Eski sevgili ve arkadaş

acep84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
1.028
882
Mrb bundan önce bahsetmiştim sevgilimden ayrildim sebepsiz bitti die surec ne oldu dönmedi .. Ancak ortak bi arkadaşlar duydum ki sevgilimle yine ortak olan bi kız arkadaşla aralarında bişi olabilirmiş bahsettigim kızda bizimle birlikte sürekli olan gidip geldiğiniz biriydi belki böyle bişi yoktur ancak arkadaşım aynı anda watsuptan oluoolar aynı anda cikiolar supheleniyorum diyo.. tabi eski sevgilimin birileri olmasi canımı acıtan diil ortak bi tanıdığınız samimi bi arkadaşımızın olmasi çok uzuyor beniiii

Kafana takma bence.
Olursa olsun de geç.
Zaten ilişkiniz bitmiş.
O kızın midesizliği.

Ayrildigina gore kiminle birlikte olursa olsun seni uzecektir eger hala hislerin varsa.. Ama kizin yaptigi hos degil umarim siz beraberken baslamamislardir.. Bosver hic takma kafana boylelikle seni haketmeyen bir kisi daha eskilir hayatindan..

Işte ona üzülüyorum gerçekten tanımadığım biri olsa üzülmem bosveririm ama böyle bi durumda ortak arkadaşımız beraber vakit geçirdiğim insanın olması yipratiooo gerçekten unutmustum bu insanı ama şimdi içim içimi yiyoo

ya rica etsem üst konularda sevgilisinden sebepsiz yere ayrılmak isteyen Akıllıya anlatırmısnız bu durumu...hayır yarın oda böyle bi konu açacak..ki söyledik ona bi daha aynı şeyleri okumayalım. :

bunlar olabilicek şeyler ne güzel işte iyi arkadaş kötü arkadaş görürsün... yaşadıkların ağır gelsede sana tecrübe büyüyorsun işte büyümek bu ihanet ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…