atar arkasına bile bakmadan ben bitirdiğim zaman dönüp arkama bakmam dedi ve yazdığım mesajlara yazma bana musait değilim okuyamam vs diye cevap verirmi seven insan sogurmu ?

Bende kesinlikle katılıyorum ama ne olursa olsun ayrilmazmi diyosun seven erkek bunaldım ciddi ilişki istemiyorum dermi ? Ve nasıl biranda silip atar arkasına bile bakmadan ben bitirdiğim zaman dönüp arkama bakmam dedi ve yazdığım mesajlara yazma bana musait değilim okuyamam vs diye cevap verirmi seven insan sogurmu ?

Ve beni whatsappta dahil olmak üzere bütün sosyal ağlardan engelledi 2 ay geçti halada acmiyo

İşte canım diyorum ya sevmemiş seni .sevse ne olursa olsun ayrılmaz sen hala seven insan bunu bunu yapar mı diyorsun .tabikide yapmaz

İşte canım diyorum ya sevmemiş seni .sevse ne olursa olsun ayrılmaz sen hala seven insan bunu bunu yapar mı diyorsun .tabikide yapmaz

Seviyorum diyip gidenler umut verip arkasına bile bakmayanlar bu hayatta mutlu olabilcekmi gercekten ?
Bu beddua değil asla ama öyle bir insan çıksın ki karşısına oda bunların aynısını yaşasın..Dua ediyorum ve diyorumki inşallah mutlu olamaz çünkü beni çok üzdü evet bunalttim daralttim sıkıldım dedi haklı ama gitmeyen gitmez yine..Geriye sadece kalp kırıklığı kaliyo işte..

Gece hayatı vs özgürlüğüne düşkün bir insan ve gecmistede büyük bir darbe yemiş..İlk defa denemeye karar vermiştim 2 yıl sonra ama görüyorum ki seninle olmayacak boşuna kürek çekiyoruz bizden sevgili olmaz ben istemiyorum dedi.Biz başlarda iyi arkadaştık aslında ama ne zamanki sevgili olduk aramız bozuldu hep tartışma vs..Ve sonuç gitti..2 aydır da asla ses soluk yok.Ben bukadar cabaladim ve emek verdim sen çok cabaladin benim için dedi ayrıldıktan sonra bile aradım sordum ama hep tersledin yada cevap vermedi.

Seven insan bunların hicbirini yapmaz tabikide sevmemis gayet net

İşte insana en çok dokunan da bu seviyomus gibi gösterip aslında sevmeyenler..Elimi tutan adam şimdi nerede 2 ay geçti kayip.Bunu yapan 28 yaşında bir adam çocuk değil.Ve bu kul hakkına girmektir.Bu yüzden diyorum ki asla mutlu olmasın..Ve aynı şeyleri oda yaşasın..Okadar iyi anlasiyodukki arkadasken bazen sevgili olmak herşeyi mahvediyo..Birde Akrep burcu dipnot çok zor bir insan

Seven insan bunların hicbirini yapmaz tabikide sevmemis gayet net

Sen beni bunaltiyosun ciddi ilişki istemiyorum ve ben artık istemiyorum dedi gitti.. Ayrıldıktan sonra arkadasiyla konuştum dertlestim ona yazdım ama hep tersledi..Ne kadar hatalı olursam olayım insan uzemez bukadar..Arkadasida birak o üzülsün kaybettgine senin gibi seveni zor bulur birdaha dedi ve ben 10 ay boyunca çok cabaladim.. Yağmur çamur dinlemedim ayağına gittim tatilimi yarıda boldum istanbula geldim daha neler neler yine olsa yine yaparım evet oda çabaladı aradı sordu ilgilendi vs.. ama o bunaltiyosun hep aynı şeyler hep aynı sorun diyip bitirdi bu ilişkiyi.. Sonuç heryerden engelliyim.

İşte insana en çok dokunan da bu seviyomus gibi gösterip aslında sevmeyenler..Elimi tutan adam şimdi nerede 2 ay geçti kayip.Bunu yapan 28 yaşında bir adam çocuk değil.Ve bu kul hakkına girmektir.Bu yüzden diyorum ki asla mutlu olmasın..Ve aynı şeyleri oda yaşasın..Okadar iyi anlasiyodukki arkadasken bazen sevgili olmak herşeyi mahvediyo..Birde Akrep burcu dipnot çok zor bir insan
Evet bazi erkekler gercekten cok gamsiz kendinden baska kimse umrunda degil isine geldigi gibi davranir boyle insamlardan uzak tutsun allah. Takma fazla kafana canim hayat boyle iste bi var bi yok

Seviyorum diyip aslında sevmeyenler ve bunu yapan 28 yaşında bir insan..Elimi tutan..Sonrada ben yapamıyorum sen beni bunaltiyosun ciddi ilişki istemiyorum ve ben artık istemiyorum dedi gitti.. Ayrıldıktan sonra arkadasiyla konuştum dertlestim ona yazdım ama hep tersledi..Ne kadar hatalı olursam olayım insan uzemez bukadar..Arkadasida birak o üzülsün kaybettgine senin gibi seveni zor bulur birdaha dedi ve ben 10 ay boyunca çok cabaladim.. Yağmur çamur dinlemedim ayağına gittim tatilimi yarıda boldum istanbula geldim ama o bunaltiyosun hep aynı şeyler hep aynı sorun diyip bitirdi bu ilişkiyi.. Sonuç heryerden engelliyim.
Iste ne kadar fedakarlik yaoarsan o kadar umursanmazsin. Sen verdigin degeri bu kadar belli etmekle yapmissin hatayi. Erkekler kadir kiymet bilen varliklar degil anlayalim artik sunu

Iste ne kadar fedakarlik yaoarsan o kadar umursanmazsin. Sen verdigin degeri bu kadar belli etmekle yapmissin hatayi. Erkekler kadir kiymet bilen varliklar degil anlayalim artik sunu

Çok doğru soyluyosun.. Fedakarlık yapsanda bir hatanda sılip atıyorlar seni kolayca..Sence pişman olurmu birgün ne biliyim belki kötü şeyler yasarsa anlar beni..

Çok doğru soyluyosun.. Fedakarlık yapsanda bir hatanda sılip atıyorlar seni kolayca..Sence pişman olurmu birgün ne biliyim belki kötü şeyler yasarsa anlar beni..
Gercekten sevdigi biri girer belki hayatina. Sonra da terkedilirse belki anlar. Yine de uzulecegini ya da pisman olacagini pek sanmiyorum. Emin ol bizim dusundugumuz ince seylerin 3 te 1 ini bile dusunmuyor onlar. Kendini yipratmaya degmez guzelim hayat devam ediyor guzel seyleri gormeye calis

Evet bazi erkekler gercekten cok gamsiz kendinden baska kimse umrunda degil isine geldigi gibi davranir boyle insamlardan uzak tutsun allah. Takma fazla kafana canim hayat boyle iste bi var bi yok

Ben dengesiz bir insanım demişti bana aylar önce ruh halim vs çünkü zamaninda darbe yemiş tek isteğim pişman olması günün birinde ve bana yasattiklarini yaşaması..Ve o engeller asla kalkmaz dimi ? 3 hafta sonra doğum günüm ve biliyodu keşke arasa diyorum ama imkansız.

Gercekten sevdigi biri girer belki hayatina. Sonra da terkedilirse belki anlar. Yine de uzulecegini ya da pisman olacagini pek sanmiyorum. Emin ol bizim dusundugumuz ince seylerin 3 te 1 ini bile dusunmuyor onlar. Kendini yipratmaya degmez guzelim hayat devam ediyor guzel seyleri gormeye calis

Allah çok büyük ya uzersen biryerden gösteriyo insanlara.Dua ediyorum devamlı mutlu olmasın diye.

Allah çok büyük ya uzersen biryerden gösteriyo insanlara.Dua ediyorum devamlı mutlu olmasın diye.
Allah askina birak aramasin arasa ne olucak hicbisey yokmus gibi konusabilcek misin ? Belki daha da seni uzucek seyler soylicek. Gecmiste biseyler yasadi ben dengesizim diye birsey olamaz. Gecmisin intikamini senden almak gibi birsey bu. Asla izin verme buna. Unutursun zamanla zaten bak bende 2 senelik iliski yasamistim zor oldu ama su an hiiic umrumda degil biri gider biri gelir ve hayat devam ediyor bunlar olsun hayat felsefen

Aynı benim eski sevgili. O tip beni engelledikten sonra arada Instagram'dan takip isteği atıp, böylece telefonuma bildirim gelmesini sağlayıp tekrar engellemişti. Beni rahatsız etme, hayatımda biri var şeklinde ayrıldıktan sonra hem de. Kim kimi rahatsız ediyorsa artık. Aklınca kendini hatırlatıyordu zaar.

Çok şükür Rabbime ki çıkmış hayatımdan. :KK73:

X